K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59735 niksiä!
Taimienkastelupurkki
Saat käytetystä vitamiinipurkista kätevän välineen pikkutaimien kasteluun. Tee kanteen reikiä esim. saksien terävällä kärjellä. Täytä purkki vedellä. Kun ravistelet purkkia alassuin, kannen rei'istä putoilee pisaroita herkille taimille kuin lempeää kesäsadetta.
0 0 0
Kävelykepin piikki piiloon
Piikki piiloon
Laita sinitarraa nenäsuihkepullon korkkiin, ja korkki kävelykepin kääntyvään terävään jääpiikkiin suojaksi silloin, kun et piikkiä käytä. Irrota korkki ja laita taskuun talteen, kun piikki on käytössä. Eipä tule ylimääräisiä reikiä esim. vaatteisiin.
0 0 0
Loma-ajan kukkienkastelu
Laita tyhjään nestepussiin vettä ja letkuta se. Laita letku kukkaan ja aukaise vähän rullasulkijaa. Kukat saavat vettä tasaisesti eivätkä pääse poissaolon aikana kuivamaan.
0 0 0
Kotivaravesien ylläpito
Tahtooko kotivaravesi jäädä vaihtamatta säännöllisesti? Unohdatko kastella kodin viherkasvit säännölllisesti? Tässä niksi sinulle: valitse yksi päivä viikossa, jolloin tyhjäät varavesitonkkasi kastelukannuihin ja täytät tonkat uudella, raikkaalla vedellä. Huonekasvisi ilahtuvat seisoneesta vedestä, ja poikkeustilanteen iskiessä sinulla on raikasta vettä käytössäsi!
0 0 0
Ristikot ja sudokut digitaalisesti
Jos sinusta on mukava tehdä eri lehtien ristikoita ja sudokuita muttet raski ostaa lehteä niin ei hätää. Useimpien lehtien ristikot ja sudokut voi täyttää digitaalisesti näköislehdessä. Ja on aivan yhtä koukuttavaa!
1 5 0
Sotkevatko lyijykynät penaalin?
Tavalliset lyijykynät sotkevat helposti vaalean penaalin. Mikäli et halua, että penaalisi sotkeentuu, laita lyijykynät hammasharjakoteloon. Yhteen koteloon mahtuu useampi kynä. Näin penaali pysyy siistinä!
1 4 0
Pussinsulkija kirjatueksi
Pussinsulkija kirjatueksi
Kun haluat pitää kädet vapaana lukiessasi kirjaa, niin nipsaise pussinsulkija tai kaksi aukeaman yläosaan - näin kirja pysyy auki ja pystyt lukemaan sitä!
1 3 0
Kahden euron erikoiskolikot
Keräiletkö kahden euron erikoiskolikoita? Niille hyvä, sopivankokoinen säilytyspaikka on tyhjä poretablettiputkilo.
1 5 0
Pakkaus auki helposti
Pakkaus auki helposti
Jos sorminivelissä on kipuja, on vaikea avata erilaisia pakkauksia. Turvallinen ja kivuton tapa avata esim. kaurahiutalepakkaus on käyttää avaamiseen perunankuorimaveitsen kärkeä.
4 8 0
Sivunumero kännykän muistiin
Jos kirjaston kirja pitää palauttaa ennen kuin olet ehtinyt lukea sen loppuun, ota kuva sivunumerosta ja sivusta, johon jäit. Kun saat kirjan uudelleen lainaan, voit tarkistaa kännykän galleriasta, mistä jatkaa. Vaihtoehtoisesti voit kirjata sivunumeron kännykän tekstitiedostoon.
3 4 0
Pidennä tuikkujen paloaikaa
Pidennä paloaikaa
Irrottaa tuikuista ja lyhtykynttilöistä palamaton steariini. Ripottele ne uuden kynttilän päälle ja näin saat pidemmän paloajan.
2 7 0
Voidepurkkien sisällön tarkistus
Voit tarkistaa muovisten voidepurkkien ja tuubien sisällön määrän helposti valaisemalla sen ihan läheltä taskulampulla.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös