K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50476 niksiä!
Nimeä lapsesi fiksusti
Lasten iät ja ikäjärjestys on helppo muistaa, kun antaa nuorimmalle aina edellistä lasta lyhyemmän nimen. Parhaiten tämä onnistuu kahden lapsen perheissä: esimerkiksi Saku ja hänen pikkuveljensä Aku.
4 0 0
Lämpöpussi turvakaukaloon
Lämpöpussi turvakaukaloon
Äitiyspakkauksen mukana tulevasta makuupussista saa edullisesti turvallisen lämpöpussin turvakaukaloon tai rattaisiin ompelukoneen napinläpiompeleen avulla. Sopivan kaavan reikien paikoista saa rattaiden tai kaukalon irrotettavasta päällisestä. Sitten vain merkataan reikien paikat, ommellaan ja leikataan saksilla auki.
0 1 0
Vellijauhoa
Jauha vauvan vellijauho sähköisellä kahvimyllyllä! Laita vain puuhohiutaleet kahvimyllyyn ja jauha niin hienoksi kuin haluat. Helppoa ja edullista.
1 2 0
Harsopontso vauvaperheeseen
Osta iso harso, taita kulmat yhteen ja leikkaa keskelle viiva. Vedä pään yli pontsoksi. Se suojaa joka kohdalta pukluilta, kun pidät vauvaa sylissäsi.
3 2 0
Automaattihanan päälläpitäjä
Automaattihanan päälläpitäjä
Automaattisen hanan kanssa on vaikea pestä vauvan pyllyä, kun vesisuihku katkeilee. Leikkaa vanhasta muovipullosta lieriö, jonka voi pujottaa hanan ympärille, jolloin suihkusta tulee katkeamaton.
0 2 0
Kahvikuppi vauvan lautasena
Vauvan aloitellessa kiinteitä ruokia ja ruokamäärän ollessa vielä pieni, sopiva astia puurojen ja soseiden syöttämiseen on kahvikuppi, joka ei vie paljoa tilaa tiskikoneessakaan.
0 4 0
Itse tehty vauvan velli
Saat helposti tehtyä itse vauvalle vellijauhetta, kun otat tavallisia puurohiutaleita ja hienonnat ne KUIVANA sauvasekoittimella jauheeksi. Jauheesta on helppoa ja nopeaa keittää vauvalle velliä veteen tai vaikka rintamaitoon.
0 3 0
Esteettinen vaippapussi
Vaippapussi
Ovatko kaupan vaippapussit sinustakin rumia? Jos haluat vaipat esteettisesti esille, laita ne paperipussiin.
1 2 0
Vauvalle paita päälle vaivattomasti
Kun vauva täyttää 4 kk, voi bodyn tai paidan pukeminen olla haastavaa, koska vauva availee käsiä nyrkistä ja survoo niitä suuhun. Laita vauvalle tumput käteen pukemisen ajaksi, niin kädet saa näppärästi laitettua hihoihin.
2 5 0
Vauvan soseet
Eikö vauvasi suostu syömään soseita? Tarjoa pehmitettyä banaania kyytipojaksi, niin johan alkaa maistumaan.
0 0 0
Taaperon harjoituslasi
Onko sinulla kotona taapero, jonka olisi aika luopua nokkamukista ja alkaa harjoitella juomista oikeasta lasista? Meillä tässä siirtymävaiheessa on todettu käteväksi Piltti-purkit. Ne ovat kooltaan sopivia pienen käteen ja purkin muoto hidastaa juoman vauhtia, jolloin se päätyy helpommin suuhun kuin alas kauluksesta.
3 5 0
Suojaritilä vauvan vaunuihin
Suojaritilä vauvan vaunuihin
Jääkaapin tarpeeton ritilä saa uuden tärkeän tehtävän. Sen voi laittaa suojelemaan pientä nukkujaa oman tai naapurin pihan kissoilta ja oravilta. Ritilä on helppo asentaa lastenvaunujen kuomun eteen vyön ja pyykkipojan avulla. Vauvan unta on helppo seurata ja ilma kulkee ritilän läpi esteettömästi.
4 18 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle