K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56030 niksiä!
Parran ajo dippaustekniikalla
Laita partavaahtoa jugurttipurkkiin tai partavaahdon korkin sisäpuolelle. Dippaa vaahtoa partahöylällä ja höylää partaasi.
0 0 0
Voidemmainen poskipuna
Voidemmainen poskipuna
Uupuuko sinulta voidemmainen poskipuna? Kaiva huulipunan jämäsi lusikkaan ja lisää väripigmenttiä (puuterista poskipunaa tai luomiväriä) sekaan. Sulata kynttilän päällä samalla sekoittaen seos tasaiseksi pinnillä tai metallisella kamman piikillä. Kaada seos tyhjään luomiväri- tai poskipuna nappiin. Laita nappi jääkaappiin jäähtymään ja voila! Voidemmainen poskipuna on valmis. Levitä se sormella tai poskipunasiveltimellä.
0 0 0
Rannesuoja
Kahvakuula painaa helposti ranteeseen. Leikkaa vanhoista tennissukista varret ja pujota ne käsiin ennen kahvakuulailua.
0 1 0
Kynsien leikkuu siististi
Kynsien leikkuu paikasta riippumatta
Teippaa kynsileikkurin avoimet välit kiinni, jolloin kynsileikkuriin muodostuu kotelo. Teipit irrottaessa saat kätevästi kynnen palaset pois. Näin kynnet voit leikata helposti joka paikassa ilman, että myöhemmin löytyy kynsien palasia lattioilta tai tasoilta.
0 0 0
Rasvaisen ihon pika-apu
Nolottako kauppareissulla rasvasta kiiltelevä iho? Paina ostokset tehtyäsi kauppakuittia naamaan, niin saat välittömästi mattapintaisemman, hehkeän ihon!
2 0 0
Taaperon silmätipat
Taapero puristaa yleensä silmät tiukasti kiinni, kun pitäisi laittaa silmätippoja. Ota taapero sopivaan asentoon syliin ja sano "kukkuu". Taapero avaa silmät, ja saat laitettua tipat.
1 0 0
Paksumpi ponnnari
Ohuet hiukset? Toivotko paksumpaa poninhäntää? Työnnä poninhännän sisälle samppanjapullon korkki, ja sinulla on hetkessä paksu, hyvännäköinen poninhäntä.
3 0 0
Vaatekaapin korista jakkara jaloille
Kipeytyvätkö jalkasi työpöydän ääressä, mutta et viitsisi ostaa jalkatukea tai erikoisjakkaroita? Tyhjennä jokin vaatekaapin koreista, käännä se alaspäin ja sijoita työpöydän alle. Avot - kori on juuri oikean kokoinen, ja jalat saavat mukavan tuen.
0 1 0
Suihkupussukka
Suihkupussukka
Autotarvikeliikkeissä on myynnissä auton etupenkkien väliin tarkoitettuja säilytyspusseja ja -taskuja, jotka ovat mainioita varusteita myös kylpyhuoneessa. Pussin saa kätevästi ripustettua suihkuun. Nailonnarusta valmistettu pussi ei säikähdä vettä ja kuivuu nopeasti. Pussiin mahtuu monta purkkia ja putelia, ja kun lähdet reissuun, irroita pussi ja pakkaa sellaisenaan mukaan.
0 0 0
Murehtimistauko
Stressaatko jatkuvasti, mutta koet tarvetta tukahduttaa tunteesi? Kokeile päivittäistä murehtimistaukoa, jolloin saat luvan kanssa murehtia asioita 10-15 minuuttia ja vaikka kirjoittaa niitä paperille. Vähitellen jaksat odottaa tuota taukoa, etkä stressaa niin paljoa muina hetkinä.
1 0 0
Tasapainoharjoittelua
Saat säännöllistä tasapainoharjoittelua, kun puet yllesi kaikki vaatteet sukkia myöten seisten.
0 2 0
Kaksi hyvää kerralla
Hampaiden pesu ja saman aikaisesti parikymmentä kyykkyyn ja ylös-liikettä on terveydeksi suulle ja vartalolle.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös