K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49535 niksiä!
Pillimehu auki siististi
Nosta pillimehupurkin molemmat "siivet" pystyyn ja levitä ne mahdollisimman auki. Laita vasta sitten pilli reikään, niin mehu ei suihkua juojan päälle. Myös suorakaiteen muotoiset mehupurkit kannattaa avata niin, että siivet nostaa ylös ennen pakkauksen leikkaamista.
1 2 0
Kahden vuoden allakka
Kahden vuoden allakka
Miksi suotta vaihtaa päivyriä, kun vuosi vaihtuu? Laita päivämäärän päälle ruksi ja piirrä uusi numero tilalle.
9 0 0
Suoja uunivuoalle
Leikkaa uunivuokaan sopiva pala leivinpaperia. Rypistele se hyvin, kostuta vuoka ja painele paperi pohjalle ja reunoille. Näin ruoka ei pala kiinni vuokaan, ja tiskaus helpottuu.
0 4 0
Pusujumppa
Kyykisty rakkaasi edessä, ja mikäli pääset kyykkyyn ja takaisin ylös, rakkaasi palkitsee sinut pusulla.
1 0 0
Avaimet aina tallessa
Et voi unohtaa avaimia lähtiessäsi kotoa kun säilytät avaimet turvaketjussa ovessasi niin et pääse ulos irroittamatta avaimia ketjusta.
1 2 0
Tiukka korkki auki
Kunnon kumihanskat (nykytermillä talouskäsineet) käsissä saat tiukan pullonkorkin kätevästi auki. Kokeiltu menestyksekkäästi mm. kuohuviinipullon korkin irroittamiseen.
0 0 0
Silitysraudan irrottamisen varmistus
Kun silittää vaatteita juuri ennen lähtöä, monesti miettii ottiko raudan pois pistorasiasta. Lopetettuasi silittämisen sano ääneen - silitysrauta irrotettu, ei tarvitse myöhemmin muistella jättikö raudan päälle.
1 3 0
Lehdistä riitaa?
Onko kotona riitaa siitä, että joltakulta jäi päivän lehti lukematta ja lehti on viety jo paperinkierrätykseen? Kirjoittakaa lehden kanteen nimenne luettuanne lehden niin kotona säästytään epäselvyyksiltä!
0 5 0
Vanhalle plussakortille uusi elämä
Jos sattuu eksymään metsään vain lompakko mukanaan, voi plussakortista hätätapauksessa leikellä, vuolla tai taitella työkalun, ruokailuvälineen tai vaikka veitsen.
2 3 0
Uusi osoite muistiin
Jos haluat opetella uuden osoitteen – vaikka lapsen muutettua pois kotoa – vaihda tietokoneen salasanaksi uusi osoite numeroineen. Opit osoitteen äkkiä ulkoa, ja kun on aika vaihtaa salasanaa, voit taas opetella uuden osoitteen.
1 4 0
WhatsApp-joulukalenteri
Perinteisen joulukalenterin sijaan luo WhatsApp-ryhmään jaettu joulukalenteri, johon jokainen laittaa vuorollaan luukun. Luukku voi olla esimerkiksi mietelause, kuva, arvoitus, tehtävä tai video.
1 4 0
Lahjanauhat kiertoon
Lahjanauhat kiertoon
Vanulappujen noukkiminen putkilosta vaikeutuu, kun se tyhjenee. Kierrätä joulupakettien lahjanauhat ja solmi niistä rusetti putkiloon lappujen alle. Saat samalla joulukoristeen kylppäriin.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle