K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51392 niksiä!
Retkisuihku siivousapuna
Ladattava retkisuihku toimii mainiona siivousapuna mökkisaunassa, jossa on kantovesi. Vettä tarvitsee kantaa huomattavasti vähemmän, kuin jos pesisi ja huuhtelisi saunan kauhalla vettä roiskien. Suihkun voi kohdistaa suoraan siivottavaan kohtaan.
0 2 0
WC-paperiteline viinipullotelineestä
Näppärän ja vähän tilaa vievän WC-paperitelineen saat mökin huussiin (ja miksei kotiinkin) kokoontaittuvasta, ristikkomallisesta viinipullotelineesta. Niitä näkee usein kirpputoreilla. Paperirullat pysyvät järjestyksessä ja puhtaina pullolokeroissa.
0 0 0
Kypärä päähän
Laita pyöräilykypärä ja suojalasit päähän, kun menet keräämään omenia ja aikomuksesi on ravistaa puuta. Näin suojaudut putoilevilta omenoilta.
4 2 0
Suoja puutarhasohvalle
Suoja puutarhasohvalle
Ostin tekstiilisuihkuverhon ja ompelin kujan reunoihin. Sitten pujotin kuminauhan kujaan. Helppo vetäistä pehmusteiden suojaksi.
0 4 0
Kukan siemenet pilleripurkkiin
Kuivatin samettiruusun siemenet hyvin ja purkitin nimikoituun, vuosiluvulla varustettuun lääkepurkkiin. Siemenet säilyvät hyvin ja löytyvät helposti. Mainio myös krassin siemenille.
0 0 0
Ilmaiset rairuohot
Ilmaiset rairuohot
Kasvata Pääsiäiseksi rairuoho ohransiemenistä. Vie pääsiäisen jälkeen ”tupas” ensin ulkoruukkuun koristeeksi ja sen jälkeen multaan kasvimaan reunaan. Unohda kesäksi. Syksyllä sinua odottaa tähkät kasvimaalla. Kuivata ohransiemenet. Ja niin sinulla on ilmaiset siemenet uutta rairuohoa varten.
0 1 0
Omenakola
Syksyllä saat helposti kerättyä pudonneet, kompostiin menevät omenat, kun haravoit ne tukevalla lapiolla lumikolaan ( mieluiten lasten malli). Kolasta omenat on helppo kaataa kottikärryyn suurempana satsina.
0 0 0
Eroon murkuista
Ripottele muurahaisten kulkureitille kanelia. Ei ole kotieläimille vaarallista, mutta on varma tuho muurahaisille.
0 0 0
Saunajuoma
Jos otat korkilla varustetun juoman saunaan mukaan, aseta se lauteille korkki alaspäin. Näin korkki ei kuumene niin kuumaksi, ettet voisi avata pulloa heti, kun tarvitset juomaa.
0 1 0
Kukansiementen erottelu roskista
Vanha kunnon rautalankainen siivilä on ehdoton siementen puhdistukseen roskista. Tiheäverkkoisena se läpäisee vain pienet siemenet.
1 0 0
Lava lavoista
Erinomainen kierrätysniksi
Tohmajärveläinen taidonnäyte: trukkilavoista koottu esiintymislava. Erinomaista kierrätystä.
0 6 0
Ei piikkejä karviaispensaista
Ei piikkejä karviaispensaista!
Karviaset ovat pistäviä poimittavia. Marjapoimuri auttaa pensasmarjojenkin poiminnassa. Sen avulla selviät hetkessä koko karviaispensaan tyhjentämisestä. Jos vielä löydät jostain vanhan metallisen poimurin, aina parempi.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös