K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52569 niksiä!
Kasvomaskista rintsikka-apua
Valuvatko rintaliivien olkaimet, vaikka kuinka hyvin säätäisit niitä? Saat apua ongelmaan kertakäyttökasvomaskista. Irrota maskin kuminauha ja solmi se olkaimiin selän puolelle. Pehmeä naru on juuri sopivan mittainen ja mukava käyttää.
0 1 0
Irtoileva nastakenkien suojus
Kuminen nastakenkien suojus irtoaa helposti kävellessä. Saat sen pysymään napakasti paikoillaan, kun kietaiset pari tavallista kumirenksua puetun suojuksen keskikohdalta ympäri.
0 1 0
Untuvatakista karkaavat höyhenet
Untuvatakin ihan pienestäkin reiästä karkaa ikävästi koko ajan höyheniä. Estä tämä töpöttämällä Pirkka -liimapuikolla liimaa reikään ja anna kuivahtaa.
0 2 0
Saksi itsellesi säärystimet
Säärystimet
Leikkaa vanhoista sukista kärki pois, niin saat nopeasti nilkkojen lämmittäjät.
18 18 0
Reikä huomaamattomaksi
Reikä huomaamattomaksi
Jos mekossa tai puserossa on reikä, tussaa alla oleva iho samanväriseksi - näin reikää ei huomaa kauempaa. Kuvassa tilanne ennen tussausta.
7 0 0
Koronanapit
Ompele "koronanapit" pipoon korvien kohdalle. Niihin on helppo laittaa maski kiinni.
0 7 0
Kiristääkö pipo?
Kiristääkö uusi pipo tai muu päähine? Kostuta pipon tai päähineen alareunaa hiukan ja laita venymään kattilan tai pyörän kulhon ymärille yön yli.
2 2 0
Tuplakärki
Sukkahousut, joissa ei ole vahvistettua kärkiosaa, menevät helposti rikki. Leikkaa rikkinäisistä kärkivahvistetuista sukkahousuista kärkiosat ja pue ne alle, niin kärkiosasta tulee tukeva.
1 0 0
Lepolestit kenkiin
Kenkien säilytys
Laita villasukkia talvikenkiin lepolesteiksi, niin kengät säilyvät kauniina ja ratkaiset samalla talvisukkien säilytysongelman. Ota myös talteen uusien kenkien pahviset "lestit", jolloin voit hyödyntää ne kenkien säilytyksessä.
0 0 0
Apu nikkeliallergiaan
Kun leikkaat leukoplastista sopivan kokoiset palat ja laitat ne esim. farkkujen painonapin molemmin puolin, nikkelipitoinen nappi ei pääse kosketuksiin ihosi kanssa.
0 0 0
Vieläkö heijastin heijastaa?
Lasten ja aikuisten ulkoiluvaatteissa on usein kiinteitä painettuja tai ommeltuja heijastimia. Useamman pesun jälkeen ei ole välttämättä varmaa, toimivatko heijastimet. Tämä selviää helposti ottamalla vaatteesta valokuva salamavalon kanssa.
0 3 0
Vaatekaapin organisointia
Säästä uusien vaatteiden kauniit pahvilaput ripustusnauhoineen ja pääntieltä irti leikatut satiininauhat. Tee niistä henkariin ripustettavia kestomuistilappuja: silitettävä, korjattava, pestävä, tuuletettu jne. Vaatteet pysyvät aina käyttökuntoisina, ja jo hankittuja vaatteita oppii arvostamaan enemmän. Toimivat myös kirjanmerkkeinä.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös