K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55157 niksiä!
Pysy kunnossa
Kempijumpasta saa tehokkaamman, kun sen tekee kepin sijaan lapiolla.
3 0 0
Maskit jalkoihin liukuesteeksi
Liukkailla keleillä on vaikeaa pysyä pystyssä ilman nastoja. Keksin kaivaa kassista kertakäyttömaskit kenkiin. Pysyvät hyvin kuminauhalenkkien ansiosta paikoillaan ja estävät kaatumisen liukkaalla.
0 0 0
Myssy kunnolla päähän
Myssy kunnolla päähän
Nouseeko myssy ulkoillessa ikävästi päässä ja paljastaa korviakin? Virkkaa villalangasta ympyrät ja ompele ne myssyn sisäpuolelle korvien kohdalle. Virkkaa vielä nauhat, joilla saat solmituksi myssyn leuan alle.
0 0 0
Hiihtomonojen lämmittimet
Hiihtomonojen lämmittimet
Huovuta villasta hiihtomonojen päälle lämmittimet. Ompele lämmittimien alapuolelle sopivat kuminauhat kiinnitystä varten. Voit myös hyödyntää valmista huovutustyötä. Testattu on ja toimii hyvin.
1 7 0
Liian iso villasukka hyötykäyttöön
Jos saat lahjaksi liian ison villasukan ja lapsesi pelaa jääkiekkoa, laita villasukka mailan lavan päälle. Laukaus pehmenee, eikä maalivahtiakaan satu niin paljon.
0 2 0
Kylmää kolausta
Pakkasilla lunta kolaillessa kylmä lumikolan työntöputki on sormia kylmentävä ja epämukava käsille. Kierrä putkeen jääkiekkomailan kangasteippiä useampi kerros. On miellyttävä kolailla, kun sormia ei palele.
1 1 0
Helpompaa kännykkän käyttöä pakkasessa
Pidän talvitakin taskussa aina kosketusnäyttökynää. Kipakassa pakkasessa on mukavampi, kun ei tarvitse riisua hanskoja kännykän käytön ajaksi, ja kynän kumitassulla osun näyttöön tarkemmin kuin kohmeisella sormella.
0 1 0
Monikäyttöinen otsalamppu
Monikäyttöinen otsalamppu
Kun pyöräilykausi loppuu, kiinnitä lamppu pipon tupsuun. Näin saat tukevasti päässä pysyvän ja aina mukaan lähtevän otsalampun lapsellesi, miksi ei myös aikuiselle.
1 0 0
Lämpöä pakkaslenkille
Kauratyyny mikroon, sieltä ihoa vasten toppavaatteiden alle ja sitten lenkille pakkaseen. Ei tule heti kylmä!
1 0 0
Koiran isäntäväkikin näkyväksi
Koiran isäntäväkikin näkyväksi
Koiran pantavaloja voi käyttää myös emännän tai isännän valaisuun. Pienemmän koiran pantavalon voi pujottaa käsivarteen ja isomman vaikka reiteen vilkkumaan. Pantavalo näkyy kauas, ja sen voi ladata aina uudestaan.
0 0 0
Lumikolaan lämmin työntöaisa
Laita lumikolan työntöaisaan karvanen auton ratin suojus (kiinnitä vaikka parittomalla kengännauhalla aisaan). Suojus lämmittää käsiä hanskojen tai lapasten lisäksi.
0 2 0
Jäälyhty kuutioista
Jäädytä vettä erilaisissa ja -kokoisissa muovilaatikoisssa ja rakenna niistä mahtava jäälyhty.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös