K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51392 niksiä!
Unohtuiko liesi päälle?
Pitääkö sinun palata reissuun lähdettyäsi kotiin tarkistamaan onko kahvinkeitin tai liesi pois päältä ja jääkaapin ovi varmasti kiinni? Kuvaa lähtiessäsi puhelimella video, jossa kuvaat kiinni olevat kodin vempaimet. Saat mielenrauhan reissussa videon katsomalla.
0 0 0
Renkaan tunniste
Osta alumiininen, tasapäinen ja sisäosaltaan muovinen venttiilihattusarja ja raaputa tai kaiverra renkaan paikka päälle: vt (vasen takarengas), ot, oe, ve. Renkaanvaihdossa vaihdat venttiilihatut, ja rengasjärjestys säilyy. Huom! Kokonaan alumiinista valmistettu hattu juuttuu kiinni messinkiseen venttiilitappiin, eikä irtoa edes väkivallalla.
0 0 0
Tyhjä sammutin
Jos joudut käyttämään sammutinta auton moottoritilaan, älä käytä sitä loppuun. Palon sammuttua uutta poltto-ainetta voi syttyä ja tarvitset sammutinta toistamiseen.
0 0 0
Sammutuspeite autoon
Laita sammutuspeite auton varapyöräkoteloon. Peite on helpompikäyttöinen ja kevyempi kuin sammutin.
0 1 0
Pyyhkeiden merkkaus
Vuokramökillä on usein samanlaiset kylpypyyhkeet kaikille. Pyyhkeet voi näppärästi merkata laittamalla eriväriset hiuslenkit tai värilliset klemmarit pyyherinksuihin.
0 3 0
Lista matkatavaroista
Kun lähdet matkalle, tee allakkaan lista tavaroista, jotka laitat matkalaukkuun. Kun pääset perille kohteeseen, lisää listaan myös ne tavarat, jotka unohtuivat. Reissun päätteeksi poista listalta tarpeettomiksi osoittautuneet tavarat. Kun matkustat seuraavalla kerralla, katso listaa, niin pakkaaminen sujuu nopeasti ja kaikki tarvittava tulee mukaan.
0 4 0
Näppärä niskatyyny
Laita pieni tyyny sukkahousun lahkeeseen, saat hyvän niskatukityynyn. Tyyny myös pysyy paikallaan, kun sidot sen kiinni sukalla.
0 0 0
Heittäytyjän halpamatka
Heittäytymällä voit päästä lomatunnelmaan helposti myös kotona! Valitse matkakohde ja laita YouTubesta teemaan sopiva video pyörimään (esim .trooppinen ranta tai vilkas Tokion katu). Syö jotain, mitä söisit matkalla ollessasi ja nauti tunnelmasta. Voit myös pukeutua teeman mukaisesti.
3 0 0
Käsidesiä reppuun
Korona ja käsidesi
Onko sinulla reppu, jossa on ulkotasku? Siihen mahtuu kätevästi pumppupullo käsidesiä. Sen käyttö on helpompaa ja hygieenisempää kuin pienen käsidesipullon kanssa säätäminen. Pumpusta on myös helppo tarjota käsidesiä kaverillekin.
0 2 0
Pyöräilijän älyvalo
Yllättikö pimeä, eikä ajovaloa ole? Kiilaa älypuhelin puoliksi ulos taskusta ja laita taskulampputoiminto päälle.
0 2 0
Vaatteet tyynypussiin
Säästä vetoketjupussi, kun ostat uuden tyynyn. Voit pakata pussiin matkalle mukaan vaatteet (esim. alusvaatteet.)
0 2 0
Kummalla puolen tankin korkki on?
Autolla ajaessa tankin korkin puoli saattaa unohtua. Kojelaudalla on autoissa pieni nuoli polttoainemittarin kuvan vieressä. Nuoli kertoo, kummalla puolen tankin korkki on ilman, että tarvitsee nolata itseään kiertämällä autoa ympäri.
1 6 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös