K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51845 niksiä!
Väljemmät housut
Housuni vyötärön jatkajs
Raskaana tai jouluturvotusta? Sido hiuslenkki napinläpeen ja laita kiinni nappiin, niin housuihin tulee väljyyttä.
0 4 0
Sulhasen helmakoulu
Vähennä sulhasen häästressiä ja varmista, ettei tämä astu morsiamensa hääpuvun laahuksen päälle hääpäivänä. Sido viikkoa ennen häitä iso lakana morsiamen vyötärölle niin, että lakana jää laahukseksi taakse. Näin sulhanen oppii kotona väistelemään helmaa ansiokkaasti, ja hääpäivänä molemmat ovat tyytyväisiä.
2 0 0
Kengännauhat solmussa?
Menvätkö kengännauhat solmuun aina, kun avaat niitä? Muistiniksin jälkeen ei mene enää! Jos teet rusettilenkin ensin oikealle puolelle, avaa vetämällä saman puoleisesta nauhan päästä.
0 0 0
Nilkkasukkien jatkoaika
Kun lempinilkkasukkasi menevät kantapäistä rikki, älä heitä sukkia roskiin. Leikkaa kantaosa pois ja ompele reunat yhteen nurjalta puolelta. Pujota sukka jalkaan niin, että ommel jää nilkan etupuolelle. Näin sinulla on taas kantapäistä ehyet sukat.
0 2 0
Avain aina mukana
Laita avaimet kuminauhaan ja kiinnitä se rintsikan olkaimeen. Näin avaimet ovat mukana aina, kun menet ulos. Miehet voi ripustaa avaimet housujen vyölenkkeihin.
0 3 0
Heijastin kunnolla kiinni
Heijastimilla on tapana irrota, vaikka miten tukevasti yrittää kiinnittää. Laita heijastin roikkumaan nippusiteellä, niin eipä irtoa!
0 6 0
Pohjalliset sukissa
Kovassa käytössä olevien sukkien pohjat kuluvat aika nopsaan. Sujauta sukkiin pohjalliset, niin jalat pysyvät lämpiminä eivätkä reiätkään haittaa.
0 3 0
Värikoodaa lasten ulkohousut
Värikoodaa lasten ulkohousut
Lasten mustat ulkohousut menevät helposti sekaisin niin kotona kuin koulussakin. Laita kunkin lapsen ulkohousuihin erivärinen ripustusnauha, niin pöksyt pysyvät oikeilla omistajillaan.
0 3 0
Untuvatakin reiän paikkaus
Untuvatakin reiän paikkaus kynsilakalla
Kun untuvatakin kankaaseen tulee pienikin repeämä, untuvat pursuavat ulos. Reiän saat helposti umpeen kirkkaalla kynsilakalla. Työnnä untuvat reiän sisäpuolelle ja painele reikä sormilla umpeen. Levitä reiän päälle kynsilakkaa ja anna lakan kuivua muutama minuutti.
1 3 0
Paidasta kauluri
Vanhasta poolokauluspaidasta saa hyvän kaulurin, kun paita muuten on tiensä päässä. Leikkaa kaulurin mallinen kappale ja ompele reunat saumurilla tai siksak-ompeleella.
0 7 0
Paita nurinpäin
Liian avonaiselta tuntuvat, hihattomat paidat voi pukea nurinpäin, jolloin selkämys tulee etupuolelle. Mallista vähän riippuen toimii sellaisenaan tai vaikkapa villatakin alla.
0 5 0
Sateella varasukat mukaan
Syksyisin on hyvä pitää varasukat mukana siltä varalta, että kuralätäkkö yllättää. Varasukat saakin pidettyä aina lähellä, kun niitä säilyttää rintaliivien sisällä.
7 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös