K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 48062 niksiä!
Lavuaari puhtaaksi sähköhammasharjalla
Kun olet heittämässä sähköhammasharjan harjasosaa roskiin, käytä sitä vielä lavuaarin vesihanan reunan puhdistukseen. Pinttynyt lika irtoaa hyvin sähköhammasharjalla.
0 1 0
Köyhän miehen putkirassi
Köyhän miehen putkirassi.
Ota ohut, noin 20 cm pitkä nippuside ja leikkaa saksilla kapenevan pään molemmille laidoille viistoja lovia. Ota toisesta päästä kiinni, työnnä nippuside viemäriin, ja rassaa pitkin putkistoa. Toimii etenkin lavuaarin ja suihkun viemäreihin.
0 2 0
Talouspaperit puoliksi
Talouspaperit puoliksi!
Puoliarkkitalouspaperi on usein kalliimpaa kuin tavallinen. Osta tavallista talouspaperia tarjouksesta ja tee siitä kätevää puoliarkkitalouspaperia puolittamalla rulla keittiöveitsellä.
1 2 0
Pika-apu vuotavaan hajulukkoon
Pika-apu vettä tiputtavaan wc:n käsienpesualtaan hajulukkoon
Jos hajulukko tiputtaa puhdistuksen jälkeen vettä, vika voi olla tiivisteessä, joka pitäisi vaihtaa uuteen. Saat korjattua ongelman väliaikaisesti, kun laitat irti kierrettävään osaan pienen kuminlenkin tiivisteen viereen. Sopivan kokoisia kuminauhoja tulee usein leikkokukkakimpujen mukana. Kierrä lopuksi kuppiosa takaisin paikoilleen.
0 0 0
Ei enää parittomia sukkia
Osta jokaiselle perheenjäsenelle oma pesupussi ja pyydä heitä laittamaan likaiset sukkansa niihin. Kun pussi on täynnä, voit pestä sen vaikkapa lakanapyykin seassa. Kuivata halutessasi sukat kuivausrummussa ja palauta pussi perheenjäsenelle.
0 3 0
Tee se itse -hammasharjateline
Tee se itse-hammasharjateline
Vanhasta strösselipurkista saa oivan telineen sähköhammasharjan päille. Harjojen päät pysyvät tarpeeksi kaukana toisistaan, ja purkki on helppo puhdistaa. Voit koristella sen haluamasi tavalla esimerkiksi tarroilla.
0 3 0
Varastotavaroiden listaus
Varastotavaroiden listaukset
Varastoitujen tavaroiden nimikointi pahvilaatikkoon tai jätesäkkiin on hankalaa. Kirjaa tietokoneelle laatikkojen summittainen sisältö numeroittain ja piirrä sitten varastoitavaan laatikkoon näkyvästi pelkkä numero. Kun säilytät listoja tietokoneella tai pilvipalvelussa, voit helposti päivittää niitä.
0 1 0
Lasten amme mukaan mattopyykille
Lojuuko nurkissasi tarpeettomaksi jäänyt lasten amme? Hyödynnä amme ja ota se mukaan, kun menet seuraavan kerran mattopyykille. Laita märät matot pesun jälken ammeeseen, niin takakoppa pysyy kuivana.
0 1 0
Jääpalamuotista korvakorurasia
Säilö pienet korvakorut kannelliseen jääpalamuotiin, jolloin ne pysyvät varmasti järjestyksessä ja tallessa.
0 0 0
Värikoodatut lakanat
Jos sinulla käy usein yövieraita, anna kaikille yövieraille käyttöön saman sävyiset lakanat. Pyykinpesu helpottuu, kun lakanat voi pestä samassa koneessa.
0 1 0
Lavuaarin tulppaketju
Lavuaaritulpan katkenneen tai kadonneen ketjun voi korvata helposti klemmareista tehdyllä ketjulla. Värit voi vaihtaa vaikka juhlapyhien mukaan.
6 5 0
Suihkun lattiakaivo puhtaaksi
Puhdista suihkun lattiakaivo aina silloin, kun vaihdat hammasharjasi uuteen. Näin ikävä työ tulee tehtyä säännöllisesti, ja voit hyödyntää pois heitettävän harjan siivouksessa.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle