K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56584 niksiä!
Häiritsevät lokit
Ärsyttääkö linnut kun olet meren rannassa syömässä picnic eväitä? Laita puhelimesta petolinnun ääni (esim. merikotka), lokit ja hanhet pelästyvät ja saat rauhassa nauttia eväitäsi.
1 2 0
Suojaa kädet mustikkametsässä!
Marjametsässä suojaat parhaimmin kädet itikoilta ja paarmoilta kertakäyttöhanskoista tehdyillä kynsikkäillä. Edullista ja myrkytöntä, erityisesti kämmenselät turvassa ötökkähyökkäyksiltä. Samalla kädet pysyvät puhtaina.
0 3 0
Treeni marjametsässä
Laita ohuet treenitrikoot jalkaan sääskiseen marjametsään, sellaiset mistä sääsket pääsevät syömään läpi. Paljoa ei tehe mieli tämän jälkeen seisoskella paikoillaan, joten marjametsän yhteydessä tulee myös treeni tehtyä!
1 0 0
Nuotion sytytys
Onko sinulla kotona paksuja mehupillejä? Saat nuotion helpolla syttymään, kun puhallat pillin kautta keskitetysti ilmaa kytevään nuotioon.
0 0 0
Ruokasienet puhdistettuna kotiin
Ruokasienet kannattaa puhdistaa jo metsässä. Ensin lehdet tai muut irtoroskat pois sienen päältä. Sitten tarkistetaan jalan tuppi-osa. Leikataan se osa pois, josta sieni on ollut maassa kiinni. Lopuksi sieni halkaistaan jotta nähdään, onko toukkia sienessä. Sitten puhdistettu sieni koriin ja on ilo palata pitkän sieniretken jälkeen kotiin, kun kaikki sieniherkut ovat jo laittamista vaille valmiit. Kerääthän vain ruokasieniä, jotka varmasti tunnistat.
0 1 0
Huomioliivit hyötykäyttöön kesällä
Marjastusaika alkaa ja varsinkin lämpimällä ei tarvitse paljoa vaatetta, mutta miten sitten näkyy kanssamarjastajille? Laitetaan värikäs huomioliivi päälle niin ei tule hiki ja hyvin näkyy!!
1 1 0
Minigrip pussista oiva sateensuoja arvoesineille!
Minigrip pussista oiva sateensuoja arvoesineille!
Kun käyt ulkona, kannattaa pitää mukana paria 2 litran minigrippussia. Sateen osuessa kohdalle, voit helposti laittaa pusseihin sateen ajaksi kännykän, lompakon tai muun arvoesineen.
0 3 0
Mustikat roskattomina kotiin
Kun käyt poimimassa mustikoita poimurilla, niin mustikanvarvuista irtoaa lehtiä mukaan. Ota puhtaita marjoja varten astia ja puhdistusta varten ritilä-puhdistaja ja puhdista marjat jo metsässä. On mukava tulla kotiin kun mukana on jo valmiiksi puhdistetut mustikat ja mustikkapiirakan ym. mustikkaherkkujen teko voi alkaa samantien.
0 3 0
Kahvakuula uimarannalle
Kahvakuulasta on moneksi myös uimarannalla. Oivallinen paino rantapyyhkeelle, mutta estää myös uimaleluja karkaamasta. Lisää vain naru ja valmista tuli!
2 0 0
Airot lukkoon
Poraa reijät airojen lapojen yläosaan, ja saat airot lukituksi ketjulla veneen kylkeen.
0 0 0
Haavin lukitseminen
Poraa haavin alumiiniosaan reikä, jolloin saat taittohaavin kahvan lukituksi pujottamalla ketjun siitä läpi. Pujota ketju vielä useasta havaksen kohdasta läpi, jolloin haavastakaan ei kannata repiä. Kahvan voi myös ottaa vielä pois erilleen haavista, jolloin ketjun saa pujoitettua vielä keskimuovien reijistä läpi. Näin on vähemmän tuotavaa.
0 0 0
Käsineet sadekelille
Sateessa pyöräillessä käsineet kastuvat. Osta lasten kurakäsineet niin kädet pysyvät lämpiminä ja kuivina. Hanskojen päälle voi vaihtoehtoisesti laittaa kertakäyttökäsineet
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös