K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 50363 niksiä!
Kynäkiharat
Pyöritä hiukset kynän ympärille ja kuumenna hiukset painamalla kierrettyä hiusosiota suoristusraudalla. Varo kuumantamasta kynää. Vedä se hitaasti pois, jolloin syntyy kivat kiharat.
0 2 0
Selkä vetreäksi lötköpötköllä
Uimahalleista tuttua lötköpötköä voi käyttää selän hierontaan pilatesrullan tavoin. Asetu lattialle, laita pötkö poikittain selän alle ja rullaile lihakset vetreiksi.
0 4 0
Tuplasti näkötehoa
Monet tuoteselosteet ja pesuaineiden annosteluohjeet on usein painettu niin pienellä präntillä, ettei niistä tahdo saada selvää edes lukulaseilla. Laita kahdet lasit päällekkäin, ja taas näkyy.
1 4 0
Pillerinpuolittaja
Pienen ja kovan lääketabletin puolitus sormin ja veitsellä on vaikeaa. Fiskarsin keittiösaksilla pilleri puolittuu kevyesti ja siististi.
0 1 0
Tuuheat hiukset
Saat tuuheat hiukset ilman muotoilutuotteita, kun teet illalla jakauksen toiselle puolelle päätä ja aamulla hiusten kuivuttua siirrät jakauksen pään toiselle puolelle.
0 4 0
Lukuteline kuntopyörän eteen
Sijoita kuntopyörän eteen nuottiteline, ja säädä se sopivalle korkeudelle, niin voit lukea lehteä tai kirjaa samalla kun poljet. Näin kilometrejä karttuu huomaamatta.
1 2 0
Harottava silmälasinsanka
Marketista ostettujen lukulasien saranat antavat helposti periksi, ja sangat kääntyvät harottamaan sivulle. Kiedo sangan ympäri ohut kumilenkki saranan kohdalle, joka estää liiallisen avautumisen.
0 3 0
Ergonomiaa etäilyyn
Ergonomiaa etäilyyn
Lojuuko komerossasi tasapainolauta? Tuolista kuin tuolista saat selkäystävällisen työtuolin, kun asetat laudan tuolin päälle. Turvallisuussyistä tuolin on hyvä olla selkänojallinen.
3 9 0
Kylmähoitoa niskaan ja yläselkään
Laita kylmäkalle pakastimesta päälläsi olevan hupparin huppuun ja tarvittaessa varmista nyöreillä sen paikallaanpysyminen. Niskasi ja yläselkäsi saa kylmähoitoa, ei ole vaaraa ihon paleltumisesta ja voit samalla tehdä kevyitä kotitöitä tai vain istua sohvalla.
0 5 0
Hiusdonitsit tallessa
Hiusdonitseille näppärä säilytin
Saat vessapaperin hylsystä näppärän säilyttimen hiusdonitseille.
1 2 0
Tiskihanskat kädessä kauppaan
Jos kertakäyttöhanskat ovat päässeet loppumaan tai haluat vähentää jätteen määrä, pue kauppareissun ajaksi käteesi tavalliset tiskihanskat kauppaan. Ne on helppo pestä käytön jälkeen.
0 6 0
Sieni palasaippuan alle
HÄVIKITTÄ 2.
Laita palasaippuan alustaksi pesualtaan reunalle pesusieni. Sieni pitää saippuan paikoillaan ja imee valuneen saippuan. Saat hyötynnettyä sen, kun käytät sientä pesemiseen.
0 4 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle