K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47527 niksiä!
Lintulauta ilman hiiriä
Aseta lintulaudan tai talipallojen alle sateenvarjo ylösalaisin, niin hiiret ja rotat eivät ruokaile lintulaudan alle pudonneilla muruilla.
0 0 0
Punkit pois lemmikeistä
Maalarinteipillä on helppo napata punkki pois, jos näet sen juoksevan koirasi turkissa. Punkki tarttuu hyvin teippipuolelle, sitten vain poltettavien jätteiden mukana poltat punkin pois.
0 1 0
Talutusfleksien säilytys
Talutusfleksien säilytys
Vessapaperin pidike on loistava koukku koiran (tai miksei kissankin) fleksien säilytykseen. Näitähän voi laittaa seinälle vaikka joka oven pieleen!
0 2 0
Lemmikin turkin selvitys
Unohtuuko pitkäkarvaisen lemmikkisi, esimerkiksi kissan, turkinhoito? Hanki useampi selvityskampa ja sijoittele niitä lemmikkisi lepopaikkoihin. Aina, kun lemmikkisi on rentoutunut ja antaa helpommin käsitellä, sinulla on kampa käden ulottuvilla ja voit helposti ja lähes huomaamatta selvittää vaikka pienenkin osan turkista. Palkitse herkkuraksuilla. Älä kuitenkaan häiritse nukkuvaa eläintä!
2 0 0
Kestokoirankassi
Kestokoirankassi
Kestokassi on mainio myös pienen koiran kantokassina. Laitan kassin pohjalle koiran pedin.
11 5 0
Koiran eroahdistus
Meillä on eroahdistuksesta kärsivä koira. Koira tykkää etsimisleikistä. Piilotan aamulla koiralle purutikun kotiin ja lähden sillä välin kun koira etsii herkkuaan. Aamuista onkin tullut koiralle kiva juttu, koska mamman lähtö tietää herkun etsintää.
0 0 0
Punkinpoisto ilman punkkipihtejä
Punkinpoisto ilman punkkipihtejä
Punkinpoisto onnistuu pienellä näpertelyllä myös ilman pihtejä. Tarvitset noin 20 cm ohutta narua, itse käytän hammaslankaa. Tee lankaan solmu, mutta jätä se avoimeksi ja pujota se punkin ympäri. Kiristä punkin ympärille mahdollisimman läheltä päätä ja kierrä punkki irti kuin korkin kiertäisit.
0 3 0
Eläintenkarvat pois huonekaluista
Laita kertakäyttökäsineet käteesi, kostuta niitä vähän, kun poistat käsin karvoja huonekaluista ja sängynpeitteistä. Karvat lähtee, ja voit kätevästi laittaa karvoineen päivineen ne roskiin.
0 2 0
Koiravahti kamerasta
Mietitkö, mitä koirasi tekee yksin ollessaan? Jätä tietokoneen web-kamera kuvaamaan koirasi toimia sen jäädessä yksin kotiin, ja kotiin tullessasi voit videolta tarkistaa, onko koira ollut esimerkiksi haukkumatta tai mikä on häiriökäyttäytymisen laukaissut.
3 2 0
Ammeen uusiokäyttö
Jos on jäänyt vanha lasten amme käytöstä lasten vartuttua, laita se käyttöön koiralle. Tykkää pärskytellä ja hyppiä siinä, niin meidän koira tekee, saa samalla purkaa energiaa samalla siinä.
0 1 0
Kissan punnitus laatikossa
Kissan punnitus
Kattimatit saa kätsyimmin punnittua, kun käyttää hyödyksi niiden luontaista viehtymystä laatikoihin. 💡 🤓
1 1 0
Nopeuta eläinkarvojen siivousta
Nopeuta eläinkarvojen siivousta
Osta muutama samettiharja ja käytä kaikkia kerralla, niin ei tarvitse erikseen jokaista käydä putsaamassa karvoista.
1 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle