K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50363 niksiä!
Kauppakassin täyttäminen
Aseta ostokset jo kaupassa hihnalle sellaisessa järjestyksessä, että ne on helppo purkaa kaappiin kotona.
0 3 0
Pussi auki helposti
Eikö kaupan muovipussi meinaa aueta, mutta et halua nuolaista sormiasi? Venytä pussin suuta hieman. Venyessään muovi kipristyy, ja pussin puoliskot erkanevat toisistaan.
0 3 0
Hygienia kunniaan
zfcfBARHni0
Kun tulet kotiin kaupasta, ulko oven avaamisen jälkeen riisu kenkäsi ja avaa vessan ovi jalallasi käyttäen varpaitasi ”väliaikaisina sormina” oven kahvan avaamisessa. Näin vältyt jatkuvalta ovenkahvojen pyyhkimiseltä ja pöpöt saavat suoran kyydin viemäriin.
4 0 0
Pussi auki post it -lapulla
Kirjoita ostoslista post it -lapulle. Hedelmäosastolla saat lapun avulla muovipussit helposti auki. Paina lappu hedelmäpussin suulle tiukasti ja vedä toisella kädellä pussin toiselta puolelta. Pussi aukeaa helposti ja hygieenisesti.
0 6 0
Suoja sormenpäille
korona suoja sormelle
Kananmunakennoista saa monta näpyttelysuojusta sormenpäihin.
1 2 0
Vaatelähetys vaippapakettiin
Roskat hyötykäyttöön
Myytkö vaatteita nettikirpparilla? Pakkaa ne tyhjään vaippapakkaukseen. Kestävään ja kevyeen pakettiin mahtuu monta vaatetta postitettavaksi.
1 1 0
Turvaväli kaupassa
Kuinka pidät kaupassa välimatkan ystävällisesti
Saat pidettyä etäisyyttä ystävällisesti mutta jämäkästi, kun pidät ostoskärryjä itsesi ja muiden välillä. Kohti tuleva kanssa-asiakas pysähtyy, kun rauhallisella liikkeellä kaarrat kärryt eteen. Voit myös säädellä välimatkaa: käsivarsi suorana ja suurilla kärryllä syntyy lähes kahden metrin turvaväli.
0 2 0
Tarkista päivämäärä kuitista - älä jääkaapista
Kirjoita ruokaostosten kuittiin tuotteiden viimeiset käyttöpäivämäärät. Näin jääkaapin ovea ei tarvitse aukoa turhaan, vaan voit ennen avaamista päättää, mitä syödään ja missä järjestyksessä.
0 1 0
Maksukortti suojassa
Jos käytät suojakäsineitä kaupassa, sujauta myös maksukortti käsineeseen kämmenselän päälle. Lähimaksu onnistuu käsineen läpi.
0 10 0
Pakkaa ostokset turvallisesti
Laita ruoka-ostokset kaupassa läpinäkyvään muovipussiin, jotta ostokset eivät kosketa ostoskoria, kärryä tai kassan hihnaa.
1 1 0
Valikoi ostokset hygieenisesti
Valitse kaupassa käydessäsi pinkan keskimmäinen lehti tai ruokapakkaus. Näin siihen on todennäköisesti koskenut mahdollisimman harva ennen sinua.
0 2 0
Kumipää avuksi kauppareissulle
Käytä sormen sijaisena kumipäällä varustettua lyijykynää vaikkapa kaupan vaaoilla, maksupäätteillä tai hisseissä. Muista puhdistaa kynä esimerkiksi käsidesillä, vaikka kun tulet kotiin.
0 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle