K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 57506 niksiä!
Näy paremmin pimeässä
Pimeällä syrjäseudulla bussia odottaessa voi näin joulun alla laittaa päähän poronsarvipannan tai päähineen ja ripustaa siihen heijastimia tai vaikkapa valosarjan. Bussikuski näkee varmasti pysäkillä odottelevan matkustajan ja saa samalla hyvän mielen!
5 0 0
Eriparihanskat hyötykäyttöön
Hyllylle tarpeettomina pyörimään jääneet eripari hanskat ja kulahtanut pipo kannattaa sujauttaa auton hanskalokeroon tai takakonttiin yllättävien tilanteiden varalta. Aina kun ei tule lähdettyä liikenteeseen hanskat kädessä ja pipo päässä ja matkalla voi tulla tarve vaihtaa rengasta tms ja talviliikenteessä voi joutua muutenkin monenlaisiin tilanteisiin.
0 2 0
Korvakorut mukana matkalla
Korvakorut katoavat matkalla helposti kempparilaukun kätköihin. Kiinnitä korvakorut rannekellon tai vyön reikiin kiinni, niin pysyvät laukussa hyvässä järjestyksessä.
0 0 0
Pyykkipoika parkkikiekkoon
Kun laitat pyykkipojan parkkikiekon pyöritettävään rullaan, asetettu aika pysyy varmasti paikallaan, kun nostat kiekon kojelaudalle.
0 0 0
Jäätynyt lukko sulaksi
Jäätyneen auton tai pyörän lukon saa helposti sulatettua käsienlämmittimellä. Paina hetkeksi lämmittin lukkoa vasten, ja johan alkaa tapahtua.
0 2 0
Joulu tuli ajoissa
Paluumatkalla viivästyneiden matkatavaroiden odottamisen voi kääntää positiiviseksi: Pitkän odottelun jälkeen tuliaisten kimppuun päästessä tuntuu, kuin avaisi joulupaketteja, kun ei enää muista hyvin mitä tuli ostettua.
0 0 0
Parkkikiekon parannus
Jos parkkikiekon numerokiekko on löystynyt niin laita kiekon ja taustan väliin pieni pala tarrapohjaista huonekaluhuopaa.
0 2 0
Silmälasit kirkkaina pyöräillessä
Kylmällä ilmalla pyöräillessä silmälasit pyrkivät huurtumaan. Voit estää tämän hengittelemällä ulospäin suun kautta suipistaen samalla huulet ikään kuin puhaltaisit kynttilää sammuksiin. Lasit pysyvät näin kirkkaina ja saat lisäksi kiinteyttävän kasvojumpan.
3 1 0
Sormilamppu pyöränvalosta
Sormilamppu
Pujota edulliset polkupyörän pikkuvalot sormiisi. Loistat koiralenkillä, pimeässä puistossa, metsässä ja näyt varmasti. Lapsetkin tykkää robottisormista!
1 1 0
Peffan lämmitin autoon
Laita lämpöä eristävä pefletti auton istuimelle kylminä päivinä. Tuntuma on mukavan lämmin verrattuna kylmään penkkiin.
0 0 0
Särkyvät tavarat ehjänä perille
Helposti särkyvät tavarat kuten lasiesineet saa kuljetettua ehjänä perille, kun sirottelee ne kertakäyttösadetakin tai viitan sisään. Viitassa on paljon laskoksia joten montakin esinettä saa kuljetettua ehjänä perille asti.
0 0 0
Isot heijastimet
Liimaa kaksi cd levyä toisiinsa kiinnitä sitten siihen pitkä lanka, ja ripusta se esim. potkurin kädensijaan tai muuhun kulkupeliin pimeällä liikkuessa, heiluu ja näkyy hyvin autoilijoille.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös