K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54686 niksiä!
Hiekottajan helpotus
Muovisesta kukkaruukusta saa loistavan apuvälineen pihan hiekoittamiseen. Laita hiekoitushiekka ruukkuun ja sirottele hiekat tasaisesti ja helposti rei´istä kulkureitelle.
0 0 0
Riipputuolista lyhtypidike
Onko parvekkeellasi riipputuoli, muttei telinettä roikkuvalle lyhdylle? Vie irrotettava korituoli talveksi varastoon ja ripusta lyhty tilalle! Saat näyttävän näköisen lyhtytelineen.
0 0 0
Häiritseekö naapurin jouluvaloshow?
Jos naapurin liiat jouluvalot häiritsevät, ripusta pihallesi tarpeettomia pikkupeilejä sopiviin kohtiin. Ne heijastavat valoa takaisin ja luovat vaikutelman, että sinullakin olisi jouluvaloja.
1 2 0
Muurikkapannu puhtaaksi ekologisesti
On aika puhdistaa muurikkapannu ensi kevääksi. Laita karkeaa merisuolaa pannulle reilu kerros, kuumenna pannu avotulella kunnolla ja kierittele siinä merisuolaa. Suola poistaa karstan, jäämärasvan ja lian. Uusi käsittely tarvittaessa. Lopuksi huuhtele pannu vedellä. Kuivaa se ja käsittele se vielä muurikkarasvalla.
0 1 0
Sakset mukaan sienimetsälle
Saksiniksi
Suppilovahveroita noukkiessa hommaa helpottaa huomattavasti, kun käytät pitkäteräisiä saksia. Niillä voit leikata sienen poikki sammalikon seasta niin, ettei juurimullat yms. tule sienten mukana. Näin sienten perkaus on tosi iisiä hommaa.
0 3 0
Lintujen ruokkijan hanskat
Lintujen ruokkijalle avuksi
Älä heitä rikkinäisiä käsineitä roskiin, vaan säilytä ne lintujen ruokintaa varten. Mukavat pakkasella, kun menet ruokkimaan lintuja. Suojaavat myös lialta.
0 0 0
Talihäkki linnuille
Talihäkki linnuille
Laita vanha lampunvarjostimen kehikko tai pieni kori ylösalaisin talipallon ympärille, niin ei varikset, närhet ja muut isot linnut syö pikkulinnuille tarkoitettuja taleja ja läskinpaloja.
2 3 0
Heijastin avaimen kaveriksi
Heijastin avaimen kaveriksi
Kiinnitä avaimeen heijastin. Löytäminen helpottuu, jos avaimet putoavat pimeässä.
0 3 0
Jouluvalot kiinni pyykkipojilla
Kun ripustat jouluvaloja pihan pensaisiin ja puihin, käytä pyykkipoikia! Silloin ei tarvitse kieputtaa valoja oksien ympärille, ja johdot pysyvät ehjinä.
0 4 0
Valopuu pyykkitelineestä
Valopuu pyykkitelineestä
Käännä pyykinkuivausteline nurinpäin. Saat oivan rungon vaikka valoverkolle.
1 1 0
Roskiksen kansi puhtaaksi
PuhduPuhdistus stus
Laita auton lumiharja roska-astian läheityyteen, niin saat tarvittaessa puhdistettua kannen.
0 10 0
Haravoi vain omat lehtesi
Jos tonttisi rajalla kasvaa kookas puu, jonka lehdet kiusallisesti putoilevat pihallesi, levitä iso pressu pihamaallesi hyvissä ajoin. Odota, kun se on täyttynyt ja kippaa sisältö naapurisi puolelle pimeänä syysyönä.
12 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös