K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50826 niksiä!
Vaseliinia hiertymiin
Tuleeko kengistä hiertymiä? Levitä hiertyviin kohtiin tavallista vaseliinia ennaltaehkäisevästi. Se toimii samoin kuin kalliit rakonestopuikot.
0 0 0
Valkoisten kenkien valkaisu
valkoisten kenkien valkaisu
Jos haluat valkoisten kenkien näyttävän jälleen valkoisilta, niin tässä helppo ja halpa niksi: ota aurinkoa, niin ruskettuneita sääriä vasten kengät ihan loistavat!
3 1 0
Rintsikat helposti päälle
Laita rintsikan hakaset kiinni alushousujen päällä vatsapuolella. Pyöritä sitten housujen päällä hakaset taakse ja nosta rintsikat paikoilleen. Pukeminen helpottuu, kun rintsikat liukuvat kangasta pitkin helposti. Kätevä niksi etenkin, jos on ylipainoa tai nahkea iho.
0 5 0
Märkä-kuiva-paitaviilennys
Jos märäksi kasteltu paita tuntuu iholla epämiellyttävältä, pue sen alle kuiva ihokas ja jaksat taas.
0 0 0
Uikkari pakkaseen
Kun on hellettä, heitä uimapuku yöksi pakastimeen muovipussissa. Pue se aamulla päällysvaatteiden alle, jolloin uikkari helpottaa oloa pitkään. Muovipussi estää sitä keräämästä kosteutta, joten päällysvaatteet eivät kastu.
1 3 0
Hiki kypärän alla
Laita helteillä pyöräilykypärän tai suojakypärän alle talouspaperia. Se imee hien ja on helppo vaihtaa uuteen. Kylmällä ilmalla paperi toimii myös lämmikkeenä.
0 2 0
Onko kaulakoru sopivan pituinen?
Jos tilaat netistä kaulakorun, katso tuotetiedoista ketjun pituus. Ota mittanauhasta sama pituus, lukitse mitta ja taita kaulallesi. Näin näet helposti ja nopeasti, miten pitkälle kaulakoru yltää.
0 2 0
Uusien kenkien sisäänajo
Laita sukat ja uudet avokkaat jalkaasi siivotessasi. Kengät vetristyvät kävellessäsi ympäri asuntoa, jolloin vältyt rakoilta.
0 1 0
Juhlamekko spreijaamalla
Tylsä mekko muuttuu tyylikkääksi, kun siihen suihkauttaa sprayliimaa ja ripottelee kimalteilta.
2 0 0
Liian leveä paidan helma?
0ixzVRi5De8
Ota helmasta kiinni ja pujota kaunis, paidan kanssa yhteen sopiva hiusklipsi siitä läpi ja naps, paina klipsi kiinni. Käännä ylimääräinen osa paidan alle piiloon.
0 1 0
Lämpimämmät sukat
Puhalla sukkiisi ilmaa, ennen kuin puet ne jalkaasi. Näin niistä tulee lämpimämmät.
0 0 0
Hiukset pois kasvoilta
Leikkaa vanhojen trikoopaitojen hihoista muutaman sentin paksuisia rinkuloita ja käytä muodikkaina pääpantoina. Niihin voi halutessaan tehdä pienen solmun kiristämisen tai ihan vaan ulkonäön vuoksi.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle