K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56030 niksiä!
Paikka sadetakkiin
Sadetakin ja kurahaalarin voi paikata polkupyörän paikkauskumilla.
0 0 0
Suolaa kenkiin
Talvikenkiin voi kesäsäilytyksen ajaksi laittaa puuvillasukan, jonka sisällä on ruokalusikallinen suolaa. Karvavuorisetkin kengät raikastuvat pitkän säilytyksen aikana.
4 3 0
Kauluri t-paidasta
Vanhan lyhythihaisen t-paidan hihasta saa mainion kaulurin, kun leikkaat hihan irti. Kannattaa jättää olkapää-osuus ”liperiksi”, joka jätetään etupuolelle ja painetaan esim. neuleen alle. Pitää kaulurin hyvin paikallaan. Muista, että yhdestä paidasta syntyy kaksi kauluria!
0 0 0
Nahkea iho & rintsikat
Rintaliivien kääntäminen eteen irroitusta varten on tuskaista puuhaa, jos sattuu olemaan hiki. Pue jumppaan tai pihatöihin ensin liukaspintainen urheilutoppi ja sitten vasta rintsikat. Liivit liukuvat hyvin topin päällä, ja saat käännettyä hakaset eteen avaamista varten. Itsellä ei enää kädet taivu availemaan hakasia selän takana.
0 0 0
Säihkyvä tanssiasu
Leikkaa heijastavasta tarrakankaasta haluamiasi kuvioita ja liimaa ne vaatteeseesi. Esim. Pikkumusta saa aivan uuden ja säihkyvän lookin.
3 0 0
Kasvomaski otsalle
Kasvomaski otsalle
Maskista tilapäinen toimiva häikäisysuoja.
2 7 0
Kutittavat merkit
Kutittavat merkit
Kutittavatko vaatteiden koko-, merkki- ja hoito-ohjetiedot? Leikkaa kinestesioteipistä sopivan kokoinen pala, pyöristä kulmat ja liimaa vaatteeseen. Kestää hankausta, useamman pesukerran ja tuntuu mukavalta!
0 1 0
Aurinkolasisuoja
Aurinkolasisuoja
Oletko esim kävelyllä ja aurinko lakkaa paistamasta? Aurinkolasit oli mukana ja ei mitään suojaa niille naarmuuntumista ehkäisemään? Useimmilla löytyy nykyisin käyttämättömiä maskeja takin taskusta, voit kääriä aurinkolasien linssit maskiin, jotta ne eivät naarmuunnu taskuun laitettaessa.
0 0 0
Kengännauhasolmut
Kengännauhasolmut
Onko sinulla kengät, joiden nauhat meinaavat koko ajan karata pois rei'istä? Laita kengännauhat reikiin ja tee päihin solmut, eivätkä ne enää karkaa! :)
0 0 0
Toppaliivinkäytön ongelmanratkaisu
Toppaliivinkäytön ongelmanratkaisu
Keväällä ja syksyllä on ihanaa käyttää toppaliiviä toppatakin sijaan. Monesti vaan kädet jää liian kylmäksi kun liivi lämmittää vain vartaloa. Leikkaa paksuista 80 denierin sukkahousulegginseistä haaraosasta niin paljon pois että jää vain muutaman sentin kaistale, mikä pitää jalkaosat yhdessä. Ompelemista ei tarvita. Pujota kädet sukkahousuihin niin, että haaraosa jää selän puolelle. Laita paita päälle ja siihen toppaliivi. Näin sinulla on myös käsissä ylimääräistä lämmikettä. Kukaan ei näe että sinulla on ylimääräiset hihat paidan alla. Olen käyttänyt niksiä vuosia ja tämä todella toimii!
1 2 0
Lämpöiset säärystimet
Kun villapaitasi on tullut käyttökelvottomaksi, leikkaa villapaidasta hihat ja kanttaa reunat. Olet saanut hihoista mukavan lämpimät ja edulliset säärystimet.
0 0 0
Valuvat tukisukat
Käytätkö tukisukkia? Valuvatko ne alaspäin päivän mittaan ja puristavat silloin sääriä väärästä kohtaa? Sukkia on vaikeaa kiskoa ylöspäin, koska ne ovat niin tiukat. Rasvaa aamulla jalat kunnolla omalla ihovoiteellasi. Sukat pysyvät paikoillaan koko päivän, ja ihokin voi hyvin!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös