K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47527 niksiä!
Helpotusta muuttoon
Muutto edessä syksyllä? Tulosta kuva uuden asuntosi pohjakuvasta, ja merkitse erivärisillä tusseilla joka huoneet. Kun pakkaat tavarasi muuttolaatikoihin, merkitse joka laatikko sillä värillä, mihin huoneeseen tavarat ovat menossa (keittiö, kylpyhuone, makuuhuone jne.). Näin muuttostressi helpottaa edes hieman, kun tavaroiden purkaminen uudessa osoitteessa helpottuu!
0 0 0
Pultit talteen
Onko sinulla koruostoksista ylijääneitä organza-pussukoita? Niihin on hyvä kerätä huonekaluja purkaessa kunkin huonekalun pultit, mutterit ja muut pikkuosat ja sitoa tai teipata pussi kiinni huonekalun osaan.
0 0 0
Kesäajan helpot kukkakimput
Ilman isompia kukkatarhoja saat kesän kuluessa raikkaan värikkäitä ja tuoksuvia kimppuja sisälle omista orvokkiamppeleista tai ruukuista. Orvokit kasvavat pituutta, joten niitä siistii leikkaamalla joka tapauksessa. Matalassa maljassakin kauniita. Orvokkikimppu on mukava ja edullinen vieminen myös kesäisellä kyläreissulla.
0 1 0
Pakastimesta säilytysratkaisu
Pakastimesta säilytysratkaisu
Kun sinulla on käyttämätön pakastin, jääkaappi tai jokin muu hyllyllinen kodinkone, jossa on ovi ja joka ei ole käytössä. Voit muuttaa sen helposti säilytysratkaisuksi, kun sujautat hyllyille ne tavarasi mille et ole keksinyt vielä paikkaa! Tavarat ovat poissa näkyviltä, mutta kuitenkin järjestyksessä hyllyissä.
0 0 0
Hammasharjat ojennukseen
Sähköhammasharjojen päät tuppaavat olemaan pitkin lavuaarin reunoja tai kaapin hyllyjä. Saunan löylynhenki sai uuden paikan vessasta. Juuri oikeankokoinen hammasharjoille.
0 2 0
Häkkisängystä puuteline
Saat vanhasta häkkisängystä kätevän puutelineen vaikka takkahuoneeseen. Sahaa sängystä jalat pois ja nosta pystyyn päädylleen. Jos sänky on tukeva, voit ottaa pohjankin pois. Vähän kosteatkin puut kuivahtaa kätevästi.
2 1 0
Hammasharjateline strösselipurkista
Hammasharjateline strösselipurkista
Nelilokeroinen kakkukoristepurkki toimii koristeiden loputtua hammasharjatelineenä. Neliosainen kansi lähtee kevyesti vetämällä pois ja esine on huuhtelun jälkeen valmis muuttamaan keittiöstä kylpyhuoneeseen!
1 4 0
Katto- ja lattialistat
Pintaremonttia huoneistossa tehdessä katto- ja lattialistat pitää irrottaa. Jos kunnostaa vanhat listat esim. maalaamalla, ne voi panna takaisin paikoilleen. Irrotettuasi listan merkitse taakse juokseva numerointi, jotta tiedät missä listan paikka on.
1 1 0
Skumppapullollinen saippuaa
Skumppa-pullollinen saippuaa
Onko sinulla kaunis, pikkuinen skumppapullo? Korkin tilalle kun kiertää pumppupullosta pumpun ja täyttää pullon saippualla, niin vessaan tulee ripaus glamouria!
1 4 0
Kultaköynnös kiinni
kultaköynnös kiinni
Tällä pidikkeellä kiinnität kultaköynnöksen kätevästi seinään tai kattoon. Lisäät vaan pidikkeitä, kun kukka pitenee.
0 0 0
Yhden kukan maljakko
Yhden kukan maljakko
Juomatölkki on hyvä maljakko yhdelle kukalle. Sujautat vain kukan pillireiästä tölkkiin. Tökkkejä saa muun muassa K-Citymarketista, jossa paljon erilaisia.
1 0 0
Seinäkello pöytätuulettimesta
Seinäkello tuulettimesta
Kun pöytätuuletin menee rikki, tee siitä kaksi seinäkelloa. Irrota metalliosat ja poista etuosasta keskellä oleva muovi. Tue takaosa ennen koneiston kiinnitystä. Liimaa tulostimella tarra-arkille tulostamasi kellotaulu muoviin, laita se paikoilleen ja kiinnitä kellonkoneisto ja viisarit.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle