K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49978 niksiä!
Aina tuoretta leipää
Aina tuoretta leipää
Pakastetusta sämpylästä tai leipäpalasta tulee kuin uunituoretta ja pehmeää, kun laitat sen mikroon puolillaan vettä olevan pienen lasin päälle. Lämmitä normaaliteholla 15-30 sekuntia.
0 1 0
Raasta ripeästi
Porkkanan raastaminen on hidasta, ja kaikilla ei ole monitoimikonetta. Laita porkkananpalat nesteen kanssa blenderiin ja käytä tuotos vaikka sämpylöihin tai leivonnaisiin.
0 0 0
Nopea pastan valutus
Kun keität pastan kerroskattilassa, laita höyrytyskattila keitetyn pastan päälle ja valuta kaatamalla kattila kumoon. Näin pastaa ei tarvitse siirrellä astiasta toiseen.
1 0 0
Piirakan pikajäähdytys
Laita piirakka paistamisen jälkeen pakastetun pellin päälle. Piirakka jäähtyy nopeasti, ja saat levitettyä päälle esimerkiksi kreemin tai kermavaahdon.
0 0 0
Tortillapizza
Tortilla pitsa
Levitä tortillaletuille tomaattimurskaa sekä halutsemasi täytteet. Paitsa uunissa noin 5-10 minuutia. Pohja on mukavan ohut ja rapea!
2 4 0
Cannellonien täyttäjä
Cannellonit ovat hitaita ja työläitä täyttää. Saat niiden täyttämiseen tukevan ja sopivan kokoisen suppilon muovisesta kahvimitasta. Leikkaa mitasta alaosa pois esimerkiksi keittiöveitsellä.
0 0 0
Avokadon kivi helposti pois
Halkaise avokado ja napauta terävä leipäveitsi avokadon kiveen. Väännä, ja kivi nousee veitsen kanssa helposti pois.
0 0 0
Meetvurstia jemmaan
Varmuusvarastoon kannattaa varata meetvurstia. Se säilyy kuukausia ja maistuu vaikkapa näkkärin päällä.
0 0 0
Pakastimen sisältö muistiin
Kirjaa muistilapuille pakastimesta löytyvät tuotteet hyllyittäin ja merkitse myös määrät + kuinka paljon mitäkin tuotetta on. Kiinnitä laput pakastimen oveen. Kun seuraavan kerran mietit, mitä pakkasessa jo on, ovea ei tarvitse avata turhaan tai käyttää ylimääräistä aikaa tuotteiden etsimiseen. Merkitse lappuun aina, jos poistat tai lisää jotain pakastimesta.
2 2 0
Viimeiset levitteet rasiasta
Kun voileipälevite on rasiasta loppumaisillaan, laita se muutamaksi sekunniksi leivänpaahtimen päälle samalla kun paahdat leipiä. Ei jää paljon kaavittavaa.
0 0 0
Täydellinen kananmuna pizzan päälle
Riko kananmuna pannulle ja paista öljytilkassa tai voissa miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Nosta kananmuna lastalla pizzan päälle.
0 0 0
Koko aamiainen vohveliraudalla
Vohvelirauta on moneksi. Paista aamun kananmunat rapeiksi ja nopeasti. Samalla voit lämmittää sämpylät, ja pian sinulla on mehevä aamiainen.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle