K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47815 niksiä!
Niskalenkillä ulos mekosta
Niskalenkillä ulos mekosta
Tulitko yksin kotiin juhlista, etkä saa mekkoa pois päältäsi, kun et yllä vetämään auki vetoketjua selässäsi? Ei hätää, jos yllät vetoketjun yläreunaan. Ota pikkukerä lankaa käteesi ja pujota langanpää vetoketjun salpaan ja vedä lankaan lisää pituutta sen läpi. Nyt yllät laskemaan kerän kädessäsi sivukautta alas selän taa ja voit vetää langalla vetoketjun alas.
5 3 0
Pipon korvike
Pipon korvike
Syksyn viilenevät illat usein unohtuvat, kun lähtee ulos jo päiväsaikaan. Siksi korvia helposti paleltaa, kun ei älynnyt ottaa pipoa mukaan. Hyvä niksi pitkähiuksisille on laittaa hiukset ponnarilla kiinni leuan alle, jolloin tuuli ei tuiverra koleasti korviin, sillä pitkät hiukset lämmittävät. Enää ei säre korvia pyöräillessäkään!
5 2 0
Housun lahkeet pois pinnojen välistä
Nykyisin muotia ovat leveälahkeiset housut. Ne ovat kuitenkin pyöräillessä hankalat, kun lahkeet meinaavat jäädä pinnojen väliin. Pujota lahkeisiin puhelinjohtomallinen hiuslenkki ja hyvin pysyvät lahkeet kurissa.
2 2 0
Pellavakankaat suoriksi
Pellavaiset vaatteet ja liinat saa kätevästi suoriksi yön aikana, kun kostean kankaan reunaan kiinnittää pieniä painoja pyykkinarulla kuivauksen ajaksi esimerkiksi verhonipistimillä. Vahva pellavakangas kestää hyvin painoja, jotka vetävät kankaan rypyttömäksi ilman silitystä.
0 1 0
Lenkkarit puhtaiksi saippuavillalla
Lenkkarien valkoiset kumiosat saa puhtaaksi kätevimmin uunin ja ruoanlaittoastioiden puhdistamiseen tarkoitetulla saippuavillalla. Lenkkarit saa ihan uuden näköiseksi pienellä hankauksella.
0 1 0
Pihkaa vaatteissa?
Luonnossa liikkuessa saattaa vaatteet sotkeutua pihkaan. Ei hätää, pihka lähtee vaikkapa ruokaöljyllä! Hiero ruokaöljyä pihkaiseen kohtaan ja pese kuumalla vedellä. Jäljelle jääneen rasvatahran saa poistettua vaikkapa fairylla!
0 1 0
Korvakorun taustan puhdistaminen
Jääko korvakorujen taustoihin likaa, joka on vaikea saada pois? Käytä puhdistamiseen pienimpiä hammasväliharjoja.
0 2 0
Tukevat housuliivit
Leikkaa esimerkiksi tukisukkahousuista tai muista vatsaa tukevista sukkahousuista lahkeet pois, jolloin saat legginsit. Kun sukkaosakin menee rikki, leikkaa lahkeet kokonaan pois, niin saat vatsaa tukevat kevyet housuliivit.
2 0 0
Toppien käyttöön kaksi vaihtoehtoa
Hihattomia toppeja kannattaa käyttää myös niin, että takaosa on edessä. Tällöin kaula-aukko on edestä umpinaisempi, mikä voi sopia joihinkin yhdistelmiin esimerkiksi jakun alla paremmin. Paahtavassa auringossa umpinaisempi pääntie estää myös herkkää dekolteen ihoa palamasta.
0 4 0
Viilennystä kylmäkallella
Kovalla helteellä tulee usein tukalan kuuma olo. Tähän helpotusta tarjoaa harson sisään kääritty jäinen kylmäkalle. Tämän voi laittaa paidan sisään ja siirrellä paikasta toiseen. Harsosta jäävä lieve pitää paketin paikallaan, kun sen jättää paidan kauluksen ulkopuolelle.
0 1 0
Alushousuista tukea
Varmaan joskus on käynyt niin, että alusvaatesetti olisi ihana, mutta alushousuosan reuna jää liian matalalle vatsan päälle, ja alkaa kävellessä rullautua kohti nivustaipeita. Ikävä tilanne varsinkin hameen kanssa. Niksi tähän: pue alushousut päällesi takapuoli eteen! Vatsa saa mukavasti tukea, ei enää valahda, ja etuosa jättää mukavasti hiukan pakarat vilkkumaan.
0 1 0
Suojaa auringolta
Herkkä decolte-iho palaa auringossa helposti. Pue hihaton paita takaperin, niin selkä saa aurinkoa usein syvemmin uurretussa etuosassa.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle