K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50755 niksiä!
UFO:jen tarkkailijoille
Muista tämä, jos näet UFO-kohteen. Ota jokin pieni esine ja pidellessäsi sitä suoraksi ojennetussa kädessä voit verrata kohteen näennäistä kokoa siihen. Näin voit jälkikäteen helpommin esittää arvioita UFO:n koosta ja etäisyydestä, ties vaikka tulee tarpeeseen, kun sinua haastatellaan lehtiin...
4 2 0
Vanhoista Crocseista ja kumikengistä uudet
Vanhoista Crocseista ja kumikengistä uudet
Crocsit ja kumikengät vanhentuvat ja menevät ruman näköisiksi päältä päin pesipä niitä tai ei. Mutta kun pesun jälkeen käytät auton tiivisteille tarkoitettua silikonipuikkoa ja voitelet Crocsit tai kumikengät niin niistä tulee näöltään uutta vastaavat.
0 4 0
Persoonallinen kirjanmerkki
Säilytä kauniit matka-, konsertti- ja teatteriliput ja käytä niitä kirjanmerkkeinä. Voit muistella kulttuuririentoja ja reissuja kotisohvalla lueskellessasi.
3 1 0
Muistin virkistäjä
Onko sinulla jokin tärkeä asia muistettavana? Siirrä vihkisormus väärään käteen. Outo olotila auttaa pitämään asian mielessä.
3 4 0
Pullot talteen haavilla
Teleskooppivartinen haavi on mainio apuri pullojen keräämiseen. Sillä nappaa pullot tienpientareelta tai lumihangesta ilman, että tarvitsee rämpiä hankalakulkuiseen maastoon. Kokoon menevä, alumiinivartinen haavi on kevyt kuljettaa mukana.
1 0 0
Salasanat varmaan paikkaan
Tallenna salasanat verkkopankin maksupohjiin. Sormenjäljellä löydät unohtuneet salasanat!
1 14 0
Viime hetken muistutus
Viime hetken muistutus
Meinaako avain unohtua helposti kotiin? Kiinnitä avaimeen tai avainnippuun hiuslenkki tai kuminauha, jolla saat ripustettua avaimet ovenkahvaan. Näin ne eivät pääse unohtumaan, kun olet poistumassa kotoa.
1 0 0
Liian pientä pränttiä?
Jos et näe kuvaa tai tekstiä kunnolla, ota siitä kuva puhelimella. Näet yksityiskohdat, kun suurennat kuvaa.
1 4 0
Kännykkämagneetti
Tippuiko parsinneula tai pieni ruuvi lattialle? Kännykän kaiuttimen magneetti on sopivan vahva, jotta voi poimia pudonneen neulan ylös.
0 3 0
Kestokassista muuttolaatikko
Muuttaminen käy tuhat kertaa helpommin kestokasseilla kuin muuttolaatikoilla. Muuttolaatikot ovat painavia, ja kahta kantaessa et näe eteesi. Kestokasseja saat helposti vietyä 4 - 6 kerralla.
2 13 0
Oikea sivu esiin
Eikö kirja pysy millään auki oikeasta kohdasta? Laita kirja läpinäkyvään muovipussiin tai -taskuun, niin voit samalla soittaa puhelimella, kirjoittaa tai askarrella.
0 1 0
Valojen kaukosammutus
Onko makuuhuoneesi valokatkaisija harjanvarren mitan päässä? Jos näin on, pidä harjaa aina sängyn vieressä. Lukemisen jälkeen ei tarvitse nousta sängystä ylös sammuttamaan valoja.
8 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle