K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56309 niksiä!
Aurinkosuojat autoon
Paistaako aurinko ikävästi silmiin auton takapenkillä? Laita ikkunan väliin peitto tai pyyhe joka pimentää ja viilentää mukavasti.
1 1 0
Reissupyykit
Pesupusseja myydään erivärisinä, näistä saa helposti pikkupyykille matkakassiin säilytyspussit. Valkoiseen puhtaat, mustaan likaiset - ei enää pisin laukkua pyöriviä yksilöitä! Helppp nakata kotona pyykkiinkin.
0 1 0
Pakkaa kätevästi
Lähdössä matkalle, mummolaan tai mökkivierailulle? Mihin pakkaisit kosmetiikan tai pesuvehkeet tai mihin laittaisit matkakohteessa likaiset sukat ja alusvaatteet? Vastaus on tyynyliina. Se on tilava, kevyt, matkatavaroihin muotoutuva ja hengittävä. Ota kulahtaneet hyötykäyttöön.
0 0 0
Auto-KonMari
Nyt kun polttoaine on kallista kannattaa autolle tehdä KonMari- siivous, eli poistaa kaikki tarpeettomat tavarat ja turhat vempaimet, etenkin selvät roskat on syytä karsia pois. Täten ajoneuvon paino kevenee ja polttoainekulutus vähenee.
1 1 0
Pyykkinaru vaeltajille
Pyykkinaru vaeltajille
Vaelluksella toimii twist-kuminauha pyykkinaruna- kätevä venyttää puun oksille, hakaneulan toimivat pyykkipoikia tuulisemmallakin kelillä. Kuminauhaa voi tarvita retkellä muuhunkin tarpeeseen.
0 3 0
Mopon seisontatuki tölkistä
Tyhjästä virvoitusjuomatölkistä saat rutattua kätevän läkkäreen pehmeällä alustalla olevan mopon tai moottoripyörän seisontatuen alle.
0 0 0
Oma paikka julkisissa
Haluatko ettei viereesi tule istumaan kukaan julkisissa? Laita kasvomaski naamalle, niin sinun viereesi istutaan vain pakon edessä
3 1 0
Hotellin tallelokeron koodi
Kun matkustat ja majoitut hotelliin, haluat todennäköisesti säilyttää arvokkaita asioitasi hotellihuoneen tallelokerossa. PIN-koodin keksiminen ja muistaminen voi olla vaikeaa - syntymäpäivä tai -vuosi on varkaalle liian helppo arvata. Käytä tallelokeron avauskoodina kotitalosi ovikoodia, jolloin sitä ei voi arvata matkustajatietojen perusteella. Kotiin palatessa ovikoodikin muistuu helpommin mieleen, kun sitä on näppäillyt reissun ajan tallelokeroon.
0 2 0
Raikasta juomavettä reissuun
juomavesi säilyy raikkaana pidemmälläkin reissulla, kun laitat edellisenä päivänä muovipulloon n. 2-1 dl vettä ja sitten pullo suljettuna pakastimeen, mielellään vähän kallellaan. Ennen reissuun lähtöä täytät pullon kylmällä vedellä ja nautiskelet reissatessa. Foliopussi tai -kääre pullon ympärillä pidentää kylmänä säilymisaikaa.
0 0 0
Lisää kielitaitoa ulkomaan reissulle
On kiva jos osaa ja hallitsee edes jonkin verran paikallismaan kieltä palvelutilanteissa. Kun seuraavan kerran menette ravintolan terassille syömään, niin sopikaa kumppanin kanssa, että puhutte vain teidän seuraavan ulkomaanreissun kohteen kieltä. Siis jos matka on varattu vaikkapa Italiaan, niin tilaatte ravintolassa ruoat ja keskustelette keskenänne Italiaksi. Samalla annatte itsestänne fiinin ja kultivoituneen kuvan.
8 1 0
Nutturasta se lähti
Nutturasta se lähti
Hämärässä kaikki autot ovat harmaita, etenkin parkkipaikoilla. Oman auton erottaa jo kauempaakin antenniin kiinnitetyn hiusdonitsin ansiosta.
1 0 0
Vasaraimuri
Kun puhdistat auton kumimattojen alta auton lattian kangasta, ota käyttöön lihashuoltovasara. Sen avulla saat vasaroitua kangaslattiaa, jonka jälkeen saat imuroitua siitä irronneet hiekanjyvät helposti.
2 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös