K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50958 niksiä!
Miedompia tuoksuja
Jos vartalopesuaineen tuoksu tuntuu liian voimakkaalta, laimenna sitä lisäämälla joukkoon hajutonta pesuainetta. Puolet ja puolet -annostelu toimii hyvin.
0 1 0
Kasvomaskin matkapakkaus
Kasvomaskin matkapakkaus
Älä heitä ksylitoli-purkkapussia pois viimeisen palan jälkeen. Laita sinne muutama puhdas, taiteltu vaihtomaski. Mahtuu taskuun, ja puhdas maski on raikkaan tuoksuinen.
0 5 0
Ei palele altaassa
Uimahallissa altaaseen mennessä vesi saattaa tuntua aluksi hyytävän kylmältä. Jossuihkussa väännät veden lämpötilaa asteittain viileämmäksi, totut kylmempään veteen vähitellen, ja altaaseen meno tuntuu huomattavasti miellyttävämmältä.
1 2 0
Sampoot talteen
Shampoot talteen!
Pumpullisiin sampoo- ja hoitoainepullojen pohjalle jää helposti pesuainetta, jota ei pumpun kautta saa enää ulos. Pumppupulloa on myös hankala säilyttää ylösalaisin. Tyhjennä pullosta pesuaineen loput tratin avulla pieneen pulloon. Saat samalla matkakokoisen pesuainepullon valmiiksi täytettynä matkalle mukaan.
1 1 0
Tarinoilla unten maille
Jos illalla ei saa millään unta vaikka kuinka yrittäisi, sulje silmäsi ja ala kertoa itsellesi ikiomaa tarinaa. Kun alat kertoa mielessäsi tarinaa, uni tulee yllättävänkin nopeasti ja huomaamatta.
0 0 0
Hulakuntoilua
Laita suosikkisarjasi tai vaikka musiikkivideo pyörimään ja pyöritä vannetta samalla. Aika menee huomaamatta, ja kunto kasvaa telkkarin edessä.
0 1 0
Käsidesi helposti esiin
Nykyään käsidesiä täytyy käyttää jatkuvasti, kun liikkuu ulkona ja käy ostoksilla. Pullon jatkuva kaiveleminen laukun pohjalta on rasittavaa, ja samalla tulee kosketelleeksi likaisilla käsillä muuta laukun sisältöä. Kiinnitä ulos lähtiessä lanteille vyölaukku ja pakkaa sinne käsidesiä ja nenäliinoja.
0 0 0
Tyynystä nyrkkeilysäkki
Haluatko harrastaa kotona kuntonyrkkeilyä? Ota iso ja muhkea tyyny, aseta se sopivalle korkeudelle ja ala lyödä. Pitkä suorakulmion muotoinen tyyny sopii tähän tarkoitukseen parhaiten.
2 2 0
Äänikirjasta unilääke
Lainaa kirjastosta e-äänikirja ja laita se illalla juttelemaan yöpöydällesi sopivan hiljaisella äänellä. Kun heräät yöllä valvomaan, "ystävä" on vierelläsi kertomassa juttujaan, ja voit nukahtaa kuunnellen rauhallista jaarittelua.
0 0 0
Kahviporot naamaan
Kahviporoista tehty kasvonaamio pienentää ihohuokosia, poistaa rasvaa kasvoilta ja vähentää turvotusta. Laita kasvonaamioon 2 rkl käytettyjä kahvinporoja ja 2 rkl hunajaa, levitä iholle ja anna vaikuttaa puoli tuntia. Lopuksi huuhdo kasvot lämpimällä vedellä.
0 0 0
Partaterän helppo puhdistus
Partaterä puhdistuu parhaiten vanhalla hammasharjalla. Putsaa terä jokaisen parranajon jälkeen.
1 1 0
Avain mukaan saunavuorolle
Kerrostalon saunaan mennessä saattaa avain unohtua. Ompele yksi avain kiinni kylpytakin vyöhön, niin ei unohdu.
3 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös