K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54686 niksiä!
Pukeutumisvinkki pikkujouluihin
Jos mekko on avoin selästä, käännä kaulakoru niskan puolelle.
1 1 0
Talvitakkien turha pesu vähemmälle
Talvitakkien turha pesu vähemmälle!
Talvitakkeja ei kannata pestä liian usein. Jos pesee, materiaalit antavat periksi ja takit muuttuvat käyttökelvottomiksi nopeammin. Takille riittää useimmiten hyvä tuuletus esim. parvekkeella.
0 1 0
Liian pienet popot?
Kenkiä voi venyttää niin, että kastelet paksut sukat kuten pörrösukat kuumalla vedellä, puet sukat ja kengät jalkaasi ja tassuttelet kotona pari tuntia.
0 1 0
Kylpytakin vyö
Kylpytakin vyö
Ärsyttääkö kylpytakin aukeileva vyön solmu? Sido lenkki toiseen päähän sopivalle etäisyydelle ja solmu toiseen. Pikakiinnitys on valmis, helppo sujauttaa ja avata. Solmu vaan nalkkiin lenkkiin.
0 2 0
Apu vaatteiden sähköisyyteen
Jotkut vaatteet on tosi sähköisiä etenkin talvella. Kokemuksen mukaan hiusten suihkehoitoaine poistaa vaatteista sähköisyyttä tehokkaasti.
0 0 0
Kellon rannekkeen lenkki
Kellon rannekkeen lenkki
Katkennutta rannekkeen lenkkiä on vaikea korjata. Tilapäisen tai miksei vakituisenkin avun saa mini-hiuslenksusta. Vaihtelua kellon ulkonäköön saa vaihtelemalla eri värisiä lenksuja.
0 0 0
Ukkovarpaat kuriin
Väsyin siihen, etta varpaat alkavat kurkistella ennätysajassa uusien talvisukkahousujen kärjista ja kantapaista. Lisaa elinaikaa sukkahousuille saa, kun pukee ensiksi varrelliset nilkkasukat jalkaan ja niiden paalle sukkahousut. Nilkkasukan varsi estää niiden valumisen kantapään alle. Bonuksena lisää lämpöä jaloille.
0 1 0
Kaulukset kireiksi
Onko paidan kaulus venynyt liian suureksi ja löysäksi? Nappaa kasvomaskin kuminauhat irti ja solmi/pujottele kauluksen sisään. Ja taas vaate istuu!
0 0 0
Muodikkaasti eri väriä
Väriä syksyyn
Oletko pudottanut lempikäsineesi? Ei hätää - etsi Robinin tyyliä mukaillen orvoksi jääneelle käsineelle erivärinen pari muista käsineistäsi.
0 1 0
Neppari heijastinliiviin
Iso neppari korvaa kuluneen tarranauhan heijastinliivissä
Korvaa heijastinliivisi kulunut tarrakiinnitys isolla nepparilla, niin jatkat tyylikkään liivisi käyttöikää.
0 1 0
Kuminauhan vaihto
Jos kalsareiden kuminauha on väsähtänyt ja pitää vaihtaa, on helpointa käyttää hyödyksi vanha kuminauha. Vedä se esiin, katkaise ja solmi uusi kuminauha vanhan päähän. Sitten vain vedät toisesta päästä, ja uusi kuminauha kulkee nätisti paikalleen. Enää pitää avata solmu ja solmia uuden kuminauhan päät yhteen.
2 6 0
Eroon sähköisyydestä
Sähköisyyden poistaja
Tarttuuko alushame pakkasella sukkahousuihin sähköisyyden takia? Suihkuta sähköisyyttä poistavaa hiustenhoitosuihketta muutama suihkaus reisille, niin ongelma on ratkaistu. Bonuksena hyvä tuoksu.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös