K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49978 niksiä!
Silityslaudasta seisomatyöpöytä
Silityslaudasta seisomatyöpöytä
Etätöissä kotona voit tehdä töitä seisten, kun laitat silityslaudan päälle pari lehtikoteloa korokkeeksi ja läppärin niiden päälle. Työniloa!
1 3 0
Intensiivisen työnteon tauotus
Jos tauot meinaavat unohtua kotona töitä tehdessä tai opiskellessa, niin tee työt läppärillä ilman laturijohtoa. Kun akku loppuu, niin läppärin latauksen ajan on hyvä pitää ruoka- tai kahvitaukoa.
0 0 0
Saunasta etätyöpaikka
Sauna on mitä loistavin paikka etätöiden tekemiseen! Siellä on täydellinen rauha, ja saat tehtyä kovista lauteista miellyttävän pesän pehmeillä tyynyillä.
0 4 0
Värjäytyneet muoviastiat puhtaiksi
Laita muoviastian pohjalle käsisaippuaa ja tilkka lämmintä vettä. Pese astia ja huuhtele normaaliin tapaan. Tämän jälkeen laita astia tiskikoneeseen tai pese käsin. Huom! Niksi ei tehoa pinttyneisiin värjäymiin.
0 0 0
Kätevät pienet hankaussienet
Kätevät pienet hankaussienet
Saat halvalla käteviä minipuhdistussieniä, kun leikkaat normaalikokoisen hankaussienen moneen osaan. Kätevä käyttää, helppo säilyttää pienessäkin tilassa ja kuivuu nopeasti. Näillä on näppärä pyyhkäistä vaikkapa keittolevyjen reunat.
0 3 0
Verho maton suojaksi
Sadesäällä eteisen matto likaantuu helposti, kun kuraa kulkeutuu sisään. Levitä vanha käytöstä poistettu verho maton päälle ja käännä sivureunat maton alle. Verho on mattoa helpompi ja kevyempi pestä.
0 0 0
Pyykkipojat käden ulottuville
Laita pyykkipojat vyölaukkuun. Ne kulkevat kätevästi mukana, eikä kyykkiminen ota selän päälle.
0 0 0
Kuulakärkikynä kuntoon puhaltamalla
Eikö kuulakärkikynä toimi? Puhaltele kärkeä parin sekunnin ajan, niin kynä on taas kuin uusi.
0 0 0
Veitsenteroitin hukassa?
Käännä kahvikuppi nurinpäin ja hankaa pohjaa veitsen terällä, kunnes se on riittävän terävä vaikkapa tomaatin leikkaamiseen.
0 0 0
Hus pois, harsosääsket
Kuhiseeko ruukkukasviesi ympärillä harsosääskiä? Ne viihtyvät kosteassa pintamullassa, joten vaihda tavallinen ruukku altakasteluruukkuun.
0 0 0
Siivousliinojen annostelija
Vastaisku kertakäyttöisille siivousliinoille
Saat tehtyä kilon Pirkka-jogurttipönttöön siivousliinojen annostelijan leikkaamalla noin 4 cm leveän reiän kanteen. Pyöristä leikkuureunat pienen liekin päällä varovasti. Aseta pönttöön siivousliinoja lomittain ja kaada päälle hieman laimennettua yleispuhdistusainetta 0,5-1 dl. Aseta kansi paikalleen ja odota hetki puhdistusaineen imeytymistä. Pian saat vedettyä reiästä kostean ja puhtaan siivousliinan. Liinat eivät kuivu siivouspäivän aikana, vaan pysyvät sopivan kosteina.
2 0 0
Pölytön jatkojohto
Jatkojohto tahtoo kerätä pölyä. Leikkaa kenkälaatikon päihin johdolle kolot ja aseta jatkojohdon pistokeosa laatikkoon. Halutessasi voit koristaa laatikon lahjapaperilla tai kankaalla.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle