K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18233 niksiä!
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Huppu lisätaskuna
Kun sää vaatii takkien tai hupparien käyttöä, ei hupun potentiaalia kannata hukata: pienet ja kevyet kantamukset mahtuvat niihin näppärästi! Vaikkapa kävelyllä hanskat, tyhjä kauppakassi ja tien poskesta löytyneet tölkit mahtuvat sinne helposti. Näin arvoesineille jää enemmän tilaa vetoketjullisissa taskuissa.
0 2 0
Kestohedelmäpussi sukkahousuista
Ota uusiokäyttöön sukkahousut: katkaise kärkiosasta n.20cm varrella, saat kevyen kestohedelmäpussin kauppareissulle.
6 0 0
Takuukuitit aina tallessa
Muista takuukuittikopio!
Kun saat tuotteelle takuun ja kuitin siitä, muista aina ottaa kopio kuitista kopiokoneella tai valokuva kuitista. Näin varmistat takuun voimassaolon, vaikka kuitti kuluisikin ajan valossa pois! P.S. Pitkät takuut voivat olla jopa viiden vuoden mittaisia.
1 8 0
Muistitreeni kauppa-apuna
Tarvitsetko kaupasta vain muutaman asian? Harjoita muistiasi ja paina asiat mieleen loruna. Esim. mansikat makeat, juusto juonikas, leipä leveä, omena ovela.
1 2 0
Ostosreissusta koko perheen huvi
Anna lapsille kauppojen viikkotarjouslehdet askarteltavaksi. Lapset voivat leikata tarjoustuotteiden kuvat hintoineen ja liimata ne paperille, joka toimii kaupassa ostoslistana. Lapsi osaa kuvien avulla olla apunasi kauppareissulla tavaroita keräten, eikä turhaudu tylsyyteen ja sinäkin saat rentouttavamman kauppareissun. Rahantajukin kasvaa kun lapsi oppii pian tavaroiden hinnan ja laskee vuosien karttuessa näppärästi loppusummankin. Saat itsekin suunnitelmallisuutta ostoksillesi.
0 0 0
Hyvää mieltä kassin muodossa!
Onko läheisesi vanhus laitoshoidossa? Voit ilahduttaa häntä yllätyskassilla, joka voi sisältää pari hedelmää, vähän graavilohta, yhden oluen, keksejä ja makeisia,limsaa. Tämä on paras keino saada vanhuksen silmät loistamaan
0 0 0
Säästä ruokamenoissa
Säästä ruokamenoissa
Tilasin k-ruoan sähköisen asiakaskirjeen. Saan pari kertaa viikossa sähköpostiin kirjeen, missä on ko. viikon henkilökohtaiset ja kaikille tarkoitetut tarjoukset. Suunnittelen viikon ruokalistan tarjousten mukaan ja säästän ruokamenoissa. Kun suunnittelee etukäteen mitä valmistaa ruoaksi, puuttuvat ainekset osaa laittaa ostoslistalle.
0 0 0
Muista pullonpalautuskuitti kassalla
Kiedo pullonpalautuskuitti luottokortin ympärille, niin muistat antaa se kassalla maksaessasi ostoksia.
0 5 0
Hyödynnä palautustarra
Onko nettiostoksessasi palautustarra, jossa on lähettäjän eli sinun nimesi ja osoitteesi? Jos et palauta ostosta, leikkaa talteen kohta, jossa nimesi ja osoitteesi. Voit käyttää sitä postilähetyksissäsi ja liimata tarran lähettäjän osoitetiedoille varattuun kohtaan. Samalla myös tietoturvallista: roskiin ei päädy omia tietojasi.
0 6 0
Kätevä eväsrasia valosarjan laatikosta!
Kätevä eväsrasia valosarjan laatikosta!
Kun otat valosarjan käyttöön, voit hyödyntää myös valosarjan laatikon. Sitä voi käyttää esim.eväsrasiana kätevän sulkemismekanismin ansiosta. Siinä on myös kätevä kantokahva. Sisään mahtuu helposti pari paahtoleipää täytteineen.
0 2 0
Talven kauppareissut miellyttävämmiksi
Vältät ruokakaupassa hikoilun talvella, kun ripustat talvitakkisi roikkumaan ostoskärrysi työntökahvan ;sarveen.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös