K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51575 niksiä!
Mökkisimulaattori
Pitkä syksy ja talvi ovat taas edessä ja nyt jo väsyttää? Palaa mökkitunnelmiin kotisaunassa! Lauteille pötköttelemään, taustalle soimaan aaltojen liplatusta ja kirkasvalolamppu aurinkoa mallaamaan.
0 0 0
Kangasmaskin pesu
Usein pesupussit ovat max +40 asteessa käytettäviä. Jos kuitenkin haluat pakata maskisi pussiin ennen pesua, laita ne tyynyliinan sisään.
0 1 0
Tukkoinen nenä ja maski
Onko nenäsi tukossa, mutta kasvomaskia pitäisi käyttää? Laita maskin yläosaan haavateippiä ja liimaa se ihoon kiinni. Syö sitten väkeviä kurkkupastilleja. Hengityksen höyryn mukana mentoli ja kosteus avaavat tukkoisen nenän, kun hengittelet myös nenän kautta.
1 1 0
Maski kerrallaan maskilaatikosta
Maski kerrallaan maskilaatikosta
Avaa laatikko ja ota maskit ulos laatikosta. Leikkaa laatikon kanteen soikea aukko käyttäen vaikka sapluulana kertakäyttökäsinelaatikon aukkoa. Jätä aukko leikkaamatta ylälaidasta jotta voit myös sulkea sen. Leikkaa maskipussit auki mielellään kertakäyttökäsineet kädessä ja asettele ne maskilaatikkoon ulkopuoli ylöspäin. Voit myös leikata läpän kokonaan pois kuten kuvassa, mutta peitä silloin aukon kohta vaikka pussilla.
0 2 0
Etkö saa aloitettua treeniä?
Säilytä jumppamattoa valmiiksi lattialla esim. makuuhuoneessa. Rentoutusharjoitus ennen nukkumaanmenoa tulee tehtyä vaivattomammin, ja aamutreeni käynnistyy vain pienellä siirtymisellä sängystä.
0 2 0
Leukoja pitkin päivää
Laita huoneesi oveen leuanvetotanko. Aina ku kuljet sen alta, vedä muutama leuka. Lopulta saatat saada vaikka 40 leukaa päivässä.
1 2 0
Pieni tratti
Pieni tratti
Isosta käsidesipullosta on helppo kaataa pienempään pulloon kakkutyllan eli kermavaahtopussin muovikärjen avulla.
0 4 0
Jumppahetki naitinnolliseksi
Jumppahetki naitinnolliseksi
Jos jumppaat ja venyttelet kotona lattialla, käytä jumppamaton sijaan pehmikkeenä taljaa. Se tuntuu ihanalta ihoa vasten ja muuttaa jumpan ja varsinkin venyttelyn nautinnolliseksi. Taljaa ei tarvitse piilotta käytön jälkeen kaappiiin, vaan se on kiva somiste sohvalla tai tuolilla.
1 5 0
Tuoksuva maski
Säilytä kasvomaskeja samassa taskussa salmiakki- tai kurkkupastillien kanssa, niin saat maskia pitäessäsi nauttia hyvästä tuoksusta.
0 2 0
Oikea määrä suuvettä
Mittausniksi
Monissa halvoissa ja vähän kalliimmissakin suuvesissä on se vika, että korkista puuttuu mitta. Näin ratkaiset ongelman: mittaa 10 millilitraa suuvettä ja kaada se muovimukiin. Tee sitten tussilla siihen merkkiviiva. Tämän jälkeen osaat aina kaataa suuvettä oikean määrän mukiin.
0 4 0
Hammasharja vaihtoväli
Hammasharja pitäisi vaihtaa uuteen vähintään kolmen kuukauden välein. Kirjoita vedenpitävällä tussilla hammasharjan varteen päivämäärä, jolloin oti sen käyttöön.
1 2 0
Katoaako kimppasampoo?
Ei pelkkää vesipesua.-
Yhteiskäytössä oleva sampoopullo ei yleensä lähde "kävelemään", kun poistaa korkkiosan kannen.
1 2 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös