K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48062 niksiä!
Valoa pimeyteen
Valoa pimeyteen
Polkupyörän lampulle on käyttöä talvellakin, kun kiinnität sen potkukelkkaan.
0 1 0
Rantamatosta suoja tuulilasille
Oletko tuonut rantalomalta mukanasi olkisen rantamaton? Matosta on iloa talvellakin, kun laitat sen tuulilasin päälle lumi- ja huurresuojaksi. Matto peittää sopivasti tuulilasin ja yltää etuoven väliin niin, että voit lukita sen paikoilleen.
1 2 0
Matkasuoja hiusharjalle
Matkasuoja hiusharjalle
Saat hiusharjalle suojan wc-paperirullan hylsystä.
0 3 0
Apuri vanteiden pesuun
Renkaiden vaihto ja vanteiden pesu on ärsyttävää hommaa. Pesu käy helpommin, kun otat avuksi vessaharjan. Sillä on helppo puhdistaa vanteiden puolat ja peltivanteissa ahtaat kolot. Suosittelen uuden harjan käyttöä.
0 1 0
Pyyhe tallessa kylpyläreissulla
Ota kylpylämatkalle mukaan oma, nimelläsi varustettu pyyhenipsu. Se avulla erotat pyyhkeesi muista valkoisista hotellin pyyhkeistä. Pyyhe on myös helppo ripustaa naulakkoon.
0 0 0
Täydellinen purkki matkoille
Täydellinen purkki matkoille
Pirkan pienet keksihillopurkit (40g) sopivat mainiosti nestemäisen kosmetiikan kuljettamiseen käsimatkatavaroissa. Liota etiketti pois ja purkita tarvitsemasi määrä esimerkiksi voidetta mukaan.
0 3 0
Sukkien viimeinen matka
Säästä käyttöikänsä päässä olevat sukat viikonloppureissua varten. Likaisia sukkia ei tarvitse enää pakata laukkuun paluumatkalla, vaan voit huoletta heittää sukat roskakoriin kohteessa.
0 0 0
Luisuuko kännykkäpidike pitkin pöytää?
Leffan katsominen kännykkäpidikkeen eli popsocketin varassa on hankalaa esimerkiksi lentokoneessa tai muissa liikennevälineissä, joiden pöydät ovat usein liukkaita. Varaa matkalle mukaan purkin aukaisuun tarkoitettu pieni kumimatto ja aseta puhelin sen päälle.
0 1 0
Vanhasta trampoliinin matosta kevytpeite
Risukuorman päälle saa peräkärryyn näppärän, kestävän ja kevyen peitteen vanhasta pihatrampoliinin matosta. Kiinnityslenkitkin on valmiina sitomista varten!
0 0 0
Manikyyrisetillä eroon auton ruostepilkuista
Monissa ohjeissa neuvotaan poistamaan ruoste hiomalla alue hiekkapaperilla niin, että pelti näkyy. Sen jälkeen maalia ja lakkaa pintaan. Mutta miten täsmähioa, jos pilkut ovat muutaman millin kokoisia? Ota avuksi sähköinen manikyyrisetti, jonka teräväkärkisellä kynsiviilalla voit hioa pilkut pieneltä alueelta. Varaa valmiiksi kynsilakkapurkin kokoinen satsi auton maalia ja kirkaslakkaa.
0 0 0
Varmista käytetyn pyörän myyjä
Miten varmistua että käytetyn polkupyörän myyjä oikeasti omistaa pyörän. Osta vain runkolukollinen pyörä jossa on siihen alkuperäinen avain. Jätä muut pyörät ostamatta.
2 4 0
Avainkortti suojaan
Hyttikortti
Laivan hyttikortti sekä hotellin huonekortti voi vaurioitua älypuhelimen läheisyydessä. Ei ole mitään kurjempaa kuin yrittää kömpiä yöllä hyttiin tai huoneeseen eikä avainkortti toimi, kun älypuhelin on nollannut avainkortin toimimattomaksi.Suojaa avainkortti maksukortin suojakuorella! Suojakuori estää kortin vahingoittumisen kännykän läheisyydestä.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle