K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52235 niksiä!
Lumikolasta pihakaveri
Lumikolasta pihakaveri
Sormet huurussa on menty! Mutta nyt isäntäkin innostui ja tarkenee kolata lunta, kun putkihommista jäänyttä putkieristettä laitettiin lumikolan metallikahvan ympärille. Putkieriste on vielä kierrätysmateriaalia!
0 1 0
Latausmuistuttaja
Laita kännykän laturi jo illalla näkyville kahvinkeittimen edustalle, niin muistat ladata puhelimesi aamutoimien aikana.
0 3 0
Kotelo muistikorteille
Kotelo muistikorteille
Kätevän kotelon muistikorteille saat hammasväliharjakoteloista.
1 3 0
Johdot siistinä
Johdot siistinä
Pyöritä jouluvalojen johdot vessapaperirullan hylsyn ympäri ja tökkää roikka lopuksi rullan päähän. Näppärää ottaa johdot seuraavana vuonna käyttöön.
1 3 0
Taustakuvasta muistin virkistäjä
Helppo tapa muistuttaa itseään tärkeistä aisoista on vaihtaa puhelimen taustakuvaksi jokin kuva tai teksti. Esimerkiksi jos on luvannut pitää herkkulakon tai lopettaa tupakoinnin, voi kirjoittaa lupauksensa taustakuvaan, josta sen näkee joka kerta avatessaan puhelimen.
0 0 0
Aamulataus
Laita kännykkäsi lataukseen heti herättyäsi. Aamutoimien jälkeen sinulla on koko päiväksi virtaa, eikä akku kulu, kuten yön yli ladattaessa.
0 0 0
Laiskan äänikirja
Löysitkö netistä hyvän tekstin, joka pitäisi lukea läpi, mutta et millään jaksaisi? Siirrä teksti Google Kääntäjään. Valitset vain kieleksi suomen, niin ohjelma osaa lausua tekstin.
0 0 0
Nappikuulokkeiden varmistin
Jos langattomat nappikuulokkeet eivät meinaa pysyä korvissasi, voit käyttää varmistajana korvalappuja, kuppikuulosuojaimia, korvaläpällistä karvalakkia tai tiukkaa pipoa.
1 1 0
Halpa popsocket
Halpa popsocket
Liimaa puhelimen taakse tarralla varustettu ripustuskoukku. Edullinen popsocket on valmis.
2 2 0
Lampunvaihtosukka
Lampun ja polttimon vaihdossa on tärkeää olla koskematta lasipintaan. Pujota sukka käteen ja kierrä tai aseta lamppu siten paikoilleen. Palanut lamppu voi olla kaasuuntunut ja poksahtaa irrotettaessa, joten näin vältät vaaran. Uuteen lamppuun ei myöskään kannata koskea käsin, joten sama menetelmä toimii tässäkin. Samalla lamppua ei tule kiristetyksi liikaa.
0 5 0
Kuulokkeet solmutta varastoon
Kuulokkeet solmutta varastoon
Ärsyttääkö, kun kuulokkeiden ja latureiden johdot ovat aina solmussa? Kiinnitä kieputettu johto leipäpussin sulkijalla.
0 3 0
Aina känny kadoksissa?
Löydät kännykkäsi helposti, kun tuijotat sitä muutaman sekunnin aina, kun jätät sen käsistäsi. Aivoihin ehtii syntyä paikkaan ja sijaintiin liittyvä lähimuistijälki.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös