K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18389 niksiä!
Aina hyvä kynsienlakkaus
Kauniin värikkään kynsilakan ollessa vähän jo kulunut, lakkaa kynnet helmiäislakalla tai koristehippulakalla. Värikäs kynsilakka kuultaa kauniisti koristelakan läpi eikä kynsilakka ole kuitenkaan liian räikeä.
0 0 0
Kaunistava filtteri jokapäiväiseen käyttöön
Näyttääkö naama peilissä ryppyiseltä ja epätasaiselta? Some on täynnä erilaisia kaunistavia filttereitä joihin helposti tottuu. Suihkauta esim hiuslakkaa omaan peiliisi niin kuivuessaan näky peilistä blurraa kasvot ihanan sileiksi ja voit näin itsevarmana aloittaa päivän!
4 0 0
Aina puhdas hiusharja
Onko hiusharjasi aina täynnä irtohiuksia? Pidät hiusharjasi helposti siistinä, kun vedät piikkien päälle sukkahousuista leikatun palan. Kun haluat siistiä harjan, vedä vain sukkahousupala irti ja irtohiukset lähtevät sen mukana.
0 2 0
Luonnollinen yskänpastilli
Saatko yskänkohtauksia, kuivaako kurkkua tai haluatko raikastaa hengitystä ? Jos ikuisten makeutettujen yskänpastillien imeskely kyllästyttää, vaihda kokonaisiin neilikoihin! Niitä voi kuskata huoletta muutaman vaikka farkun taskussa ja sujauttaa suuhun tarvittaessa. Säilyvät poskessa sellaisenaan pitkään ja voit puraista kun yskänkohtaus uhkaa iskeä. Maku on voimakas, mutta myös tehokas!
0 0 0
Päähierojalle pidempi elämä
Onko metallinen, vispilämäinen päähierojasi ajan myötä löystynyt? Pujota päähieroja vessa- tai talouspaperirullan sisään, ja tiukempi muoto palautuu!
0 0 0
Partaterän puhdistus
Partaterän puhdistus!
Jos ajat partahöylällä, puhdistaminen sujuu parhaiten vanhalla hammasharjalla.
0 6 0
Sähköhammasharjan lataus siististi
Sähköhammasharjan
Likaantuuko sähköhammasharjasi laturi, vesi valuu sähköhammasharjasta laturin pintaan ja jättää inhottavan likaiseksi kuivuttuaan. Ota pieni pyöreä vanulappu, tee keskelle pieni reikä ja aseta vanulappu laturin pinnalle niin että laturin keskiosan tappi tulee lapun reiästä läpi, vesi valuu ja imeytyy vanulappuun ja laturin pinta pysyy kuivana ja puhtaana, eikä tämä estä sähköhammasharjaa latautumasta!
0 10 0
Apua pitkien hiusten leikkuuseen
Apua pitkien hiusten leikkuuseen
Pitkien hiusten leikkaamisessa on kätevänä apuna iso muovinen pussinsulkija; sen avulla saat leikattua hiukset suoraan, ja pidettyä leikatun hiustupsun näppärästi kasassa ilman että irtohiuksia leviää pitkin poikin.
0 0 0
Refluksiin helpotusta
Refluksiin helpotusta
Refluksi yöllä vaivaa useita ihmisiä. Hapan mahaneste nousee kurkkuun ja karvastelee, varsinkin makuuasennossa. Laita 2 tai useampi paperirulla litistettynä sängyn jalkojen alle päätypuolelle niin se nousee ylemmäksi ja auttaa näin refluksiin.
0 1 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
1 1 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 1 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
6 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös