K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47815 niksiä!
DIY punkkipihdit
DIY punkkipihdit
Löytyikö rakkaasta lemmikistäsi punkki? Ota leipäpusin sulkija ja taivuta se L-asentoon. Leikkaa terävillä saksilla lyhyempään päähän V-mallinen viilto. Aseta "pihdit" punkin ympärille niin, että punkki jää viillon kapeimpaan kohtaan. Käännä pihtejä, kunnes punkki laskee leukansa irti.
0 3 0
Kissalle lääkitys tablettina
Kissalle lääkitys tablettina - mahdottomuus?
Kissani ei suostu ottamaan tablettina annettavaa lääkettä. Olen keksinyt tähän toimivan tyylin: Murskaa tabletti valkosipulipuristimella ja sekoita tablettimurut tilkkaan kuohukermaa. Ime seos injetioruiskuun. Ota kissa syliin ja ruiskuta lääkeseos kissan suuhun.
2 3 0
Peti lemmikille pahvilaatikoista
Peti lemmikille
Lähikaupastani saa ottaa tarpeettomia kuljetuslaatikoita mukaansa. Liitä kaksi hedelmälaatikkoa pohjat vastakkain yhteen ja lisää vaikka tyyny pehmikkeeksi, niin syntyy pienelle tai keskikokoiselle koiralle mukava peti.
41 45 0
Kuksa käyttöön
Koiralle saa kivaa tekemistä täyttämällä turhaksi jääneen kuksan esimerkiksi jauhelihalla ja antamalla koiralle. Lisää haastetta saa jäädyttämällä. Kuksasta kannattaa poistaa narut ja mahdolliset koristeet ennen koiralle antamista.
0 1 0
Raapimapuun karvanpoistaja
Jos kissanraapimapuuhun on kerääntynyt karvaa, ne saa näppärästi harjattua pois karstaharjalla ja raapimapuu on kuin uusi harjauksen jälkeen :)
0 1 0
Kissanhiekkalaatikko 50 sentillä hajuttomaksi
Kissanvessan raikastus ja käyttöiän pidentäminen onnistuu mainiosti, kun ostat soodapurkin ja ripottelet sen hiekan päälle ja hieman sekoittelet. Syö hajut ja kissakin tykkää.
0 4 0
Kissalle synttärikakku
Kissalle synttärikakku
Kissalle syntyy nopea, mieleinen synttärikakku kumoamalla hyytelömäinen kissanruoka lautaselle ja koristelemalla laktoosittomalla, sokerittomalla kermavaahdolla sekä kissannameilla.
3 1 0
Lintulauta ilman hiiriä
Aseta lintulaudan tai talipallojen alle sateenvarjo ylösalaisin, niin hiiret ja rotat eivät ruokaile lintulaudan alle pudonneilla muruilla.
0 2 0
Punkit pois lemmikeistä
Maalarinteipillä on helppo napata punkki pois, jos näet sen juoksevan koirasi turkissa. Punkki tarttuu hyvin teippipuolelle, sitten vain poltettavien jätteiden mukana poltat punkin pois.
0 3 0
Talutusfleksien säilytys
Talutusfleksien säilytys
Vessapaperin pidike on loistava koukku koiran (tai miksei kissankin) fleksien säilytykseen. Näitähän voi laittaa seinälle vaikka joka oven pieleen!
1 5 0
Lemmikin turkin selvitys
Unohtuuko pitkäkarvaisen lemmikkisi, esimerkiksi kissan, turkinhoito? Hanki useampi selvityskampa ja sijoittele niitä lemmikkisi lepopaikkoihin. Aina, kun lemmikkisi on rentoutunut ja antaa helpommin käsitellä, sinulla on kampa käden ulottuvilla ja voit helposti ja lähes huomaamatta selvittää vaikka pienenkin osan turkista. Palkitse herkkuraksuilla. Älä kuitenkaan häiritse nukkuvaa eläintä!
3 0 0
Kestokoirankassi
Kestokoirankassi
Kestokassi on mainio myös pienen koiran kantokassina. Laitan kassin pohjalle koiran pedin.
15 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle