K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56309 niksiä!
Suihkuverho aisoihin
Pujota suihkuveron alaosan taitteeseen rautakaupasta saatavaa ohutta mutta painavaa ketjua. Näin suihkuverho ei tarraudu kiinni ihoon ja roikkuu muutenkin nätisti.
0 2 0
Valokuvauksen ihmeellinen maailma
Kerrostaloasunnon ulko-ovea vaihdettaessa uuteen kannattaa vanhasta ovesta ottaa ovisilmä talteen. Sitä kun pitelee objektiivina kännykkäkamerassa kiinni, niin saa melko tyylikkäitä kuvia.
0 1 0
Leikkokukkien varsien teippaus
Leikkokukan vartta, esim. ruusu, voi vahvistaa ja estää nuupahtamasta teippamalla vartta läpinäkyvällä teipillä.
0 0 0
Aurinkosuojaverho lasitetulle parvekkeelle
Aurinkosuojaverhon lasitetulla parvekkeelle
Lasitetulle parvekkeelle porottaa aurinko koko päivän. Pohdimme miten saisi aurinkosuojan kiinni ilman kiinikkeiden porailua partsin kattoon. Siinä tuli idea että kiinnitys laitetaankin lasiin imukupeilla.
0 7 0
Tahrat pois parketista
Kastele paksu sukka ja laita se jalkaan ja tarvittaessa kastele myös pesuaineella. Hankaa lattiaa jalallasi kunnes tahra lähtee. Mukavaa että saa jalalla sopivasti painoa tahran päälle. Toimii. Tulee hyvää jälkeä.
0 2 0
Leikkuulaudasta lusikkalaatikko
Leikkuulaudasta lusikkalaatikko
Laatikostoon sijoitettu leikkuulauta on siitä ärsyttävä, että muruset tippuu alempaan laatikkoon. Keittiöremonttia odotellessa ostin lusikkalaatikon ja laitoin leikkuulaudan päälle. Sain lisää säilytystilaa, eikä kukaan enää käytä leikkuulautaa leivän leikkaamiseen.
0 4 0
Kukkateline
Kukkateline
Pyörän pakkarista kukkateline seinälle.
0 5 0
Kynttilän sydänlanka
Joskus syvässä kipossa oleva tuikkukynttilän sydänlanka saattaa olla liian pitkä eikä sitä yllä leikkaamaan saksilla. Kynsileikkureilla sen sijaan se onnistuu helposti!
0 1 0
Liian karkea hiekkapaperi hienommaksi
Onko hiomapaperi liian karkeaa? Liian karkean hiomapaperin saa hienommaksi, hankaamalla hiomapaperin paloja toisiinsa.
7 1 0
Ruusut
Ruusut
Laita ruukkuruusu multineen lasimaljakkoon. Näyttää kuin olisi tuoreita leikkoruusuja maljakossa. Jos on samea lasimaljakko,multaa tuskin huomaa. Kukkivat kauniisti ja pitkään.
0 2 0
Ovistoppari pullonkorkista
Ovistopperi
Viininpullonkorkista saa hyvän ovistopparin. Ruuvaa korkkia pidempi ruuvi korkin läpi seinään kiinni. Tyylikäs ja joustava!
0 0 0
Symmetriset laskokset
WC-paperirullan hylsyllä verhojen laskostukset kuntoon
Jotta saisit symmetriset laskostukset perjerengasverhoihin, laita wc-paperirullan hylsy verhoputkeen joka laskostuksen väliin stoppariksi. Näin saat symmetriset laskostukset aikaiseksi. Vinkki! Käytä vaaleisiin verhoihin valkoista hylsyä ja leikkaa tarvittaessa samanpituinen pätkä kaikista hylsyistä pois, jos haluat piilottaa sen vieraiden katseilta.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös