K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57506 niksiä!
Kengät kuiviksi
Talvisin varsinkin lasten kenkien kuivattaminen on jokapäiväistä hommaa. Säästä eri pakkausten mukana tulevia silikageeli-pusseja, laita niitä kosteiden kenkien sisään, ja kengät kuivuvat helposti yön yli.
0 3 0
Pyörän takavalo
Talvipyöräilijän kannattaa kiinnittää takavalo reppuun, näin valo näkyy paremmin ja patteritkin pysyvät kauemmin hyvänä, kun valo tulee kätevästi repun mukana öiksi sisälle.
0 1 0
Intoa iltojen liikuntatuokioihin
Kaamosaikaan, etenkin iltaisin, sohvan kutsu eli löhöily viltin alla on lähestulkoon vastustamatonta. Ota avuksi voima-kuva itsestäsi. Kuva, jossa olet energinen, iloinen ja täynnä puhtia. Laita kuva esille niin, että näet sen sohvalta. Kun näet kuvan antaman energisyyden, et voi jäädä enää sohvalle vaan haluat lähteä liikkumaan.
1 0 0
Suojaa kasvojesi iholle pakkasella
Kasvojen iho joutuu kovalle koetukselle talven pakkasissa ja viimassa. Jos tiedät, että olet tänään tai huomenna menossa ulkoilemaan ja on kova pakkassää, niin älä pese äläkä ainakaan kuori kasvojesi ihoa. Anna ihon pinnalla luontaisesti olevan suojan, ihorasvan olla, ja suojata herkkää ihoasi.
0 1 0
Suojaa silmät metsässä
Suojaa silmät metsässä
Meneekö metsässä hämähäkin seitit ja puunoksat silmille? Käytä metsäretkillä ilotulitteiden ampumiseen käytettäviä suojalaseja.
0 0 0
Juttuja luonnosta
Tarkkaile lintujen puuhia. Varaa tähän aamulla tai iltalenkillä 10 minuuttia, niin saat ilahduttavaa jutunaihetta töihin kahvitauolle. Piristä myös iäkästä sukulaista tai tuttavaa samalla jutulla.
0 1 0
Sieniä huppuun
Joskus sieniä löytyy juuri silloin, kun ei ole siihen valmistautunut. Kun kääntää päällä olevan hupparitakin toisinpäin, voi herkulliset sienet kerätä huppuun.
0 1 0
Savu ei kiusaa
Nuotiolla savun tuleminen silmiin ärsyttää. Jos laittaa snorklaus- tai uimalasit päähän, niin vältät silmien kirvelyn.
2 1 0
Kuulokkeiden pidin
Kuulokkeiden pidin
Nimikyltin (esim. messuilta saadun) nipsulla saa nappikuulokkeet takinkaulukseen tai povitaskun suuhun kiinni. Kätevä erityisesti vain toisella korvalla kuunnellessa: virta- ja volyymiosan paino ei ikävästi kisko korvanappia, eikä johto pääse heilumaan holtittomasti.
0 2 0
Villasukkalämmitys
Jalat lämpimiksi
Syksyn sateilla ja loskakeleillä kastuu. Kun kengät ja sukat kostuvat vähääkään, seurauksena ovat kylmettyneet jalat. Saat jalkasi taas nopeasti lämpimiksi, kun laitat useamman villasukan päällekkäin.
0 5 0
Pyöränavain päiväksi talteen
Katoaako pyöränavain koulu- tai työpäivän aikana laukun pohjalle? Laita se klipsillä kiinni pyöräilykypärän remmeihin, niin avain pysyy tallessa ja kypäräkin muistuu mukaan.
0 2 0
Rauhaa ulkotreeneihin
Ärsyttävätkö muut ihmiset ulkoliikuntapisteillä? Onko kuntoportaissa ruuhkaa? Odota että alkaa sataa ja tihuttaa! Lälläreiden jäädessä sohvalle saat treenirauhan! Onhan ulkoilu pukeutumiskysymys.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös