K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51367 niksiä!
Sienet kestohedelmäpussiin
Kerää sienet kestohedelmäpusseihin.
Kerää syksyn sienet kestohedelmäpusseihin ämpärin tai korin sijaan. Pussit ovat ilmavia, kevyitä ja mahtuvat vaikka taskuun. Niissä on myös naru kantamista varten.
0 1 0
Lumikengät mukaan marjasuolle
Tykkäätkö marjastaa suolla? Tuntuuko kumisaappaat varret välillä liian lyhyitä? Ota mukaan marjareissulle lumikengät. Ne kulkevat helposti reppuun sidottuna mukana. Kun on märkä paikka edessä, laita ne jalkaasi. Näin pystyt ylittämään tosi vetisiäkin paikkoja.
1 2 0
Heijastin sateenvarjoon
Heijastin-niksi syksyyn
Kiinnitä sateenvarjon käsilenksuun riippuva heijastin. Näyt ja suojaudut sateelta samalla kertaa.
0 13 0
Yllätysmunan kotelo mukaan pilkille
Suklaamunan muovikoteloon voi laittaa pilkille mormuskoja - pieni lippa mahtuu virvelöintiä varten. Voit myös täyttää kotelon pyykkipulverilla tai kasvorasvalla reissua varten. Vehnäjauhoja, suolaa ja mausteitakin mahtuu yhtä kastiketta varten.
2 4 0
Suojaisa puskapissa
Kun haluat metsäretkelläsi käydä muiden huomaamatta puskapissalla, vedä yllesi läpinäkymätön, esim. musta, sadeviitta. Sen suojissa voit helposti kyykistyä pissalle, vaikka suojaavia puskia ei olisi lähellä.
3 1 0
Hirvikärpäsiä?
Kun lähdet puolukkaan tai sieneen, teippaa lahkeen-ja hihansuut maalarinteipillä kiinni. Ei möngi otukset iholle. Verkkohattu vielä päähän, ja saat kerätä saaliin rauhassa.
0 14 0
Käykö ininä hermoon?
Paras suoja hyttysiltä ulkoilulenkillä on kuulokkeet. Ei estä pistoja, mutta eipä tarvi kuunnella ininää.
1 1 0
Torju hyttyset kasvoilta
Hyttyset ovat tavaton riesa varsinkin pohjoisen marjastajille. Silmälasien käyttäjää helpottaa laskettelulasien käyttö, muille riittää uimalasit. Suojamaski puolestaan estää hyttysten tunkeutumisen suuhun.
0 0 0
Retkikahvi
Sekoita pikakahvia ja maitojauhetta pieneen purkkiin. Retkelle ei tarvitse kuin ottaa kuumaa vettä termariin. Vastaavan sekoituksen voi tehdä kaakaosta. Termari pysyy puhtaanaja, ja toinen voi halutessaan tehdä teetä samasta termarista.
0 4 0
Siimakoukkujen säilytys
Dropshot kalastajan siimakoukkujen säilytys
Käytetystä nuuskarasiasta saa mahtavan kaksitasoisen säilytystilan dropshot-siimanpätkälle. Enää koukut eivät tartu mihinkään.
0 0 0
Uimakamat tyynypussiin
rannalle mukaan.
Ota rannalle mukaan tyynypussi, johon voit laittaa pyyhkeen ja uikkarin uimisen jälkeen.
0 1 0
Sienestyksen uusi taso
Kun näet kantarelleja tai isoja mustikoita, tee Google Mapsiin paikkamerkintä ja talleta se puhelimeesi. Seuraavana vuonna on mukavaa lähteä merkityille apajille.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös