K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18389 niksiä!
Halpa vakuutus
Osta prepaid- tai muu halpa liittymä ja piilota simkortti esim pyörän satulan sisään. Jos kallis pyörä varastetaan voit helposti paikantaa pyörän toisella puhelimella.
0 0 0
Ankkurihissillä nousu kivuttomaksi lumilautailijalle
Ankkurihissi painaa sisäreiteen, etenkin kun on samassa hississä lasten kanssa. Ompele lautailuhousujen sisäpuolelle tasku pehmustetta varten ja hissinousu on miellyttävämpää.
1 1 0
Reppu kiertoon
Hajosiko reppu? Ota talteen repun selkäpehmuste, saat talven retkille lämpimän ja kätevän istuinalustan.
1 1 0
Lasit aurinkoon
Lasit aurinkoon
Laita isot marketti -aurinkolasit silmälasien päälle. Saat aurinkolasit vahvuuksilla.Toimii, on testattu.
0 1 0
Lahkeenpidin polkupyöräilijälle
Lahkeenpidin polkupyöräilijälle
Sujauttamalla viinipullon päällä olevan muovisen suojaverkon nilkan ympärille saat hyvän lahkeenpidikkeen estämään lahkeen likaantumisen polkupyörän ketjuihin.
6 0 0
Pidä puhelin lämpimänä
Puhelimet ja varsinkin älypuhelimet ovat herkkiä sammumaan kylmällä kelillä. Sujauta luuri lapasen sisään lenkkeilyn ajaksi.
0 1 0
Hiihtomonot jalassa rattiin
Etkö viitsi vaihtaa hiihtolenkin jälkeen monoja kenkiin autolla ajoa varten? Laita pieni autoskrapa ovilokeroon ja putsaa sillä monon pohjat ennen ajoa. Näin ei mono lipsu polkimilla.
0 1 0
Uunipelti lattiaa suojaamaan
Käytöstä poistettu uunipelti toimii lumisten tai märkien kenkien alustana. Aseta uunipelti eteisen lattialle - sen päälle voi laittaa kengät ulkoa tultaessa.
0 1 0
Kasvot suojassa
Ota kasvomaski mukaan pilkille ja hiihtolenkille suojaamaan kasvoja.
0 3 0
Suksien voitelu korkilla
Säästä kuohuviinipullon korkki, joka on korkkimateriaalia. Saat siitä kätevän luisto- tai pitovoiteen levittäjän hiihtolenkeille. Plussaa myös siitä, että korkki ei vie paljon tilaa taskussa tai vyölaukussa.
0 3 0
Talvikenkien keväthuolto
Talvikenkien keväthuolto!
Talvikenkiin ja pohjallisiin kertyy nukkaa ja muuta likaa talven kuluessa. Paras keino kenkien huoltoon on monen asian yhdistäminen: Voit aloittaa imuroimalla kengät sisältä, samoin pohjalliset, sen jälkeen vaikka nyppimällä poistaa roskia ja nukkaa. Kannattaa viimeistellä kuitenkin tarraharjalla tai teippikin käy. Lopputulos on näin ollen loistava!
0 7 0
Voittajafiilis kaupanpäälle
Liikunnasta hyvällä säällä tykkäävät kaikki. Jos haluat liikunnan jälkeisen hyvän olon lisäksi myös voittaja-fiiliksen, niin mieti ensin inhokki -ulkoilukelisi, esimerkiksi tuulinen vesi,- tai räntäsade. Kun tämä keli koittaa, niin lähde silloin ulos liikkumaan. Palatessasi tunnet paitsi hyvää oloa, niin myös, että olet todellakin oman elämäsi voittaja!
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös