K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56030 niksiä!
Sähköhammasharjalla laattasaumojen kimppuun
Wc-altaan kohdalla laatta- ja silikonisaumat tummuvat herkästi. Ota avuksi käytöstä poistettu sähköhammasharjan pää harjaa saumat hammastahnalla. Huuhtele ja pyyhi kuivaksi.
0 0 0
Sauvasekoittimen terä puhtaaksi
Saat varmasti ja vaivattomasti puhdasta jälkeä ja pääset pieniinkin rakoihin kuten terän alle, kun tiskaat sauvasekoittimen teräosan hammasharjalla.
0 0 0
Liusuva roskapussi
Roskapussi tuppaa tipahtamaan roska-astian pohjalle, kun sinne nakkaa roskia. Viritä suuri kumilenkki pussin suulle, niin pussi pysyy paikoillaan.
0 0 0
Ikkunalastan parannettu versio
Ikkunalastan parannettu versio
Ikkunalastan varren virkaa toimittaa pölyimurin putki.
0 1 0
Tuplasti parempi wc-paperiteline
Joskus tuntuu että wc-paperirulla on koko ajan tyhjä. Asenna talouspaperiteline wc-paperitelineen tilalle, niin paperia mahtuu tuplamäärä. Tässä on hifistely-mahdollisuuskin: voit laittaa kahta erilaista laatua tarjolle.
1 1 0
Särö lasiastiassa
Särö lasiastiassa
Joskus juomalasi, jälkiruokakulho tai kukkavaasi saa pienen kolhun, jota ei juuri huomaa, mutta reuna muuttuu teräväksi ja jopa vaaralliseksi käyttäjälleen. Astiaa ei tarvitse heittää pois, kun silottaa kolhiintuneen reunan hiekkapaperilla. Pientä koloa ei juurikaan huomaa, ja astia on edelleen käyttökelpoinen.
1 2 0
Paikka pusseille
Laita tyhjät hedelmä- ja vihannespussit säilytykseen tyhjentyneeseen vinyylikäsinelaatikkoon. Pusseja on kätevä ottaa sieltä vaikkapa wc:n roskikseen.
0 2 0
Pyykkärin pelti
Pyykkikoneen nukkasihdin puhdistuksen yhteydessä tulee aina vettä ulos, joka leviää kylppärin lattialle. Matalareunainen uunipelti on tarpeeksi matala ja tilava, johon voi veden valuttaa, ettei koko lattiaa tarvitse kuivata.
1 0 0
Voita liimatahroihin
Tarroista jäävät liimatahrat saa astioista helposti pois, kun hieroo niihin voita. Anna vaikuttaa jonkun aikaa, pyyhi voi pois ja tiskaa normaalisti. Liima lähtee kuin itsestään.
0 0 0
Tiskipiilo
Jos et ehdi saada kaikkia tiskejä pesuun ennen vieraiden tuloa, jätä ne tiskialtaaseen ja laita pieni uunipelti tai leikkuulauta altaan päälle. Tiskit eivät näy, ja tiskipöytä näyttää siistiltä.
2 2 0
Lakanoiden kuivaus tuulisella säällä
Lakanat kuivuvat lempeässä, navakassa kevättuulessa tuota pikaa menemättä narun päälle kasaan, kun kiinnität lakanan alareunaan pöytäliinalle tarkoitetut painot.
0 0 0
Kastelu korvaa paperisilppurin
Jos käytössäsi ei ole paperisilppuria, laita tuhottava paperi hetkeksi veteen lavuaariin. Purista kuivaksi, rutista pikku palloksi ja nakkaa roskiin tai paperikeräykseen. Näin siitä ei takuulla saa selvää sen jälkeen.
0 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös