K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50755 niksiä!
Halvempaa hyvää kahvia
Hyvä kahvi sen kuin kallistuu, ja halpahan puolestaan ei maistu hyvältä. Mutta halpoja kahvinpuruja voi hyvin sekoittaa parempien purujen joukkoon noin neljänneksen tai viidenneksen verran: maussa se ei tunnu, mutta kahviannos halpenee.
0 8 0
Esipaistetut patongit
Esipaistetut patongit tulee pakkauksen ohjeen mukaan ripsottaa vedellä ennen paistamista. Nopeuttaaksesi hommaa, leikkaa paketin kapeampaan reunaan aukko ja valuta aukosta sisään vettä. Älä liota kuitenkaan, vaan kaada vesi heti täyttämisen jälkeen pois.
0 5 0
Leipäpussin hyötykäyttö
Jos syöt leipäpussin viimeistä palaa, älä ota lautasta, vaan käytä tyhjää leipäpussia lautasena. Näin säästyt tiskiltä.
1 2 0
Liekkisiipiä siististi
Kertakäyttöisillä kumihanskoilla syöt tuliset koivet ja siivet siististi ja ilman polttelevaa tunnetta.
0 2 0
Jääpaloja leipämuotilla
Silikonisesta, suorakaiteen muotoisesta leipämuotista saa oivan jääpalamuotin boolimaljaan. Iso jääpala sulaa hitaammin ja pitää juoman kylmänä pidempään.
0 0 0
Lättykestit retkellä
Tee lättytaikina retkeä varten suoraan maitopurkkiin (valitse purkki tarpeen mukaan 0,5 - 2 litraa), jossa on vielä maitoa. Lisää taikinaan myös öljyä, niin et tarvitse paistorasvaa. Nuotiopaikalla voit ravistaa taikinan ja paistaa maukkaat lätyt. Lopuksi voit polttaa maitopurkin.
0 4 0
Ekologinen jääpala
Nappaa pihalta sopivan kokoinen kivi ja pese huolellisesti. Pesun jälkeen laita kivi pakastimeen. Tarjolla on aina "jääpala", joka ei laimenna juomaa lasin pohjalla.
2 1 0
Kylmät herkut
Jos haluat nauttia juomat kylminä ja suklaapatukat sulamattomina, laita ämpäri täyteen kylmää vettä ja upota herkut sinne. Näin ne pysyvät pitkään kylminä.
0 0 0
Pikapizza ruisleivästä
Näin syntyy helppo, terveellinen ja nopea pizzapohja: ota pyöreän ruisleivän puolikas ja laita kastike ja täytteet päälle. Herkullinen pikapizza on valmis!
0 2 0
Ei ampiaisia juomatölkkiin
Ampiaisen esto juomatölkkiin
Laita suuaukon päälle esimerkiksi karkkipaperi ja kiinnitä se tölkin avaamiseen tarkoitetulla klipsillä. Klipsi toimii paperin paikallaan pitävänä kiinnikkeenä.
0 0 0
Hellepäivän aamupala
Hellepäivänä aamupala ei tahdo maistua. Kaada tilkka avokadoöljyä muovikippoon ja päälle kauramaitoa. Nauti. Maistuu myös raakojen raparperipalojen kera.
0 0 0
Sangriaa hanasta
Sangria
Jos tekee sangrian hanalliseen astiaan, hana-aukko tukkeutuu hedelmistä eikä enää toimi. Laita teesihti tiukasti astiaan hanan kohdalle, niin juoma pääsee sihdin läpi.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle