K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47527 niksiä!
Rockranneke avaimenperäksi
Rock ranneke avaimenperäksi
Polkupyörän irtolukko jokakesäinen ostos festarille sillä lukko ja avaimet tahtovat kadota tai avaimet sekoittua toisiin avaimiin uutta kesää odotellessa. Nyt lukko ja avain merkattu rock tunnuksin. Ja mikä parasta rannekkeetkin testattu.
0 0 0
Monikäyttöinen otsalamppu
Otsalamppu tuo pimeällä ulkoilun lisäksi loistavasti valoa esim. siivoukseen, koiran kynsien leikkaukseen, ompelutöihin, autonkorjaukseen ja lukuvalona matkalla. Säilytä sitä vaikka käsilaukussa tai autossa, niin se on aina siellä missä sinäkin.
0 0 0
Mansikoiden viipalointi suoraan rasiaan
Olemme saanet lukea niksistä, miten mansikat saa vipaloitua munanleikkurilla. Niksi, jota itsekin olen käyttänyt jo vuosia. Tänä kesänä välähti ja käänsin leikkurin ylösalaisin asetin mansikan metallilangoille ja bang!, viipaleet suoraan rasiaan. Työ nopeutui huomattavasti.
0 4 0
Nauhoja kuitukankaasta
Leikkokukkapakettien ja -asetelmien mukana tulee usein hienoja värikkäitä kuitukangaskappaleita, vihreitä, punaisia ym. Revi kuitukankaasta sopivan kokoisia nauhoja, ne repeävät helposti kuidun suuntaan. Saat niistä helliä ja kestäviä nauhakkeita mm. tomaattien ym. köynnöstävien kasvien kiinnittämiseen tukea vasten. Samalla saat iloisen väriset tai vihreästä huomaamattomat hauskat solmiamisnauhat parvekekasveille tai terasinseinustalle.
0 1 0
Pringlespurkista säästöpossu
Pringles possu
Jos Pringlespurkkisi kansi hajoaa, niin ei hätää, voit tehdä siitä kätevän säästöpossun!
0 0 0
Uistimet järjestykseen
Fisuttaako
Eikö kaupasta löydy sopivaa koteloa jossa uistimet pysyvät järjestyksessä? Eipä hätiä! Crocseja saa tarpeidesi mukaan monessa koossa. Ei muuta kuin uistimet järjestykseen ja kahvallinen uistin-crocsi kantoon :)
0 0 0
Silmälasien pikakorjaus
Hävisikö silmälasiesi aisan ruuvi? Pika-avun saat nappikorviksesta, jonka laitat ruuvin tilalle. Näin pystyt taas käyttämään lasejasi kunnes saat vaihdatettua ruuvin optikkoliikkeessä.
1 2 0
Helpotus kahvikuppikädelle
Niin sanotusta kahvikuppineuroosista pääsee eroon, kun laskee tassia ja kuppia kannattelevan käden hartian alas ja rentouttaa käden. Kokeile vaikka ensin kotona kylmäharjoittelua!
0 1 0
Kadonnut pankkikortti nopeasti takaisin
Kirjoita pankkikorttisi taustapuolella olevaan allekirjoitus- kenttään allekirjoituksesi lisäksi puhelinnumerosi kulutusta kestävällä mustekynällä tai tussilla. Kun yhteystietosi ovat kortissa helposti löydettävissä, kortin löytäjä tavoittaa sinut nopeammin ja saat pankkikorttisi helpommin takaisin, jos satut hukkaamaan sen.
0 1 0
Ampiaisen poisto asunnosta
Sisään lentäneestä ampiaisesta pääset kätevästi eroon laskemalla huoneen muut sälekaihtimet paitsi auki olevan ikkunan. Ampiainen hakeutuu valoon eli avoimeen ikkunaan.
4 9 0
Asunnon viilennys
Ihana kesähelle, mutta kuuma kämppä? Kun ilma viilenee ulkona, avaa keittiöstä kauimmaiset ikkunat tai makuuhuoneiden ikkunat, ja laita liesituuletin päälle. Äkkiä vaihtuu ilma asunnossa, tämä niksi toimii joka paikassa, jossa on liesituuletin!
1 3 0
Raparperin lehdet laiturille
Raparperin lehdetkin hyötykäyttöön
Joka kesäinen harmi on laiturille kakkaavat vesi- ja muut linnut. Keksin jo viime kesänä, että levitän laiturille raparperin lehtiä. Jos nyt linnut eivät niin karttaisikaan "katettua" laituria, mutta on huomattavasti helpompi pitää laituri puhtaana raparperinlehtien ansiosta. Liatut lehdet on helppo vaihtaa puhtaisiin ja vanhat voi laittaa vaikka kompostiin.
2 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle