K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50755 niksiä!
Tölkkikeräys terassille
Tölkkikeräys terassille
Laita tyhjät pullot ja tölkit pyykkikoriin, jossa on valmiina jätesäkki. Käytä halutessasi reiän kohdalla kantta, niin ampiaiset eivät innostu. Jätesäkki on helppo ottaa mukaan, kun on aika lähteä pullojenpalautukseen.
0 8 0
Löylypussi
Löylypussi
Kerää tuoreita koivunlehtiä ja laita niitä suodatinpusseihin. Ompele ompelukoneella pussin reuna kiinni ja kuivata hyvin. Ennen saunomista laita pussi saunakiuluun ja lisää pieni määrä kuumaa vettä. Odota pari tuntia, lisää vettä ja nauti koivuntuoksuisista löylyistä ympäri vuoden.
0 3 0
Kyntteliköstä kukkelikko
Kyntteliköstä kukkelikko
Vanhasta kyntteliköstä saa pienellä vaivalla kukkatelineen. Tee muoviruukkuihin viillot ja laita kukkaruukut kynttiläkuppien päälle.
0 0 0
Postilaatikko terassille
Postilaatikko terassille
Kun posti niputti postilaatikoita taajamissa, monilla jäi vanha postilaatikko nurkkiin lojumaan. Ruuvaa se terassille ja säilö laatikkoon vaikkapa talouspaperia, hyttyskiehkurat ja päivän lehti
0 2 0
Rikkaruohot multasäkkiin
Multasäkkien uusi elämä
Tyhjentyneet multasäkit voi täyttää puutarhan kitkentäjätteillä. Täyttyneet säkit on helppo kuljettaa kaatopaikalle, siellä muovit muoveihin ja kitkentäjätteet puutarhajätteisiin.
0 0 0
Multasäkki kaljakärryyn
Olutkärryjen uusi elämä
Jos Tallinnan kosteat reissut ovat ohi ja varastoon on jäänyt lojumaan olutkärry, voit käyttää sitä multasäkkien kuskaamiseen tontillasi.
0 1 0
Frisbeegolfin mökkiversio
Frisbeegolf mökkiedition
Mökkifrisbeegolf on mahtava kesälaji. Aseta pesuvati mökin pihalle kierros kiertokselta eri paikkoihin. Jos frisbeetä ei löydy, voit käyttää vaikkapa pyöreää, korkista valmistettua pannunalusta. Sitten vaan testaamaan, kuka osuu pesuvatiin vähimmillä heitoilla.
0 0 0
Käsivarren suojus puunkannossa
Sylillinen puita on helppo ja miellyttävä kantaa lyhythihainen paita päällä, kun käytät käsivarsisuojusta. Ota vanha froteesukka ja leikkaa varpaista auki (tai laajenna jo olemassaolevaa reikää). Sukka on helppo pujottaa käsivarteen, jolle puut kasataan.
0 0 0
Pyyheteline mökille
Korona-ajan pyyheteline mökin pesuhuoneeseen
Ripusta heinäseiväs käsienpesualtaan yläpuolelle ja kiinnitä se katosta ketjulla koukkujen varaan. Laita heinäseipään alaosaan koukkuja pyyhkeitä varten ja jokaisen koukun yläpuolelle kunkin käyttäjän nimi ja nimikirjaimet. Näin pyyhkeet eivät mene sekaisin.
1 1 0
Kaikki tarvitsevat varjoa
Kaikki tarvitsevat varjoa
Sateenvarjo antaa suojaan taimen alulle auringon liialliseen paahteeseen
0 1 0
Tuuleta hyttyset pois
Unohtuiko hyttyssuoja? Käytä tuuletinta hyttysten karkottamiseen terassilla ja parvekkeella.
0 2 0
Kola käyttöö kesällä
Pudonneita lehtiä voi siirtää kätevästi lumikolalla nurmikkoa pitkin.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle