K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47242 niksiä!
Juomapullo pyöräkorissa
Pyöräkorissa oleva juomapullo
Terveellisiin elämäntapoihin kuuluu palauttavan veden nauttiminen, myös pyörälenkin aikana. Kiinnitä riittävän pitkä nippuside lenkiksi pyöränkoriin ja nosta lenkki juomapullosi ympärille. Niksi toimii turvavyön tapaan ja estää pullon tippumisen korista pomppuisella tiellä. Niksi estää myös pullon kaatumisen, jolloin juomasi saattaa tippasta maastoon, mikäli korkki valskaa.
0 3 0
Kävelysauvojen tassut
Kävelysauvojen tassut
Vanhat kävelysauvan tassut voi korvata vesiletkun pätkällä. Leikkaa letkua noin sentin yli piikistä. Pikaliimalla saat hyvin kiinni.
0 1 0
Aurinkorasva-apu meikkisienestä
Käytä vanhaa meikkisientä tai osta meikkisieni aurinkovoiteen levittämiseen kasvoille. Voit myös käyttää puoliksi täyteen puhallettua ilmapalloa tai sukkahousujen irtileikattua kärkeä, jos meikkisieni uupuu. Enää ei mene aurinkovoidetta silmiin, eikä kasvoille jää valkoisia läiskiä. Myös aurinkovoiteen kulkeutuminen hiuksiin on suojattu.
0 1 0
Nuotiomakkarat tortillalevyillä
Ota nuotiolle mukaan tortillalevyjä, kun menet paistamaan makkaroita pienempien lasten kanssa. Kun makkara on paistettu, kääritään se viileän tortillalevyn sisään, joka viilentää makkaran nopeasti syöntilämpöiseksi. Myös syönti on helpompaa tortillalevyn kanssa, kun kuuma makkara tai täytteet eivät liimaudu paperiin kiinni tai sotke sormia.
1 2 0
Suihkuverho alustaksi
Suihkuverhosta saa hyvän alusen rannalle tai piknikille. Hylkii nesteitä, helppo puhdistaa, menee pieneen tilaan ja ei paina juuri mitään.
2 8 0
Kulunut tassu polkupyörään
Saat polkupyöränjalkaan hyvän kumitallan vanhasta kävelysauvantassusta, siis sellaisesta erikseen ostetusta isosta tassusta, kun se on kulunut niin, ettet halua käyttää sitä enää kävelysauvassa. Sitä voi jopa muotoilla saksilla. Tosi hyvä!
0 2 0
Vedenkestävä piknik-alusta
Piknikille voi lähteä, vaikka maa olisi vielä hieman kostea, kun käyttää alustana rikki mennyttä uimapatjaa.
0 0 0
Nastakengät juoksuun
Kaupan valmiiksi nastoitetut juoksukengät ovat mielestäni liian jäykkiä. Paras ratkaisu on ostaa työkalukaupasta kenkien nastoitussarja ja tehdä itse nastoitus. Kannattaa valita kevyt kenkä ja suhteellisen tasapohjainen. Tällöin nastoitus on helppoa ja juoksu mukavaa.
0 8 0
Nenäliinat mukaan juoksulenkille
Leikkaa tavallinen sukka poikki kantapään yläpuolelta ja pujota sukan yläosa käsivarteen. Pujota nenäliinapaketti käsivarren ja sukan yläosan väliin. Näin sinulla on helposti nenäliinat mukana juoksulenkillä.
1 6 0
Yllättävä marjareissu
Yllättävä marjareissu
Pirkka Sacherkakku-laatikosta insinöörimieheni askarteli kakkukahvien jälkeen näppärän pikapoimurin. Jos vaikka marjareissu yllättää mökkikyläilijän ;-) Toimii myös veneessä äyskärinä, kunnes kastuu liikaa.
4 3 0
Retkieväs kylmänä
Kesällä luonnossa kulkiessa pieni retkieväs pysyy kylmänä kylmäkalleen kiedottuna taskussa tai pikkulaukussa, jossa myös puhelin on.
0 1 0
Juoksusukat
Laita päällekäin kahdet nylon-nilkkasukat. Ne korvaavat kalliit juoksusukat.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle