K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49535 niksiä!
Glitterlakalle kyytiä
Leikkaa vanhoista sukkahousuista pieniä palasia ja käytä vanulappujen tapaan kynsilakan poistamiseen. Jopa vaikeasti irtoava glitterlakka lähtee vaivattomasti.
0 1 0
Sukkahousut järjestykseen
Hieman rikkinäisiä sukkahousuja voi käyttää mainiosti pitkien housujen kanssa. Laita ne kevyeen solmuun, jolloin erotat helposti rikkinäiset ehjistä.
0 3 0
Kantokahva sukkahousuista
Letitä sukkahousuista punosta, saat vahvat kantokahvat kassiin poikki menneiden tilalle.
1 2 0
Mattopussi hukassa?
Onko maton pitkä pussi hukassa, ja mattoa pitäisi saada kulkemaan siististi muutossa? Sujauta käytävän matot sukkahousuihin. Kaksi mattoa saa näppärästi yhteen pakettiin.
0 0 0
Sukkahousut järjestykseen
Laita sukkahousut pesun jälkeen alkuperäisiin pakkauksiin. Näin löydät nopeasti valitsemaasi asuun sopivan parin. Jos säilytät hieman rikkinäisiä sukkahousuja esimerkiksi pitkien housujen alla pidettäviksi, säilytä niitä erillään muista.
0 4 0
Ympäristöystävälliset hiuslenkit
Onko kaapissasi paksuja 80–100 denierin sukkahousuja, jotka alkavat jo loppuun käytettyjä? Leikkaa sääriosista noin 3–5 cm levyisiä renkaita. Saat joustavia ja hiuksille hellävaraisia lenkkejä ilmaiseksi!
2 3 0
Omenapuun oksan tuki
Omenapuun oksan tuki
Sukkahousuista saa kaksi hyvää tukea kannattelemaan satoisia oksia. Nurmen voi leikata puun alta normaalisti.
0 2 0
Amppariansa sukkahousuista
Amppariansa
Jos ilmanvaihtokanavaan pesineet ampiaiset vaivaat, teippaa venttiilin ympärille 15 denierin Pirkka-sukkahousua, ja näin pienet vihulaiset pysyvät loitolla ja ilma edelleen kiertää asunnossa!
0 0 0
Sisustuskorin värin pikapäivitys
Sisustuskorin värin pikapäivitys
Saat kätevästi vaihdettua rottinkikorin koristenauhan väriä, kun kierrät korin vanhoilla sukkahousuilla, haluamallasi värillä. Tässä tapauksessa mustilla sukkiksilla ja voila, muutos on hetkessä valmis.
2 2 0
Nokkoset kätevästi lannoitteena
Sukkahousuista saa kätevän kasteluveden lannoittajan täyttämällä ne tuoreilla vastaleikatuilla nokkosilla. Lannoittajasukkiksista liukenee veteen typpipitoista nestettä, joka siirtyy kasteluveden mukana puutarhan kasvien iloksi lisäravinteeksi. Koska nokkoset ovat sukkahousujen sisällä, ei kasvin osat tuki vesiastian hanaa, eikä vesi sotkeennu. Kun tehoineet ovat jo liuenneet, on ne helppo poistaa astiasta ja korvata uusilla lannaoittajasukkahousuilla.
0 3 0
Valeampiaispesä sukkahousuista
Valeampiaispesä
Kaikilla ei virkkuukoukku pysy hyppysissä ja suodatinpussit vaativat teippiä tai muuta materiaalia kiinnittämiseen. Sullo sukkahousut toiseen jalkaterään ”palloksi”, 30 sekuntia ja valeampiaispesä on valmis kiinnitettäväksi.
2 6 0
Keltaiset kananmunat
Pujota raaka kananmuna sukkahousujen keskelle, ota molemmista päistä kiinni ja pyöritä kananmunaa muutaman kerran. Keitä muna ja saat keltaisen munan, sillä valkuainen on sekoittunut keltaiseen.
3 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle