K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51845 niksiä!
Kaitaliina tapetista
Käytä tapettien ylijäämävuodat pöytäliinojen päällä kaitaliinoina. Saat vaihteluja kattaukseen ja tapetinjämät hyötykäyttöön.
1 3 0
VHS-rasiat
Vanhoista VHS-kuorista saa hyviä rasioita irrottamalla kansissa olevat laput. Niitä voi hyödyntää esimerkiksi koruille tai jopa eväsrasiana.
0 0 0
Laatoitusristikot
Laatoituksessa käytettävät muoviset saumausristikot ovat turhia. Edulliset ja ekologisemmat 3 mm:n saumavälit saat tehtyä isojen tulitikkujen avulla.
0 1 0
Ruuvipussit varmaan talteen muuttaessa
Ovatko sängyn tai sohvan ruuvit aina hukassa muuton jälkeen? Avaa patjan tai sohvatyynyn vetoketju ja sujauta ruuvipussit tyynyn sisään kuljetuksen ajaksi.
0 4 0
Valot kiinni verhonipsuilla
Jouluvalot on helppo kiinnittää verhoihin vanhoilla verhonipsuilla. Kiinnitä nipsut verhoihin ja valonauha siitä roikkuviin lenkkeihin.
1 3 0
Kukkavaasit käyttöön
kukkavaasit käyttöön
Kauniit kukkavaasit usein pölyttyvät ja vievät tilaa kaapin perukoilla. Saat tilaa kaappiin ja tavarat järjestykseen, kun laitat maljakkoon kynät ja sakset yms.
0 2 0
Kuntoilua & ripustustilaa
Eteisen säilytyspulmiin
Pieni eteinen on ongelmallinen vaatteiden säilytyksen kannalta. Leuanvetotankoa voi hyödyntää myös vaatetankona. Jos laitat useamman vierekkäin, saat harvemmin käytössä olevan kengätkin pois lattialta.
0 2 0
Huomaamaton naulakko
Kännykän pop socket toimii myös vessan pyyheripustimena tai eteisessä ylimääräisenä ripustuskoukkuna vaikka kangaskasseja varten. Poksauta se esiin tarvittaessa. Valitse väri ja kuviointi sisustukseen sopivaksi.
2 6 0
Valotaidetta pikkurahalla
Valotaidetta pikkurahalla
Näin pimeään aikaan kannustan ihmisiä luomaan valoteoksia. Tällainen hippo viritelmä syntyi paristokäyttöisestä värivalosta ja säästöpossuista. Hinta vain muutaman euron.
3 2 0
Purkit ja purnukat järjestykseen
Purkit ja purnukat kylppäriin järjestykseen
Kylppäriin on vaikea saada tavaroita nätisti järjestykseen, ja vinolla lattialla kärry ei pysy paikoillaan. Laita verhotanko seinään ja korit siihen roikkumaan.
1 3 0
Johdot kauniisti esille
Johdot kauniisti esille.
Sähköjohtoja on vaikea piilottaa. Vaihda näkökulmaa ja laita ne hauskasti esille. Kieputa johdoista jotain kaunista, sido nippusiteillä ja koristele jollain, mitä kotoa löytyy.
4 4 0
Upeasti heijasteleva kynttilä
Heijastus
Laita kynttilän jämän sisään tuikku. Sitten vielä peili lasisen kynttilänjalan heijastamaan valoa, niin kaunis asetelma on valmis.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös