K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Koira-aitaus
Menikö lasten trampoliini huonoksi? Hyödynnä se perheen lemmikin aitauksena. Poista verkko+ alusta ja jätä kehikko jäljelle. Ympäröi se sopivan korkuisella ja tiheällä aitaverkolla ulkoapäin ja kiinnitä rautalangalla kehikkoon. Näin saat aitauksen vaikka perheen koiralle tai pupulle. Myös pikkulapset pysyvät tässä sisällä hyvin.
0 1 0
Lemmikin ruokakuppien alusta
Lemmikin ruokakuppien alusta
Lemmikkien ruokailupaikat on usein helposti hieman sotkuinen, ja vettäkin saattaa roiskua lattialle. Kurakaukalo on erinomainen alusta ruokakupeille. Vesikään ei leviä pitkin lattioita, jos kuppi sattuu kaatumaan.
0 3 0
Kissanhiekkalapiolle säilytyspaikka
Kissanhiekkalapiolle säilytyspaikka
Kissanhiekkalapiolle oli mielestäni vaikea löytää hyvää säilytyspaikkaa, kunnes keksin laittaa sen kannelliseen muovipurkkiin, jonka kannessa on reikä kannessa lapion vartta varten. Säilytysastian voi myös askarrella itse sopivan kokoisesta muovipurkista.
0 1 0
Lemmikin kauluri
Kissalle tai koiralle voi tehdä kertakäyttölautasesta kaulurin että ei pääse nuolemaan esim. leikkaushaavaa. On mukavampi kuin klinikalta saatavat ja voi syödäkin sen kanssa.
0 0 0
Tassut puhtaaksi
Syksyisin koirien tassut ovat yleensä ihan märät ja kuraiset. Lyhytvartinen mikrokuituinen ikkunanpesin on kätevä rapaisten tassujen pyyhkimiseen! Lyhyestä varresta on helppo pitää kiinni kädensijan ansiosta sekä mikrokuituinen liina on tehokkaampi kuin tavallinen pyyhe.
0 0 0
Teippiharjan uusi elämä
Loppuun kulutetusta teippiharjasta saa näppärän ja ergonomisen koiran rapsuttimen. Koira nauttii, kun teippiharjalla rullailee pitkin kylkiä.
1 0 0
Koiran heittolelu
Koiran heittolelu
Saat sählypallosta ja lipputangon (tai muusta vastaavasta) narusta tai muusta vastaavasta narusta oivan heittolelun koiralle. Pujota noin 40 cm:n narunpätkä vastakkaisilta puolilta pallon läpi ja yhdistämä narut umpisolmulla.
2 4 0
Koiraportti kukkaristikosta
Koiraportti
Tosi kätevä tuo haitarimainen kukkaristikko! Sillä saa kätevästi tarvittaessa suljettua koirat johonkin tilaan. Ja yhtä nopeasti sulun pois.
20 20 0
Kissan aktivointia raksuilla
Poista 0,5 litran muovipullon etiketti. Puhkaise pulloon terävällä veitsellä raksun kokoisia reikiä ja laita pulloon kourallinen raksuja. Kissa pyörittelee pulloa ja saa näin "metsästää" raksunsa. Pullo kannattaa ottaa yöksi pois, ettet herää raksupullon ääneen.
0 1 0
Lemmikin karvojen poisto huonekaluista
Lemmikin karvat saa helpoiten irtoamaan huonekaluista vaateharjalla.
0 2 0
Kissan juoma-astia
Kissan juoma-astiana kannattaa käyttää korkeaa astiaa kuten lasia. Näin vesi säilyy parempana, ja kissa jostain syystä myös juo siitä mieluummin.
0 1 0
koiran tassutossut
Koiran tassut ovat lattialla kävellessä liukkaat anturoiden rasvaamisen jälkeen. Pue vauvan jarrusukat koiran jalkoihin hetkeksi ja samalla edesautat rasvan vaikutusaikaa, estät liukastelun ja lattian sotkeentumisen.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös