K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54686 niksiä!
Kuivatussuoja oven päälle
Jos kuivatat lakanat ja pyyhkeet ovien päällä, suojaa oven yläosa kosteusvaurioilta vahakankaisella pöytäliinapalalla. Vahakangasliinoja metrimittatavarana myyvissä liikkeissä jää liinarullista jäljelle usein jämäpaloja, joista voit valita itsellesi mieleiset ja samalla estää niiden joutumisen hävikkiin.
0 0 0
Pyykitelineestä kukkakepiksi
Pyykitelineestä kukkakepiksi
Ärsyttääkö pyykiteliteitten katkeavat pinnat? Ota ne uusiokäyttöön ja taivuta viherkasvien tukikepeiksi, jotka uppoavat multaan kätevästi ja häviävät huomaamattomiksi isojen lehtien sekaan.
0 0 0
Lisävaloa viherkasville
Lisävaloa viherkasville.
Kärsiikö viherkasvisi valon puutteesta talvisin? Laita peili heijastamaan lisävaloa kasville, niin se selviytyy pimeän talven yli.
0 0 0
Sakset aina tallessa
Sakset aina tallessa
Onko sakset aina hukassa? Osta harkkosakset. Ne eivät katoa keittiön tasolta minnekään, mutta niillä saa leikattua ruokaa laittaessa pussit auki ja hintalaput ym. pois vaatteista.
0 0 0
Jätesäkistä pukupussi
Suojaa pukusi halvalla ja tökkää jätesäkin pohjaan reikä ripustimelle. Pujota ylösalaisin asukokonaisuutesi päälle. Ei pölyynny kaapissa ainokaisesi!
0 0 0
Hyvä piilo
Jos haluat piilottaa mieheltäsi jotakin, esimerkiksi joululahjan, laita se siivouskomeroon. Ei takuulla löydä!
4 4 0
Näkyvillä mutta piilossa
Minulla on vähän tilaa vierasvuodevaatteille. Ompelin kauniista kankaasta vartalotyynynpäällisen ja rullasin sen sisään vierastäkit. Tyyny näyttää kauniilta sängynpäädyssämme.
0 4 0
Lemmikin ruokapaikka siistiksi
Laita lemmikin ruokakupin alustaksi muovinen pöytätabletti. Ne ovat edullisempia kuin lemmikkiliikkeissä myytävät kupinaluset sekä helppoja puhdistaa.
0 2 0
Sukat ja alkkarit kenkälaatikkoon
Kenkien mukana tulee usein pahvinen kenkälaatikko. Ne ovat juuri hyvän kokoisia pitämään vaatekaapin siistinä. Pieniin laatikoihin lajittelee helposti esimerkiksi alushousut sekä ohuet ja paksut sukat.
1 3 0
Suodatinpusseille kotelo
Leikkaa pakastepitsan pahvilaatikon alakulmasta n 13-15 cm:n viistopala (käytä suodatinpussia mallina) ja teippaa leikattu pahvi keittiön kaapin oven sisäpuolelle. Pidä kahvi samassa kaapissa. Täytä kotelo suodatinpapereilla.
0 1 0
Kukkamaljakot ja vessanpöntöt puhtaiksi
Heitä proteesien puhdistustabletti kukkamaljakkoon tai vessanpönttöön muutamaksi tunniksi, niin tulee kirkasta jälkeä ilman hankausta.
0 1 0
Pyykki sileäksi
Pyykki sileäksi ilman mankelia: laskosta vastapestyt kuivat lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet ja laita ne päälkekäin. Jos vilkkaalla lapsellasi ei ole ”mitään tekemistä”, pyydä häntä istumaan pinon päälle. Houkuttimeksi voi antaa luvan pelata samalla kännykällä tai vielä parempi, jos hyvä kirja kiinnostaisi. Puoli tuntia paikallaan oloa voi rauhoittaa kummasti, ja samalla pyykitkin siliävät. Tyytyväinen äiti, rauhoittunut lapsi 😊.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös