K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50958 niksiä!
Vuotavasta kannusta maljakko
Jos vanhassa maito- tai mehukannussa on halkeama, laita ehjä ja sopivan kokoisen lasitölkki kannun sisään ja tölkkiin vettä. Näin kannu saa uuden elämän kukkamaljakkona!
0 1 0
Uusi huonejärjestys
Joskus pitää saada siirrettyä huonekalujen paikkaa, vaikka ei ole apukäsiä paikalla. Kun siirrät sohvan tai lipaston paikkaa, voit laittaa vanhan t-paidan tai pyyhkeen huonekalun toiseen päähän jalkojen alle. Näin voit siirtää sen yksin vahingoittamatta lattiaa.
0 1 0
Värikäs valaistus
Jos olet kyllästynyt tavalliseen valaisimeesi, voit laittaa valaisimen ympärille värillistä kangasta kuminauhan avulla. Näin saat haluamasi värisen valaistuksen.
0 2 0
Säbä-pelaajan valopallot
Säbä-pelaajan koriste
Ripusta sählypalloja paperinaruun ja pujota led-valot sisälle. Saat mieluisan koristeen nuorelle.
1 2 0
Poistoletku pois tieltä
sisustus ja remonttiniksi
Pesukoneen poistoletkun voi laittaa kiinni rakenteisiin nippusiteillä. Eipä pyöri enää jaloissa.
0 1 0
Verhopidike
Tarttuuko rullaverho aina sivuverhoihin? Leikkaa puolentoista litran limsapullon keskeltä lieriö. Leikkaa lieriö poikki, käännä nurin ja taita reunoihin muutaman millin lipareet. Aseta "laite" ikkunan karmin väliin. Se pitää sivuverhot irti seinästä, eikä rullaverho enää tartu.
0 0 0
Kengät paperikassiin
Jos sinulla on ahdas eteinen, säilytä kengät tukevissa paperikasseissa. Niitä mahtuu seinän vierelle jonoon useita. Kun laitat kesäkengät pystyyn, useita pareja mahtuu yhteen kassiin. Sinne myös karisee hiekka ja roskat.
0 1 0
Pitsiä pimennysverhon päälle
Haluatko yksivärisistä verhoista miellyttävämmän näköiset ilman ompelemista? Kiinnitä pimennysverhon päälle pitsinen verho. Molemmat verhot voivat roikkua samojen klipsien varassa. Alla oleva pimennysverho näkyy nätisti pitsien läpi.
3 1 0
Selkäsuojat saunaan
selkäsuojat saunaan
Laita vanhat tyynyliinat verhovaijerilla seinään.
0 6 0
Hiuspanta verhosolkena
Hiuspanta verhosolkena.
Onko sinulla ylimääräisiä hiuspantoja, joille et keksi mitään käyttöä? Koristele verhosi erilaisilla hiuspannoilla, näin verhot pysyvät kuosissaaan 😊👍.
0 2 0
WC-paperin pidike
Wc-paperin pidike
Jos et ole vielä löytänyt hyvää paikkaa ylimääräisille vessapaperirullille, laita ne makramee-amppeliin ja amppeli roikkumaan naulakosta.
9 19 0
Maalitahrat pois käsidesillä
Maalitahrat saa käsistä pois kätevästi käsidesillä (alkoholipohjaisella), jota varmasti löytyy jokaisesta kodista näin koronaepidemian jäljiltä. Pumppaus käsidesiä, ja sen jälkeen vaan hankaat tahrat pois.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös