K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48062 niksiä!
Kylpylelut kestopussiin
Laita kylpylelut käytön jälkeen hedelmille ja vihanneksille tarkoitetuttuun ilmavaan kestopussiin, jossa ne kuivuvat nopeasti. Pussin voi ripustaa vaikka kylpyhuoneen naulakkoon.
2 9 0
Lelupidike matkoille
Laita kaulaasi avainnauha ja lapsen lelu siihen roikkumaan. Lapsi voi sylissäsi istuen leikkiä niin, ettei lelu putoa lattialle. Näppärä vaikkapa lentomatkoilla.
0 2 0
Unohtuuko lapselta avaimet?
Unohteleeko lapsi usein tavaroita kouluun tai kotiin lähtiessään? Kirjoita kangasteippiin pieni muistutus ja liimaa se lapsen takin hihansuuhun. Lukutaidottomalle lapselle voit piirtää symbolin.
1 2 0
Kestokassi ja kuravaatteet
Nosta kuravaatteissa ulkoillut lapsi isoon kestokassiin seisomaan. Riisu kuravaatteet, nosta lapsi auton turvaistuimeen ja kassi kyytiin. Istuin tai autonpenkki säästyy sotkulta, ja kuravaatteet on helppo kantaa kassissa pestäviksi.
1 7 0
Peseekö lapsesi hampaat aamuisin?
Peseekö lapsesi hampaat aamuisin?
Laita aamuisin lapsen hammasharjaan tahna valmiiksi, jos et ole varmistamassa hampaiden pesua. Töistä palatessasi näet, onko hammastahna kadonnut ja hampaat pesty.
5 14 0
Vaippapusseja hoitolaukkuun
Vauvan hoitolaukkuun on hyvä varata roskapusseja likaisille vaipoille. Käytetyt leipäpussit ovat sopivan pieniä ja sopivat tähän tarkoitukseen mainiosti.
0 2 0
Lattiaa säästävä keppihevonen
Ratsastaako lapsesi keppihevosella ympäri sisätiloja? Samalla saattaa syntyä naarmuja lattioihin, seiniin ja huonekaluihin. Askartele tennispallon puolikkaasta keppihevosen kepin päähän pehmuste, joka suojaa naarmuilta.
0 1 0
Lapsi autoon ahtaalla parkkipaikalla
Parkkihallissa on vaikea saada lapsi autoon, kun joutuu pelkääkään, että kolhaisee vahingossa viereistä autoa tai seinää. Laita pehmolelu oman oven ja vieressä olevan auton tai seinän väliin, niin kolhuja ei synny.
1 0 0
Sadekelin helpotus
Sade kelin helpotus
Kun lapsi ei vielä osaa kävellä, saappaat eivät meinaa pysyä jalassa. Kurahanskat ajavat saman asian.
0 7 0
Hymynaama vauvalle
Sua seuraa aurinko
Jos vauvasi ei viihdy hoitopöydällä, etsi käsiisi uusin Pirkka-lehti, jonka kannessa hymyilee Elastinen. Näin vauva pysyy tyytyväisenä vaipanvaihdon ajan. Neuvolasta saatavat hymynaamat ovat jo niin last season!
6 0 0
Estä lapsen kaatuilu uimahallissa
Laita lapselle suihkutiloissa ja uimahallissa avantouintitossut jalkoihin, niin eipä enää kaatuile liukkaalla ja lapsi säästyy monelta pään kuhmulta itkuineen.
0 1 0
Mukitulpat trampoliiniin
Mukitulpat
Kun trampoliinin verkon pidiketulpat hajoavat, ne voi korvata mukeilla Mitä hauskempi muki, sen kivempi :)
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle