K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 52265 niksiä!
Lomalle hetkessä
Haluan jakaa edesmenneen mummoni hauskan keinon lievittää matkakuumetta. Laita aurinkorasvaa iholle, mene saunaan ja nauti! Etelänmatka on valmis.
5 2 0
Rukkasvalo
Kiinnitä uudelleen ladattava led-valo rukkasessa tai hanskassa olevaan lenkkiin (siihen, jolla hanskat saa kiinni toisiinsa.) Näin valo heiluu käden liikkeen mukana kävellessä ja juostessa, jolloin näyt paremmin pimeässä.
1 0 0
Ovikoodit talteen
Tallenna ovikoodit puhelimeesi asukkaan muiden yhteystietojen oheen. Näin koodin voi näppärästi tarkistaa, kun menet vierailulle.
2 9 0
Auton lämmityspistoke oikeinpäin
Auton lämmityspistoke oikeinpäin
Merkkaa punaisella kynsilakalla auton lämmityspistokkeen johtoon, miten päin pistoke kiinnitetään. Näin pistoke on helpompi kiinnittää hämärässä.
2 5 0
Helpotus aamulähtöihin
Ostin autoon pienen ikkunalastan, jota pidän keskikonsolissa. Kun aamuhuurut ja sateen kastelemat sivuikkunat aiheuttavat näköhäiriöitä, liippaan ikkunat suitsait sukkelaan ulkopuolelta ja sitten sisäpuolelta. Enää ei tarvi repiä pipoa päästään, että saisi kuivattua ikkunan nopeasti!
0 3 0
Kännykkäteline autoon
Kännykkäteline autoon
Munakennosta, kuminauhasta ja kahdesta nippusiteestä syntyy kännykkäteline.
2 0 0
Heijastinpopot
Useat firmat jakavat heijastimia, joissa on taljakoukut mukana. Voit käyttää niitä nauhakengissä kiinnittämällä ne koukulla kiinni. Pehmeät heijastimet sopivat tähän tarkoitukseen parhaiten.
0 2 0
Autoroskis mukista
Pikaruokapaikkojen pahvisia mukeja voi käyttää uudelleen roskiksina autossa. Pysyvät hyvin auton mukitelineessä käden ulottuvilla. Tyhjennä välillä ja heitä pois, kun muki on liian likaantunut.
0 5 0
Kaukosäädin suihkumyssyyn
Kaukosäätimen suoja
Hotellin kaukosäätimen puhtaus voi arveluttaa etenkin korona-aikana. Sujauta se kylpyhuoneessa tarjolla olevan suihkumyssyn sisään, niin kanavia voi vaihdella huoletta!
0 6 0
Auto puhtaaksi tehokkaasti
Auton penkkien rakoihin menee helposti hiekkaa ja muuta pientä roskaa, joita on hankala saada imuroimallakaan pois. Kun käyt huoltoasemalla, puhalla murut pois auton renkaiden täyttämiseen tarkoitetulla ilmanpainepumpulla. Eli suhauta ilmaa penkin rakoihin, jolloin pienimmätkin roskat lentävät pois. Sen jälkeen murut on helppo imuroida. Toimii hyvin myös auton lastenistuimen pieniin rakoihin.
0 7 0
Sateenvarjoheijastin
Sateenvarjoheijastin
Kiinnitä pala silitettävää heijastinkangasta sateenvarjoosi, niin heijastin on aina mukana sateella.
0 4 0
Renkaiden merkintä
Renkaiden vaihdon yhteydessä olisi hyvä merkitä renkaiden edelliset paikat, mutta tussit ja teippi tarttuvat huonosti vanteeseen ja voivat hävitä. Lyijykynällä tehty merkintä (OE, VE, OT, VT) pysyy vanteessa hyvin kiinni renkaiden talvi- ja kesäsäilytyksen ajan. Renkaiden paikan vaihtuessa merkintä on helppo muuttaa.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös