K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47815 niksiä!
Roti meikkipussiin
Meikkien suurkuluttajana on vaikea muistaa, milloin mikäkin purkki on ostettu. Kun paketin päälle kirjoittaa käyttöönottopäivämäärän, ei tarvitse miettiä, uskaltaako tuotetta enää käyttää.
0 1 0
Laiskan naisen hiustenpesu
Joskus pitkän päivän jälkeen en enää jaksa pestä pitkää tukkaani enkä odotella sen kuivumista. Silloin teen jakauksen tukkaan korvasta korvaan ja laitan takatukan nutturalle. Pesen hiukset vain edestä, jolloin ne kuivuvatkin nopeammin.
1 0 0
Sankojumppaa
10 litran sanko käy hyvin kahvakuulasta kotona kuntoillessa. Lisää vain sankoon sopivan painoinen esine!
1 0 0
Kylppäristä saunaan
Kylppäristä saunaan
Asutko saunattomassa kerrostaloasunnossa ja joudut kipittämään pulloinesi ja purkkeinesi saunaan? Onko mökilläsi erikseen ulkosauna? Älä rohmua pesuaineita ja kauneudenhoitotuotteita syliisi, vaan hommaa kaunis amppeli, voit ripustaa sen kylpyhuoneessa koukkuun ja napata siitä mukaan saunareissulla! Kätevää säilytystä!
0 3 0
Helppo laihdutusniksi
Jos haluat lopettaa yösyönnin, niin laita jääkaapin lamppu pois päältä.
10 7 0
Parittomat sukat hyötykäyttöön
Jos hiuspompulat ovat hukassa, niin pyöräytä tukka nutturalle ja kiepauta pariton sukka kaksinkerroin hiusmytyn päälle. Pysyy hyvin paikoillaan jopa yön yli. Sopii curly girl-metodiinkin.
1 2 0
Sileät kantapäät
Hanki perunankuorintahanskat kuiven kantapäiden hoitoon. Niillä saat vähän pidempään kestäneen suihkun päätteeksi vaivattomasti ja helposti kantapäistä kovettuneen ja hilseilevän ihon kuorittua.
0 2 0
Kinesiateippi hiertymien estoon
Laita pitkille lenkeille tai vaikka lavatansseihin kinesiateippiä jalkapohjiin tai muualle iholle, joka on alttiina hiertymille, kuumotukselle tai rakoille. Testattu on ja toimii.
2 5 0
Huulipunaa iltalaukkuun
Normaali huulipunahylsy on usein liian iso pieneen iltalaukkuun varsinkin jos mukaan tarvitaan muutakin. Silloin kannattaa imeyttää huulipunaa yhteen tai useampaan huulipunapensseliin sen mukaan kuinka monta kertaa on tarve huulten punaamiseen.
2 2 0
Hiustenhoitoaine
Laita suihkun jälkeen hiusten latvoihin samaa perusvoidetta, jota laitat ihollesi. Toimii samalla tavalla, kuin hiuksiin jätettävä hoitoaine.
2 1 0
Auto kauneudessakin hyötykäyttöön
Kauniina päivinä käytä autossa aurinkosuojan lipan peiliä hyväksi muotoillessasi kulmia. Nyppiminen sujuu mukavasti istuen, peili on hyvässä, säädettävässä kulmassa sekä valo on mahtava, luonnonvalo näyttää pienimmätkin karvat!
2 2 0
Hulavanne kuntoiluun
Kaupoista on usein loppuneet kuntoiluun tarkoitetut hulavanteet. Lasten hulavanteesta saat painavamman, kun aukaiset sen liitoskohdasta ja laitat sisälle esim. hiekkaa. Hulavanne pitäisi saada todella täyteen, jotta se olisi tasapainossa. Lopuksi vanteen liitoskohta kannattaa varmistaa tukevalla teipillä.
1 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle