K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47527 niksiä!
Kylmäkallet suojaan
Ompele kolmelle kylmäkallelle suojapussi ja laita kallet peräkkäin pussiin ja kylmälaukun pohjalle. Ei nouse kosteus tavaroihin ja on siistiä. Sopii myös kaupassa ruokakorin pohjalle.
0 0 0
Helppo istuinalusta festareille
Pieneen tilaan menevät kestokassit ovat helposti kuljetettavissa joko taskussa tai käsilaukussa. Retkeillessä tai futsimutsina kentänlaidalla kosteuden sattuessa ne muuntautuvat helposti istuinalustaksi ja suojaavat hieman kosteudelta. Nyytti on helppo myös kuivattaa sitten kantamalla se kotiin kassina.
0 0 0
Pullon avaaja polkimista
Unohtuiko pyörälenkille lähtiessäsi pullon avaaja? Saat korkin auki helposti polkimen avulla.
0 1 0
Arvotavarat rannalla
Ota rannalle lähtiessäsi vauvan vaippa mukaan. Siihen saat helposti laitettua arvotavarasi uimisen ajaksi.
1 4 0
Viilennystä helteeseen työpäivänä
Laita työpäivän alussa vesipullo työpaikan pakastimeen ja lähtiessäsi aseta se kangaskassiin reunimmaiseksi. Pullo viilentää mukavasti kyljestä, kun painelee kassi olalla helteessä kotiin, ja janon yllättäessä on viileää vettä mukana.
1 1 0
Tehokas viilennys kesän rientoihin
Tehokas viilennys kesän rientoihin
Kesän lämpö saattaa tuntua liian kuumalta autoilun, lenkkeilyn tai muun liikunnan jälkeen. Kannattaa pakata reppuun, vyölaukkuun tai rantakassiin valmiiksi pakastettuja juomapulloja, taskumatteja tai kylmäkalleja. Jääkylmää virvoketta ei tarvitse juoda niin paljon ja niillä voi viilentää liian kuumaa oloa tai rasittunutta niveltä, otsaa tai hartiaa.
3 6 0
Juomapullo pyöräkorissa
Pyöräkorissa oleva juomapullo
Terveellisiin elämäntapoihin kuuluu palauttavan veden nauttiminen, myös pyörälenkin aikana. Kiinnitä riittävän pitkä nippuside lenkiksi pyöränkoriin ja nosta lenkki juomapullosi ympärille. Niksi toimii turvavyön tapaan ja estää pullon tippumisen korista pomppuisella tiellä. Niksi estää myös pullon kaatumisen, jolloin juomasi saattaa tippasta maastoon, mikäli korkki valskaa.
0 4 0
Kävelysauvojen tassut
Kävelysauvojen tassut
Vanhat kävelysauvan tassut voi korvata vesiletkun pätkällä. Leikkaa letkua noin sentin yli piikistä. Pikaliimalla saat hyvin kiinni.
0 1 0
Aurinkorasva-apu meikkisienestä
Käytä vanhaa meikkisientä tai osta meikkisieni aurinkovoiteen levittämiseen kasvoille. Voit myös käyttää puoliksi täyteen puhallettua ilmapalloa tai sukkahousujen irtileikattua kärkeä, jos meikkisieni uupuu. Enää ei mene aurinkovoidetta silmiin, eikä kasvoille jää valkoisia läiskiä. Myös aurinkovoiteen kulkeutuminen hiuksiin on suojattu.
0 1 0
Nuotiomakkarat tortillalevyillä
Ota nuotiolle mukaan tortillalevyjä, kun menet paistamaan makkaroita pienempien lasten kanssa. Kun makkara on paistettu, kääritään se viileän tortillalevyn sisään, joka viilentää makkaran nopeasti syöntilämpöiseksi. Myös syönti on helpompaa tortillalevyn kanssa, kun kuuma makkara tai täytteet eivät liimaudu paperiin kiinni tai sotke sormia.
1 2 0
Suihkuverho alustaksi
Suihkuverhosta saa hyvän alusen rannalle tai piknikille. Hylkii nesteitä, helppo puhdistaa, menee pieneen tilaan ja ei paina juuri mitään.
2 8 0
Kulunut tassu polkupyörään
Saat polkupyöränjalkaan hyvän kumitallan vanhasta kävelysauvantassusta, siis sellaisesta erikseen ostetusta isosta tassusta, kun se on kulunut niin, ettet halua käyttää sitä enää kävelysauvassa. Sitä voi jopa muotoilla saksilla. Tosi hyvä!
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle