K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48062 niksiä!
Näppäimistön puhdistaja
Tietokoneen näppäimistön näppäinten väliin kertyy pientä roskaa ja pölyä, jonka saa poistettua kätevästi puhtaalla poskipunasiveltimellä.
0 0 0
Tablettiteline kananmunakennosta
Tablettiteline
Tabletti pysyy tukevasti pystyssä tyhjässä kananmunakennossa, ja kallistus on juuri oikea. Halutessaan lapset voivat tuunata telineen esimerkiksi tarroilla ja tusseilla värittämällä!
2 0 0
Lomaa älypuhelimesta
Käykö mielesi ylikierroksilla? Kaiva kaapista vanha puhelin tai lainaa sellainen kaverilta. Kirjoita sosiaalisen median profiileihisi, että sinut tavoittaa toistaiseksi vain soittamalla tai tekstiviestillä, sujauta SIM-kortti älyttömään puhelimeen ja nauti! Huomaat pian, miten jatkuva tarve vilkuilla puhelinta katoaa, ja aikaa jää itsenäiselle ajattelulle.
1 2 0
Akkupora avuksi renkaanvaihtoon
Akkupora nopeuttaa renkaanvaihtoa
Kiinnitä tavalliseen akkuporakoneeseen välikappale hylsyä varten ja ota pora avuksi renkaanvaihtoon. Sillä saa kierrettyä rengasavaimella löysätyt pultit nopeasti.
0 1 0
Vahvike latausjohtoon
Mobiimilaitteen latausjohdon vaurion ennalta estäminen
Pistokeosan ja johdon yhtymäkohta vaurioituu nopeasti. Vahvenna liitoskohta sähköalan ammattilaistenkin suosimalla putkimaisella kutistemuovilla.
0 1 0
Kännykän sim-kortin vaihto
Nykykännyköiden sim-kortit ovat niin pieniä, että niistä on vaikea saada otetta. Kumihansikkaalla saat pitävän otteen, ja korttien käsittely käy leikiten.
0 0 0
Kampa latausjohdon pidikkeenä
Kampa latausjohdon pidikkeenä
Kännykän latausjohdon pää on usein kateissa lattialla. Tavallisesta kammasta saa kätevän pidikkeen johdon päälle.
3 11 0
Puhelinteline patalapusta
PUHELINTELINE
Älypuhelimelle saa kätevän puhelintelineen silikonisesta patalapusta. Laita patalappu pöydälle pystyyn ja aseta puhelin lapussa olevaan rakoon.
2 1 0
Känny latinkiin pimeässäkin
Känny latinkiin pimeässäkin
Etkö näe laittaa pimeässä laturia oikein päin puhelimeen? Lisää pimeässäkin sormin tunnistettavat nystyrät timanttitarroista! Kun otat piuhan käteen, tiedät pimeässäkin heti, miten päin piuha menee puhelimeen.
2 11 0
Tabletin uusi lepopaikka
Tabletin uusi lepopaikka
Ota käyttöön vanha ja nurkissa lojunut servettiteline. Ruuvaa se seinään. Aseta siihen tablettisi lepäämään. Pöytätila säästyy.
0 5 0
Ötökkäeste ilmanvaihtokoneelle
Koneellisen ilmanvaihdon ilmanottoaukon päällä olen käyttänyt metallisiivilää. Ei ole tullut ötököitä suodattimiin eikä ole tukkeutunut kuten hyönteisverkko saattaa tehdä. Pienen siivilän kokokin juuri sopiva. Varren olen katkaissut.
1 2 0
Tuulikone
Köyhän miehen tuulikoneen saat lyhyelle tube- tai musiikkivideolle, kun nostat imurin pöydälle ja suuntaat imurin täysillä puhaltamaan lämpimät poistoilmat hiuksiisi.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle