K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52569 niksiä!
Suksilukko
Suksilukko
Näin teet kätevän suksilukon itsellesi: Tee pitävät silmukat johdon tai ketjun päihin esim. käyttämällä ohutta rautalankaa ja päällystämällä silmukan jälkeisen osan ilmastointi- tai sähköteipillä. Lisäksi tarvitset pienen lukon. Pujota johto tai ketju suksisiteiden ja sauvojen lenksujen läpi sekä tolpan ympäri.
2 2 0
Yleisvalo telttaan
Tämä on kätevä niksi telttaan tai muuhun sähköttömään paikkaan: Tarvitsetko yleisvaloa, mutta otsalampun tai puhelimen taskulampun valokeila häikäisee ja sitä on vaikea suunnata oikeaan kohtaan? Laita lampun päälle valkoinen kertakäyttömuovimuki, niin saat pätevän valaisimen! Himmeä muki hajottaa valon tasaisesti.
0 1 0
Ruuvaa ruuvi liukustopiksi
Ruuvaa ruuvi liukustopiksi
Ruuvaa lyhyt ruuvi talvikengän kantapäähän. Kantikas ruuvi on parempi kuin pyöreäpäinen. Paras paikka on kantapään takaosassa hieman ulkosyrjällä. Toki etuosaankin voi ruuvin laittaa, mutta kantapää on tärkein, koska yleensä liukastuminen lähtee kantapäästä.
0 4 0
Pilkkituoli
Potkurin päällä on hyvä istua, kun pilkkii.
0 0 0
Pilkkimorri
Ongenkoukusta saa helposti hamahelmien ja kuumaliiman avulla pilkkimorrin.
1 0 0
Pilkkisyötti
Pilkkisyötti
Venttiilikumi on mainio madon korvike.
3 0 0
Kasvoille suoja pakkasella
Kova pakkanen ja viima ovat poskipäille kova koettelemus. Käytä kasvomaskia ulkoillessasi, niin poskesi pysyvät kylmältä suojassa.
0 1 0
Hihasäärystimet
Lenkille lähtiessä on ongelmana on usein se, että on liian kylmä tai kuuma. Ratkaisin asian laittamalla säärystimet käsivarsiin. Jos tulee kuuma, kiskaisen säärystimet pois ja laitan ne taskuun.
1 3 0
Sukset nätisti nippuun
Saat (lasten) sukset hyvin nippuun, kun pujotat puolikkaan vessapaperirullan hylsyn ensin suksien yläosiin, sitten toisen puolikkaan alaosaan.
0 2 0
Monojen kiinnikkeet puhtaiksi
Monojen kiinnikkeet puhtaiksi
Harmittaako hiihtomonojen kiinnikkeisiin pakkautuvan lumen puhdistus? Sormet jäätyvät, eivätkä sauvat ole kovin hyvä puhdistusväline. Tässäpä hyvä syy syödä Pirkka-jätskipuikko! Pese tikku laita hiihtotakin taskuun - tikku on näppärä puhdistusväline!
0 1 0
Märät kengät, kuivat jalat
Jos kenkäsi ovat läpimärät, eikä sinulla ole aikaa kuivattaa niitä, pue tyhjät leipäpussit sukkien päälle. Sitten vaan kengät jalkaan, ja jalkasi pysyvät kuivina ulkoillessa!
0 1 0
Maskilla lisää luistoa
Kun levität sukseen luistovoidetta, voit korvata harjan käytetyllä kasvomaskilla.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös