K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48062 niksiä!
Kasteluautomaatti
Automaattinen kastelu
Tee kanisterin pohjaan reikä ja jätä se valumaan.
0 3 0
Talvilintujen ruokinta ilman sotkua
Talvilintujen ruokinta
Jos ruokit pihapiirissäsi lintuja, mutta haluat välttää rottaongelman, laita ruokintalaitteen alle ämpäri. Varsinkin pähkinöistä tippuu kuoria maahan, ja välillä sinne päätyy kokonaisiakin pähkinöitä. Ämpäri on helppo puhdistaa ruokaa lisättäessä.
5 9 0
Majakka heijastinkassista
Laita K-ryhmän heijastinkassi mökkirantaan tai mökin pihalle näkyvälle paikalle. Jos olet liikkeellä iltahämärässä, paluumatka järveltä tai jäältä onnistuu helposti, kun suunnistat taskulampun avulla kohti heijastavaa kassia.
0 1 0
Viinikotelosta linnunpönttö
Viinikotelosta linnunpönttö
Puisesta viinipullon kotelosta saa kätevän linnunpöntön. Poraa vain reikä kanteen, ja helposti avattava linnunpönttö on valmis!
0 1 0
Rännit puhtaaksi
Rännien puhdistusväline
Rännien puhdistusvälineen saat teipistä, harjanvarresta, kipukoukusta tai muusta koukusta ja tiskiharjasta. Toimii kuin junan vessa!
3 3 0
Leppoisat löylyt
Paineruiskupullosta on helppo suihkuttaa vettä suoraan kiukaalle, eikä sitä tule liikaa kerralla. Lattiatkaan eivät kastu juuri lainkaan. Myös lapset viihtyvät saunassa pidempään, kun he saavat käyttää pyssyä valvotusti.
0 0 0
Kätevät lehtikaapparit
Kätevät lehtikaapparit
Kahdesta haravan lavasta saa kätevät lehtikaapparit. Haravoitujen lehtien mättäminen kottikärryyn tai säkkiin nopeutuu ja helpottuu. Kaappareiksi käyvät myös vanhan haravan lavat, joiden varsi on katkennut.
1 2 0
Lintujen ruokintapönttö ulkolyhdystä
Vanhasta, rikkinäisestä ulkolyhdystä voi tehdä lintujen ruokintapöntön. Poista huolellisesti kaikki lasiosat ja laita siemeniä lyhdyn sisään. Ripusta pienellä narulla puun oksaan roikkumaan.
1 9 0
Marjapensaan tuki polkupyörän vanteesta
Marjapensaalle tuki polkupyörän vanteesta
Vanhoista kromatuista tai alumiinisista polkupyörän vanteista saa tyylikkään kestotuen marjapensaille ja muille tukea tarvitseville kasveille. Napsi sivuleikkureilla pinnat poikki, jolloin saat nypittyä pinnan pätkät helposti vanteesta ja vanteen napa irtoaa. Tee lämpökäsitellystä puusta 3-4 jalkaa. Vanteen voi ruuvata kätevästi jalkoihin kiinni hyödyntämällä pinnoissa valmiina olevia reikiä.
9 24 0
Kätevä ja kaunis sytykepurkki
Sytykepurkki pelastaa ulkosaunojan
Laita pihasaunan sytykepalat ja tulitikut kauniiseen ja tiiviiseen lasipurkkiin. Sytytysvälineet säilyvät kuivina kosteallakin säällä, ja näet aina, paljonko niitä on jäljellä.
0 7 0
Grilli puhtaaksi sipulilla
Onko grillissäsi kesän jäljiltä ruoan tähteitä, jotka eivät lähde millään pois? Puolita sipuli ja pyyhi ritilä sillä, niin murut lähtevät helposti.
1 0 0
Sienikoria vailla?
Sienikoria vailla?
Unohtuiko sienikori mökkireissulla kotiin? Tyhjästä Pirkka-olutlaatikosta saa oivallisen sienikorin metsälle!
6 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle