K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Kauneus

Katso parhaat kauneusvinkkimme ja uusimmat tuotteet. Kauneustoimittajamme ohjeet toimivat kiireisessäkin arjessa juhlia unohtamatta.

Niksit

Parvekeperunat
Tekeekö mielesi itse viljeltyjä uusia perunoita, mutta et omista pihaa? Laita ämpäriin multaa ja työnnä sinne muutama varhaislajikeperuna, sijoita parvekkeelle ja kastele toisinaan. Näin saat erän itse viljeltyjä uusia perunoita helposti.
0 0 0
Suihkuhanan vedensäästö
Vielä näkyy olevan käytössä noita vanhoja vesihanoja joissa suihku pysyy päällä veden virtauspaineen avulla. Itse olen jo vuosia käyttänyt sopivaa pyykkipoikaa pitämään hanan päällä olevaa nappia ylhäällä. Näin hana pysyy auki pienelläkin virtaamalla ja vettä säästyy.
0 1 0
Itikkavarjo
Laita sateenvarjoon itikkatorjunta-ainetta. Suihke on helpoin, mutta rullattavakin käy käy. Varmista, että ainetta menee molemmille puolille. Kallistele tarvittaessa ininän suuntaan, niin saat olla rauhassa kiusaajilta!
0 0 0
Muovipussit levällään?
Muovipussit levällään?
Leviävätkö roskapussipaketit hyllylle? Jätä pussien ympärillä oleva etiketti rauhaan ja aloita roskapussipaketti ensi kerralla sisältäpäin. Näin muovipussit pysyvät kasassa!
0 5 0
Boxerin kuminauha
Nykyään boxereissa ja muissakin alushousuissa vyötärön kuminauha haprastuu. Minä käytän irtokuminauhaa. Ensin housut jalkaan ja sitten kuminauha yläosan päälle. Se pysyy hyvin, kun kääntää vähän reunasta kangasta päälle. Näin tulee hyvät housut käytettyä loppuun asti.
2 2 0
Kaikki mahtuu kuivumaan!
Kun levität pyykkiä kuivumaan ja huomaat, että narutila loppuu kesken, kiinnitä ensin lakanat ja pyyhkeet. Laita niiden helmaan pikkupyykit, kuten sukat, pyykkipojilla kuivumaan.
0 1 0
Haulla ei löytynyt tuloksia :(
Hups, jotain meni pieleen :(