K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 47242 niksiä!
Lapsen SOS-tiedot hoitajalle
Lapsen SOS tiedot
Kirjoita lapsen SOS-tiedot paperille ja laita ne esimerkiksi lääkekaapin oveen sinitarralla. Näin vieraammallakin hoitajalla on nopeasti riittävät tiedot, jos sattuu hätätilanne.
0 0 0
CurlyGirlin Pirkka-pyyhe
Kiireisenä kiharapäänä ei ehdi etsimään Curly girl -metodiin sopivaa mikrokuitupyyhettä. Osta K-ruokakaupasta neljä Pirkka-mikrokuitulattialiinaa ja ompele yhteen. Saat hyvin kuivuvan ja ison pyyhkeen. Lyhyempiin hiuksiin riittää yksikin liina.
0 0 0
Palasaippuan käyttö loppuun
Kun palasaippua alkaa loppua tulee siitä ohut liuska. Ota siinä vaiheessa uusi saippua käyttöön. Kastele molemmat, liimaa ohut saippua uuden saippuan kylkeen painamalla märät saippuat yhteen ja sivelet ne kiinni toisiinsa. Anna kuivua. Seuraavalla käyttökeralla saippua on kiinnittynyt uuteen saippuaan ja liukenee siitä pikkuhiljaa pois.
0 2 0
Pikastailaus kulmille
Helppo ja halpa konsti laittaa kulmakarvat ojennukseen: sipaisu huulirasvalla huulten rasvauksen ohessa. Kokemusta on.
0 0 0
Curly girl -kiharat sukkahousuilla
Rikkinäisistä sukkahousuista saa leikattua sopivia lenkkejä curly girl -metodin kiharoita varten. Ei haittaa vaikka lenkit likaantuisi.
0 0 0
Kangaskasvonaamio kantapäihin
Älä heitä kertakäyttöistä kangaskasvonaamiota pois käytön jälkeen, vaan laita se vaikuttamaan kantapäihisi. Saat ihanan pehmeän ihon!
0 1 0
Tasapaino paremmaksi
Onko tasapainosi rapistunut tai haluat muuten petrata sitä? Aloita treenaus jo nyt. Kävele paksupohjaisilla kengillä mukulakivikaduilla niin paljon kuin mahdollista. Mukulat kenkien alla pistävät skarppaamaan kävelyssä ja kehittävät tasapainoaistia.
0 3 0
Silmätipat lapselle
Silmätippoja lapselle laitettaessa räpsyvät silmät hyvin herkästi. Ota kiinni yläluomesta, niin silmää ei voi räpsyttää ja tipat menevät hyvin keskelle silmää.
0 1 0
Rasvat loppuun
Pieniin rasvapulloihin jää pohjalle tuotetta. Kun leikkaat pään pois ja suljet sen pinnillä, saat kaikki rasvat käyttöön, eikä loppu pääse kuivamaan.
1 0 0
Sähköhammasharjasta kasvoharja
Vanhasta sähköhammasharjan päästä saa hyvän kasvoharjan. Puhdistusainetta naamaan ja hammasharja päälle. ☺️
0 1 0
Hiustenvärjäys tahroitta
Kun värjäät itse hiukset, levitä kosteusvoidetta hiusrajan ympäri niskaa ja korvanlehtiä myöten. Näin väri ei tartu ikävästi ihoon ja samalla saat kosteushoitoa ihollesi. Suojakäsineetkin pysyy paremmin käsissä, kun voitelet kädet ennen käsineitä, kuivat kädet tykkää!
0 3 0
Matkakokoiset pullot
Säästä hiusvärien hoitoaineputelit ja huuhtele ne. Voit täyttää ne uudelleen ja ottaa vaikka matkalle mukaan pieniksi hoitoaine- ja shampoopulloiksi.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle