K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50363 niksiä!
Kellon opettelua
Kun digitaalisesta luvusta vähentää 2, saat tietää, paljonko kello on. Esim: 18 (pidä 8 sormea pystyssä) - 2 = 6. Tai 16 (6 sormea pystyssä) - 2 = 4.
1 1 0
”Laser-esteet" lapsille
Saat lapsille helposti hauskaa ajanvietettä, kun virität eteiskäytävään huomioteipistä tai maalarinteipistä ”laser-esteitä" seinästä toiseen.
3 2 0
Potkupyöräilijä kiinni
Pieni mutta innokas potkupyöräilijä alkoi mennä niin lujaa, ettei saattaja meinannut pysyä mukana. Kiinnitin pyörään koiran flexin. Nyt potkuttelija pysyy kolmen metrin etäisyydellä flexin pitelijästä.
2 10 0
Kakunkoriste hamahelmistä
Onko lapellasi pian synttärit? Tee edulliset synttärikakun koristeet hamahelmistä! Voit muotoilla vaikka Starwars-miekkoja, sankarin nimen tai iän numerona. Jätä pitkät "jalat" koristeeseen, jotta sen voi upottaa kakkuun.
0 2 0
Lelut puhtaiksi
Epidemia-aikana lelutkin kannattaa välillä pestä. Laita lelut tai legot ammeeseen, ja sen jälkeen vettä ja fairya päälle. Pesun jälkeen pohjatulppa auki ja huuhtelu.
0 1 0
Paperinukkeja lehdistä
Lehdistä ja mainoksista saa leikattua monenlaisia paperinukkeja lasten leikkeihin. Kontanktoimalla tai laminoimalla niistä saa kestävämpiä.
1 1 0
Rytmikapulat dödöpulloista
Rytmikapulat
Käytä tyhjiä deodoranttipulloja rytmikapuloina. Lasiosasta lähtee kovempi ääni kuin korkkiosasta.
5 0 0
Ampumarata olkkariin
Ykkösellä sisään
Tee ruokaostosten kotiinkuljetuslaatikkoon reikiä. Sitten vain nerf-pyssyllä ykkösellä sisään!
2 5 0
Autorata teippaamalla
Maalarinteipillä saa teippailtua jos jonkinmoisen autoradan lattialle. Ympäri taloa kulkeva rataa voi myös kävellä ympäri. Toimii loistavasti tasapainon harjoittamiseen!
0 6 0
Korvien ja lattioiden pelastus
Pelastaa korvat ja lattiat
Lasten polkuautojen ja -mopojen muoviset renkaat pitävät meteliä, ja rallia ajaessa lattiakin kokee kovia. Leikkaa neljästä sukasta varret pois ja vetäise jokaiseen renkaaseen sukka suojaksi. Saat samalla hyödynnettyä parittomat sukat.
0 3 0
Täkki kuriin
Täkki kuriin
Jos täkki ei tahdo pysyä pussilakanan sisässä, paina pussilakanan ja täkin kulmiin KAM-muovinepparit. Erityisen hyvä niksi lapsiperheisiin, joissa on levottomia nukkujia.
0 3 0
Sukasta paidaksi
Sukasta paidaksi
Lasten vanhat sukat voi kierrättää pehmoleluille ja nukeille paidoiksi. Sukkaan saa tehtyä helposti pieniä reikiä, joista kädet, hännät ja jalat mahtuvat. Kärjestä saa vielä pienen pipon.
3 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle