K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18389 niksiä!
Teipatut banaanit
Jos banaanit tummuvat liian nopeasti, sido banaanien päätyihin teippiä. Näin banaanit tummenevat hitaammin.
2 2 0
Croissant pulleana
Litistyykö ihana aamupalacroissant kun leikkaat sitä veitsellä auki täyttääksesi sen? Leikkaa croissant saksilla auki niin saat siistin ja ehjän.
1 1 0
Keksimurut käyttöön
Keksipakkausten pusseihin ja muovikoteloihin jää aina herkullista keksinmurua. Kerää nämä murut kannelliseen lasipurkkiin ja näin sinulla on valmista keksinmurua jälkiruokiin ja esimerkiksi jäätelöannoksiin.
0 1 0
Tiiliskivestä kartonkilaudaksi
Tiiliskivestä kartonkilaudaksi
Auki leikatusta mehukartongista saa näppärän kertakäyttöisen leikkuulaudan. Pidämme kotona ja mökillä näitä valmiina käden ulottuvilla, nopea käyttää ja hävittää. Taitokset vielä helpottavat pienityn tuotoksen ohjaamista kulhoon tai kattilaan.
0 10 0
Hyödylliset lautasliinat
Kahvitteluhetken jälkeen osa lautasliinoista jää siisteiksi. Kerää ne tiskipöydän lähistölle sopivaan rasiaan. Voit pyyhkiä liinalla tiskialtaisiin jääneet murut helposti pois tuhlaamatta talouspaperia tai vettä.
0 12 0
Viihdytä vihannesta
Lehtisalaatti ujostelee helposti itsensä kurttuun jo parissa päivässä kotiutumisensa jälkeen. Viihdytä se raikkaana seuraavasti: Leikkaa muovikääreeseen viilto tyvien kohdalle ja aseta kasvi vesiastiaan ja jääkaappiin. Voit nauttia raikkaasta salaatista viimeiseen lehteen saakka.
0 5 0
Lisää kasviksia muksuille
Syövätkö lapsesi liian vähän kasviksia, etkä ehdi itse aina asiaa valvomaan? Pilko heille illalla blenderiin valmiiksi tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Pienetkin koululaiset osaavat itse surauttaa aamupalasmoothien ja kuin huomaamatta kasvisten määrä lisääntyy!
0 0 0
Ei enää laimeaa jääkahvia
Pidätkö jääkahvista, mutta ärsyttääkö kun kahvi laimenee jääpaloista? Ei hätää. Laita jääpalamuottiin kahvia, niin jääpalatkin maistuvat kahvilta, eikä kahvisi enää laimene.
0 1 0
Säästä tiskiä ja vaivaa
Laita uunivihannekset ja -juurekset öljyn ja mausteiden kanssa suoraan leivinpaperille, älkääkä sekoita näitä kulhossa niin kuin monessa reseptissä kehoitetaan.
0 0 0
Maustepussin sisälön purkitus
Tyhjennä täyttöpussin sisältö tyhjentyneeseen maustepurkkiin helposti leikkaamalla pussista pieni pala alakulmaa pois. Leikkauskulma purkkiin ja rapsautus. Ei leviä mausteet pitkin pöytää.
0 2 0
Mämmirasian uusi elämä
Mämmirasiaa ei kannata heittää pois, vaan pestä, kuivata ja ottaa uuteen käyttöön. Siihen voi pakata retkieväät, tehdä salaatin, laittaa ruuantähteet säilytykseen jääkaappiin, puurot jopa keitot! Erityisesti mökillä ja retkillä vallan verraton ruokien säilytysastia.
0 1 0
Parhaat ranskanperunat
Parhaat ja nopeimmat ranskanperunat saat kun paistat ne pannulla. Ovat rapeita ja hyvänmakuisia. 👍
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös