K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18389 niksiä!
Auton vanteiden pesu
Vanhat tiskiharjat kannattaa säästää ja uudelleen käyttää. Vanteiden pesuun erittäin hyvä apu kun mahtuu kaikkiin lokeroihin vaivatta. Sumutat vain vannepesuainetta, harjaat ja huuhtelet..
0 1 0
Turvaistuimen suoja
Laita lapsen turvaistuimen päälle kertakäyttöinen vaipanvaihtoalusta. On kivempi laitaa kurainen lapsi siihen. Pysyy istuin siistinä.
0 0 0
Kestokassin kantohihnojen kiinnitys
Kestokassin
K-kaupoissakin myytävät suuret kestokassit ovat käteviä suurempien tavaramäärien kuljettamiseen esimerkiksi matkustettaessa. Osa tavarasta saattaa kuitenkin tursuta täydestä kassista pois, joten lukitse lyhyemmät kantohihnat yhteen esimerkiksi karbiinihaalla. Voit edelleen kantaa kassia kummista kantohihnoista haluat!
0 0 0
Pyörätuoli ei ole este
Vanhassa kerrostalossa pieni hissi ja pyörätuolilla liikkuvan kanssa pitäisi päästä ylhäältä alas ja ulos. Kätevä temppu on laittaa pyörätuolilainen yksin hissillä alas menemään ja itse kävelet portaita pitkin alas ottamaan hänet ulos hissistä. Tälläisiin pieniin vanhoihin hisseihin kun mahtuu pyörätuoli juuri ja juuri.
0 4 0
Auto puhtaaksi
Kun hankit auton hansikaslokeroon paketillisen kosteita pikasiivousliinoja niin pyyhkäiset autopesujonossa kätevästi samalla myös sisätilat puhtaiksi. Osallista myös mahdolliset takapenkkiläiset mukaan hommaan. Joka puolella tulee puhdasta ja odottelukin kuluu kuin siivillä!
0 1 0
Muistamattoman autoilijan muistivihko
Oletko sinäkin pihalla autosi huoltoon liittyvissä asioissa? Kirjaa pieneen vihkoon kaikki huollot, korjaukset, renkaiden ostot päivämäärineen ja mittarilukemineen. Itse aina ollut pulassa, kun ei muista, mitä autoon on edellisellä kerralla tehty, milloin se on tehty ja mitä seuraavassa huollossa tarvisi tehdä.
0 0 0
Silmälasit turvassa veneillessä
Veneillessä kiinnitä koho siimanpätkällä silmälaseihin tai aurinkolaseihin. Eivät pääse lasit uppoamaan, jos pulahtavat veden varaan.
0 1 0
Jään poisto tuulilasista
Tuulilasin saa jäättömäksi alta aikayksikön, kun kuljettaa jääraapan edessä kuumalla vedellä täytettyä minigrip-pussia
0 0 0
Tiiviimpi autonpressu
Estä lumenpääsy
Estä lumenpääsy auton etulasin aukkoihin ompelemalla ylimääräiset renksut ressun etuosaan. Ne sitten kiinnität auton puskuriin.
0 0 0
Lumen putsaus autosta
Lumen putsaus autosta
Vie kola auton viereen ja puota harjalla enimmät lumet auton päältä suoraan kolaan.
2 2 0
Pidä matka-asiakirjat tallessa
Pakkaa passin mukaan klemmari, jolla voit kiinnittää irtonaiset maahantulolomakkeet ja boardingpassit jotteivat ne häviä. Helpottaa hurjasti maasta poistumista kun on lomakkeet tallella.
2 2 0
Ikkunanraappaus helpommin
Raappaa jäistä auton ikkunaa ensin sahalaitaisella raapan päällä. Näin jään pinta rikkoontuu ja sen jälkeen jää lähtee helpommin ja nopeammin tasaisella raapalla.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös