K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47527 niksiä!
Hyvästit suonenvedolle
Jos sinua vaivaa yöllinen suoneveto,laita illalla sääriisi lämpimät säärystimet .Saat avun vaivaasi ja voit nukkua yön heräämättä kiusalliseen suonenvetoon.Olennaista: villasukat potkaiset yöllä pois,säärystimet pysyvät jalassa!
0 0 0
Hammastahnan loppuunkäyttö
Hammastahnan loppuunkäyttö
Rullaa tahnatuubi rullalle ja kiinnitä se avainlenkillä. Näin tahnan loppu on helposti saatavilla ja tuubi pysyy pystyssä.
0 1 0
Hierontaa jalkapohjille
Hierontaa jalkapohjille
Kun tanssit sukkasillasi epätasaisella paperinaru-puuvillamatolla, saat liikunnan lisäksi hyvää hierontaa jalkapohjille.
3 1 0
Liian isot kertakäyttöhanskat
Hiusväripaketeissa mukana tulevat jokaiselle liian isot kertakäyttöhanskat saat pysymään käsissäsi, kun laitat ranteisiin ponkkarit. Hiustenvärjäys helpottuu huomattavasti!
0 5 0
Matkakynsiharja hammasharjasta
Hammasharja on kätevän pieni kynsiharja matkalle etenkin varpaiden kynsien harjaukseen. Varren voi halutessa lyhentää ja harjan kovuuden voi valita helposti oman mieltymyksen mukaan.
0 3 0
Aftat pois
Jos aftat vaivaavat, kasta vanupuikko etikassa ja hiero sillä aftaa. Paranee heti!
0 3 0
Kelluntaliivit uintireissulle
Riskiryhmän ihmisten kannattaa pukea kelluntaliivit päälle kun menee saunasta järveen uimaan tai muuten vain uimaan. Turvallisuuden lisäksi kelluntaliiveillä on mukava uida ja kellua jos vaikka ranta on kivikkoinen.
0 0 0
Aurinkorasvan levitys
Jos et saa itse levitettyä aurinkorasvaa selkään, laita sukka selänpesuharjan päälle ja aurinkorasvaa sukan päälle. Sillä sitten on hyvä sutia rasva selkään ja samalla saa mukavaa rapsutusta.
1 1 0
Kynsilakan sopiva lämpötila
Kynsilakka levittyy paremmin, mikäli lakan lämpötila on lähellä ruumiinlämpöä. Kynsilakan lämmitys onnistuu kätevästi, kun istut esimerkiksi sohvalla selkänojaan nojaten, jalat suorina edessä ja pidät kynsilakkapullon reisien välissä. Pullo pysyy pystyssä, lähettyvillä ja koko ajan sopivan lämpöisenä!
0 0 0
Sekajätelaatikon tilansäästäjä
Roskalaatikkoon mahtuu huomattavasti enemmän pusseja, kun tallot varovasti suljetun pussin päälle saaden ilmat pois ja uudelleen tallot murskaten tuotteet. Pussin koko puolittuu.
1 0 0
Saatko korkokengistä rakkoja?
Leikkaa terveyssiteestä sopivan kokoinen pala, ja laita se korkokengät sisälle kannan kohdalle. Näin kenkä ei pääse hinkkaamaan rakkoa kantaan.
0 0 0
Roll-on dödö viimeiseen tippaan
Roll-on dödön pulloon tahtoo aina pohjalle jäädä deodoranttia, joka ei tahdo sieltä ulos tulla ja käyttämätöntä dödöä menee roskiin turhaan. Pyöreä korkki estää pullon pitämisen ylösalaisin ja aamuisin ei ole aikaa minuuttikaupalla odotella dödön valumista. Säilytä deodoranttia munakupissa, jolloin valuvat loputkin pohjalta roll-oniin ja "tyhjällä" dödöpullolla saa laitettua vielä viikon, parin dödöt kainaloon!
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle