K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47527 niksiä!
Imuroi pölyt tietokoneesta
Imuroin säännöllisesti tietokoneeni tuuletusaukot sivulta ja pohjasta. Tietokone sammutetaan, annetaan jäähtyä, käännetään nurinpäin ja imuroidaan tuuletusaukot. Koneen tausta hyrinä käy hiljaisemmaksi ja jäähdytys onnistuu paremmin, kun sinne kertynyt pöly poistuu. Olen pidentänyt tällä niksillä tietokoneeni ikää, koneeni on kohta kymmenvuotias.
0 0 0
Merkitty laturi
Merkitty laturi
Koristelemalla laturin tietää kenelle se kuuluu. Palautuu myös helpommin omistajalle.
0 8 0
Käyttöohjeet laitteisiin kiinni
Teippaa käyttöohjeet laitteiden takaosaan kiinni. Jos ohje on liian iso, teippaa edes lappu, missä ohjeet säilytetään ja ostopäivä.
0 3 0
Kamerakoteloiden viidakko
Jos kamerasi hajoaa, säilytä aina suojakotelo, sillä se käy todennäköisesti uuteen hankkimaasi kameraan, joissa useinkaan ei ole koteloa mukana. Kiikari- ja kamerakoteloita voi myös vaihdella tarpeen mukaan.
1 1 0
Oiva suojakotelo muistikorteille
Suklaamunien muovisista sisuskuorista saa näppärän säilytyskotelon esimerkiksi digikameroiden tai kännyköiden muistikorteille. Yhden muovikuoren sisälle mahtuu useampikin muistikortti ja samalla kortit pysyvät suojassa. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että kotelo ei ole vedenpitävä vaikka kelluukin.
2 4 0
WhatsApp-niksejä
Haluan joskus korostaa WhatsApp-viestini sisältöä. Silloin joko kursivoin, lihavoin tai yliviivaan tekstin. Kursivointi onnistuu laittamalla lauseen tai sanan alkuun ja loppuun _ alaviivat. _Hei._ Lihavointi tapahtuu laittamalla * tähtimerkit. *Hei.* Yliviivaus onnistuu koukeroilla, ~Hei.~
0 3 0
Whats App-tietosuojaniksi
Etkö halua vastata Whats App -viestiin heti? Muuta asetukset > tili > tietosuoja > lukukuittaukset. Näin vastapuoli ei tiedä, oletko lukenut hänen lähettämänsä viestit, ja saat enemmän aikaa miettiä vastausta ilman, että vaikutat epäkohteliaalta.
0 3 0
Mobiili kuulokepurkki
Hakkaraisen kuulokepurkki
Herra Hakkaraisen xylitolipastilli purkista tulee sopiva suojakotelo bluetooth-kuulokkeille tyhjenemisen jälkeen. Pese sisus ja poista purkin ympäriltä halutettasi käärepaperi.
0 4 0
Turvallisuutta Pirkka-tarroilla
Turvallisuutta Pirkka-tarroilla
Uudelleenkäytä hedelmien Pirkka-tarrat: teipin sijaan voit suojata Pirkka-tarroilla käytettyjen paristojen navat tulipaloriskin välttämiseksi.
1 6 0
Nappikuulokkeet järjestykseen
Nappikuulokkeet aina solmussa? Laita kuulokkeen johto pienellä hiusklipsillä kiinni. Nopea laittaa ja aukaista, eikä johdot enää sotkeudu.
0 0 0
Meisselit talteen
Meisselit talteen!
Älä heitä rikkimennyttä kajaria pois, vaan kierrätä meisseleitten ja muidenkin työkalujen telineenä.
3 3 0
Auton renkaat puhtaiksi
Talven jäljiltä auton renkaiden urat ovat täynnä pieniä kiviä. Talttapäisellä ruuvimensselillä puhdistat helposti renkaan urat kivistä.
2 8 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle