K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47815 niksiä!
Pyykkipoika henkariin
Pyykkipoika pidättää putoamiselta
Kun kuivattaa vaatteita ulkosalla, kova tuuli voi tempaista henkarin vaatteinen alas pyykkitelineeltä. Tämän ehkäisemiseksi voi kiinnittää pykkipojan henkariin, niin se ei pääse luiskahtamaan telineestä irti.
1 2 0
Hämärän saunan pesu
Pese sauna otsalamppu päässä, niin näet varmasti kaikkiin nurkkiin.
0 0 0
Banaanikärpäset kuriin
Jätä kuorimattomien perunoiden keitinvesi astiaan. Vesi houkuttelee banaanikärpäset sinne, ja hukkuvat veteen.
0 0 0
Kenkien kuljetus muutossa
Kun iso perhe muuttaa, kengät vievät paljon tilaa kuormasta. Pakkaa pikkulasten kengät vanhempien kenkien sisään, niin säästät tilaa.
0 0 0
Näin saat tuoksutikut kestämään
Näin saat tuoksutikut kestämään pidempään
Haihduttavatko tuoksutikut nestettä turhan nopeasti? Jätä pakkauksessa tullut säiliön suojatulppa paikalleen ja tee siihen tikkujen mentävä reikä. Näin tuoksuneste haihtuu pelkästään tikkujen kautta. Voit myös säätää tuoksun voimakkuutta laittamalla vain haluamasi määrän tikkuja.
0 0 0
Ikuinen orkidea
Onko orkideasi kukkinut? Osta silkkiorkidea ja paina se lehtien keskelle. Sinulla on hieno kasvi, kunnes oikea kukka taas kasvaa.
0 0 0
Kalkinpoisto silmämeikinpoistoaineella
Kovan, pinttyneen kalkin saa irrotettua esimerkiksi suihkusta vedenkestävän silmämeikin poistoaineella. Valitse ravistettava laatu, jossa aine kahdessa eri kerroksessa. Kova kalkki muuttuu hetkessä mössöksi, joka on helppo pyyhkiä pois. Myös kromiset hanat saavat uuden kiillon.
0 1 0
Suihkuta kukkia ikkunoita sotkematta
Kun ikkunan edessä olevia huonekasveja sumuttaa vedellä, ikkunaan tulee ikävät jäljet. Laita lasten liukuri ikkunan ja kasvin väliin, niin estät ikkunaa sotkeutumasta.
0 0 0
Astiat puhtaaksi vähemmällä pesuaineella
Kun peset vajaan koneellisen astioita astianpesukoneessa, riittää kun laittaa puolikkaan pesutabletin koneeseen. Puhdasta tulee ja luonto kiittää.
0 4 0
Kenkälusikka avuksi
Pitkä kenkälusikka on oiva apuväline, kun et ylety tai et pysty kumartumaan. Sillä vetelet vaatteet yläkaapista tai pyykkikoneesta ja avaat alalaatikot.
0 0 0
Pyyhe tiskikoneen oven välissä
Laita tiskikoneen oven väliin puhdas pyyhe, kun kone on pessyt astiat. Näin puhtaat ja likaiset astiat eivät sekoitu. Pyyhe on merkki toisille käyttäjille, että koneessa on puhtaat astiat, joita ei vielä ole nosteltu kaappiin.
0 1 0
Tuuletusikkunat puhtaiksi
Hyönteisverkollisiin tuuletusikkunoihin kertyy helposti likaa ja pölyä, joka on tavallisten siivousvälineiden ulottumattomissa. Lika lähtee helposti, kun hankit elektroniikan puhdistamiseen tarkoitetun paineilmapullon. Tuuletusteho paranee muutamalla suihkaisulla!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle