K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Sinitarran korvike
Jos sinitarra on loppu, laita hammastahnaa julisteen taakse ja paina juliste seinään kiinni. Hyvin pysyy seinässä. Halutessa poista juliste ja pyyhi hammastahna pois.
0 0 0
Valoa mökin kattoon
Puuttuuko mökin makuuhuoneista kattovalo, vaikka mökillä on sähkö? Viritä huoneen reunojen katonrajaan ledinauhaa, joka kiertää koko huoneen. Näin saat tasaista valoa huoneeseen ilman sähköasennuksia.
0 2 0
Valepistorasia
Tuliko seinään reikä? Saat sen nopeasti ja siististi korjattua, kun liimaat reiän päälle käyttämättömän pistorasian.
1 2 0
Ovenkahva teipistä
Ovenkahva
Työpaikalla ovet odottelivat uusia ovenkahvoja. Ilmastoitujen tilojen ovia oli oikeasti tosi hankala sulkea asettamatta omia sormia vaaraan (=oven väliin). Onneksi oli jesaria.
1 0 0
Kylmästä lämpimään
Kylmästä lämpimään
Minua harmitti, kun vahingossa ostin kylmän sävyisiä led tuikkuja vaikka piti ostaa lämpöisiä. Muistin, että minullahan on keltaisen sävyistä kynsilakkaa ja päätin testata, toimiiko ideani. Ja sehän toimi!
1 1 0
Kasvovisiirin uusiokäyttö
Säästä kasvovisiiri ja laita se työkalukaappiin. Kun teet jotain itsesi yläpuolella (esim. maalaat kattoa tai poraat reikiä) niin suojasta on iso apu, kun roiskeet tai pöly eivät tule kasvoille.
0 6 0
Viinilasin jalka poikki?
Työnnä lasiosa jossa kenties osa jalkaa viherkasvin juureen kukkapurkkiin ja siihen vettä ja vaikka muutama luonnonkukka kukkimaan. Tökkää myös jalkaosa multaan katkennut jalka alaspäin, niin saat tason viherkasvin juureen. Voit asettaa siihen vaikka joulutontun!
0 0 0
Tiiviste kaapinoven nuppiin
Keittiökaappien ovessa on nupit ja sisäpuolella oleva ruuvin reikä isonee aikaa myöten ja nuppi alkaa heilua. Leikkaan kuohuviinipullon tai muun pullon korkista pyöreän kiekon jonka laitan ruuvin juureen pitämään nuppi tiukasti paikallaan.
0 0 0
Kuun valoa terassille
Kuun valoa terassille
Rikki menneen lampun kuvusta saa kivan valaisimen terassille tai muuallekkin kun laittaa ajastintoiminnalla olevan led-kynttilän sisälle.
1 9 0
Paristokäyttöisen kynttilän uusi väri
Paristokäyttöisen kynttilän uusi väri
Saat paristokäyttöisestä tylsästä valkoisesta kynttilästä kuin uuden kietaisemalla sen värilliseen lautasliinaan. Kiinnitä teipillä ja leikkaa ylä- ja alareunasta ylimääräinen lautasliina pois. Käytä suosikkiväriäsi lautasliinan valinnassa. Saat vaihdettua sisustukseen väriä halvalla ja helpolla, vaikka useinkin.
0 4 0
Kahvakuulasta ovistoppari
Kahvakuulasta saa kätevän ovistopparin. Kuulan voi piilottaa vaikka pannumyssyn alle, jotta se ei rumenna sisustusta.
1 0 0
Edullinen pöytäliina
Halpa pöytäliina
Jos sinulla ei ole varaa ostaa kalliita desing pöytäliinoja, osta lahjapaperia ja laita se pöydän lasin alle. Näin saat sinäkin hienon desing pöytäliinan 👌
2 11 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös