K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 53846 niksiä!
Housuista mekoksi
Housuista mekoksi
Puuttuuko kaapistasi juhlamekko? Ota leveälahkeiset housut, astu molemmilla jaloilla toiseen lahkeeseen ja laita käsi toisesta lahkeesta sisään.
0 0 0
Lierihattu ja tuulinen sää
Lierihattu pysyy päässäsi tuulisella säällä, kun laitat lieriin roikkumaan pöytäliinan painoja.
1 0 0
Sukan venytys
Varrettomien nilkkasukkien liian kireän resorin saa sopivaksi, kun kastellun sukan pujottaa sopivan kulhon päälle ja antaa kuivua.
1 0 0
Aurinkolasien tuunaus
Aurinkolasien sangat on usein kovin jäykät ja siksi ne menee helposti rikki. Kun ostat uudet aurinkolasit töpöttele pumpulipuikolla sankojen saranoihin vaikkapa ruokaöljyä. Niin sankojen liikkuvuus paranee ja ne kestävät paremmin.
0 2 0
Tehokas viilentäjä
Kuumilla ilmoilla on tukala ulkoilla. Kastele harso tai muu kangas kylmällä vedellä, purista ylimääräinen vesi pois ja laita harteille tai sido huiviksi päähän. Viilentää ihanasti kesähelteillä ja jaksaa paremmin tehdä askareita. Lapset tykkäävät myös.
0 0 0
Viileämpi olo
Kuumalla kelillä kastele t-paitasi kylmällä vedellä ja olosi viilenee huomattavasti.
0 1 0
Karkaamaton hellehattu
Hellehattuniksi
Kiinnitä hellehatun sisäpuolelle taakse keskelle kuminauhalenkki. Tuulisella säällä kiepauta lenkki poninhännän tai nutturan ympärille, niin tuuli ei vie hattua. Lenkistä voit myös ripustaa hatun laukun hihnaan tms, kun et pidä sitä päässäsi.
0 1 0
Vyöhön lisäreikiä
Rei´itin hukassa? Ei hätää, kun porakone ja terät ovat ulottuvilla. Poraa nahkavyöhön reiät sopivalle kohdalle, ja vyö on taas käyttökunnossa.
0 0 0
Kynsilakka tahrat vaatteista piiloon
Kynsilakkatahraa on mahdotonta saada vaatteista pois. Saat uniikin vaatteen, kun piirrät kangastussilla tahran päälle kuvan. Laita suojapaperi piirrettävän kohdan alle, ettei tule lisää sotkua.
0 2 0
Kuuman kesän helpotus
Kesäkuumalla saat helpotusta kun puet kasvomaskin normaalisti kumilenkit korvien taakse ja nostat sitten maskiosan otsallesi. Saat päähineen, joka pysyy paikallaan ja auttaa kuumassa. Tarvittaessa hiki imeytyy maskiin eikä valu kasvoille.
0 0 0
Festarimekko
Festarimekko
Kun menet festareille, voit tehdä itsellesi vessapaperista mekon. Näin vessapaperi kulkee mukanasi, jos se on bajamasta loppu.
6 0 0
Boxerin kuminauha
Nykyään boxereissa ja muissakin alushousuissa vyötärön kuminauha haprastuu. Minä käytän irtokuminauhaa. Ensin housut jalkaan ja sitten kuminauha yläosan päälle. Se pysyy hyvin, kun kääntää vähän reunasta kangasta päälle. Näin tulee hyvät housut käytettyä loppuun asti.
4 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös