K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47242 niksiä!
Mobiili kuulokepurkki
Hakkaraisen kuulokepurkki
Herra Hakkaraisen xylitolipastilli purkista tulee sopiva suojakotelo bluetooth-kuulokkeille tyhjenemisen jälkeen. Pese sisus ja poista purkin ympäriltä halutettasi käärepaperi.
0 1 0
Turvallisuutta Pirkka-tarroilla
Turvallisuutta Pirkka-tarroilla
Uudelleenkäytä hedelmien Pirkka-tarrat: teipin sijaan voit suojata Pirkka-tarroilla käytettyjen paristojen navat tulipaloriskin välttämiseksi.
0 4 0
Nappikuulokkeet järjestykseen
Nappikuulokkeet aina solmussa? Laita kuulokkeen johto pienellä hiusklipsillä kiinni. Nopea laittaa ja aukaista, eikä johdot enää sotkeudu.
0 0 0
Meisselit talteen
Meisselit talteen!
Älä heitä rikkimennyttä kajaria pois, vaan kierrätä meisseleitten ja muidenkin työkalujen telineenä.
2 2 0
Auton renkaat puhtaiksi
Talven jäljiltä auton renkaiden urat ovat täynnä pieniä kiviä. Talttapäisellä ruuvimensselillä puhdistat helposti renkaan urat kivistä.
0 4 0
Patjan jouset
Mikäli joustinvuoteen jousi päätyy irralleen, etkä halua ostaa heti uutta sänkyä: Laita sopiva pala (miksei kokonaan) räsymattoa patjan päälle, niin jousi ei pääse tuhoamaan enää mitään. Vuode toimii taas, kuin uusi.
0 2 0
Puhelimen näytön vaihtamisen apuri
Puhelimen näytön vaihtamisen apuri!
Jos joudut avaamaan puhelimen esimerkiksi vaihtaessasi näyttöä rikkoutuneen tilalle, piirrä puhelimen eri osien kuvat paperille ja aseta jokainen irrottamasi ruuvi omalle paikalleen piirroksen päälle. Näin löydät ruuveille oikeat paikat myös kasaamisvaiheessa.
0 3 0
Helpotusta kadonneen puhelimen löytämiseen
Melkein jokaisella on nykyään kallis älypuhelin. Ja joskus se myös menee hukkaan. Näyttöasetuksista voit lisätä lukitusnäyttöön yhteystietosi, vaikka nimesi ja sähköpostiosoitteesi, ja puhelin voi löytää helpommin luoksesi! Älä laita kuitenkaan puhelinnumeroa, siitä sinua ei voi tässä tapauksessa tavoittaa. Protip: Myös lupaus löytöpalkkiosta voi helpottaa puhelimen takaisin saamista!
0 2 0
Valot pois
Jos olet kyllästynyt menemään sammuttamaan valosi illalla, niin laita lankaa kiinni katkaisijaan niin, että sitä vetämällä valot sammuvat. Sen jälkeen viet langan sänkysi lähelle, ja illalla sammutat siitä valot.
2 0 0
Rahat ja korut piiloon
Rahat ja korut saa hyvin piilotettua vanhoihin, tyhjiin DVD- tai VHS-koteloihin kirjahyllyyn!
0 3 0
Nappikuulokkeiden napit oikein päin
nappikuulokkeista on vaikea huomata vasemman ja oikean korvan merkkiä. laita toisen puolen johtoon pala sähköteippiä niin näet nopeasti kummalle puolelle se kuuluu!
0 4 0
Kaukosäätimen korjaus
Kaukosäätimen useimmin käytetyt painikkeet lakkaavat ajan myötä toimimasta. Avaa kaukosäädin varovasti ja liimaa pikaliimalla pieni pala foliota kaukosäätimen painikkeen alapuolen kontaktipintaan.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle