K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57506 niksiä!
Jäikö uudenvuoden juhlista tähtisadetikkuja?
Tähtisadetikut ovat kauniita koristeista täytekakussa. Sytytä tähtisadetikut vasta silloin, kun päivänsankari on pöydän ääressä.
0 3 0
Leivän eliniän pidentäminen
Leivän eliniän pidentäminen
Näin vähennät ruokahävikkiä. Laita leipä jääkaappiin huoneenlämmön sijasta. Leipä säilyy tuoreena pidempään, eikä home pääse yllättämään elintarviketta. Testattu 3 kk jääkaapissa ja leipä ollut syömäkelpoista. Paahda leipä ja nauti.
0 3 0
Synttärivuodet muistiin
Jos sinulla on vaikeuksia muistaa sukulaisten tai ystävien synttärien aikaan paljonko päivänsankari täyttää, kirjoita kalenteriisi syntymäpäivien kohdalle nimi ja syntympäivä muodossa esim. Liisa- 261090. Luvusta on helppo laskea paljonko vuosia on kertynyt. Siirrä luku aina uuteen vuosikalenteriin.
0 1 0
Yhden kupin kahvikeitin
Yhden kupin kahvikeitin
Normi kahvinkeittimellä mukillinen kahvia suoraan kuppiin. Säästyy pannun pesulta.
0 4 0
Kaikki hunaja käyttöön
Lasipurkissa olevan hunajan viimeisiä rippeitä on vaikea saada lusikalla pois. Teejuojan kannattaa lorauttaa vähän kuumaa teevettä purkkiin, antaa hunajan sulaa ja kaataa sen jälkeen hunajavesi teen sekaan.
0 2 0
Pakastettujen sienten pilkkominen
Pakastettujen sienten pilkkominen
Jos sinulla on pakastettuja sieniä, niin ne kannattaa pilkkoa kohmeisena. Sienet pysyvät näin hyvin leikkuulaudalla ja silppuaminen on helpompaa.
1 1 0
Yksin asuvan perunaruoka
Jos asut yksin etkä halua keittää koko kattilallista perunoita johon menee aikaa, laita 1 peruna mikroon lautaselle ja jokin muovinen rasia päälle tai mikron kupu, muovinen pieni rasia joka peittää perunan on parempi. n 3 minuuttia ja peruna on kypsä keskikokoisessa perunassa, selviää tietenkin haarukalla kokeillessa. Olen tehnyt näin 30 vuotta ja pottu on aivan yhtä hyvää kuin keitettäessä.
0 1 0
Teejoulukalenteri
Onko teepusseja jäänyt kaappiin pyörimään? Teejoulukalenterita myydään nyt todella paljon. Tee omasi kaapin perälle jääneistä ja uusistakin teelaaduista. Arvo tai merkitse teet 1-24, älä myöskään jätä makuja esille, vaan anna kalenterin yllättää sinut! Nyt sinullakin on joulukalenteri ja hinta 0 euroa.
1 0 0
Airfryer -vinkki
Jos käytät AirFyeriä ja pohja pitää vuorata reijitetyllä leivinpaperilla, saat kauniit pohjapaperit kun teet samalla tapaa kuin jouluisin paperitähdet ikkunaan. On kaunis ja reijitetty :-)
1 0 0
Vettyneet sipsit rapeiksi
Voivoi, taas jäänyt sipsi tai naksupussi auki ja maistuvat vettyneille ja ankeille. Vaan eipä hätää, laita muutama silicageelipussi sipsiussiin ja sulje. Muutaman tunnin päästä sipsit maistuvat taas rapeilta!
0 0 0
Kumilanka sulkijana
Kumilanka sulkijana
Pelkkä kuminauha kelpaa usein pussin sulkijaksi. Se on halpa ja nopea tapa sulkea avattu pussin suu kiinni kun se on avattu.
0 0 0
Nahistuneet herkkusienet käyttöön
Nahistuneet herkkusienet käyttöön
Nahistuneista herkkusienistä saa helposti käyttökelpoisia kuorimalla ne. Nahistunut pinta lähtee irti helposti ja sen alta paljastuu tuoreen veroinen herkkusieni.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös