K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Puuvillahanskakynsikkäät
Puuvillahanskakynsikkäät
Kärsitkö kuivista kämmenselistä ja halkeilevista rystysistä? Itse kärsin. Päivällä ei viitsi laittaa käsiin paksua rasvaa, jottei sotke joka paikkaa rasvalla. Leikkaa puuvillahanskoista sormiosat pois - saat näppärät kynsikkäät. Rasvaa kämmenselät ja rystyset ja pistä kynsikkäät käteen.
0 1 0
Unohtuuko hampaiden pesu?
Unohdatko vai et jaksa pestä hampaita aamuin illoin? Hanki kalenteri ja jaa päivät kahteen osaan. Merkitse rastilla toiselle puolelle, kun olet pessyt hampaasi aamulla ja toiselle puolelle kun olet pessyt illalla. Mikäli et ole pessyt hampaita esimerkiksi aamulla, laita säästöpossuun kolikko. Motivoi itseä että lapsia pesemään hampaat.
0 2 0
Saunomiseen kylpylätunnelmaa
Haluaisitko nostaa sauna-nautintosi seuraavalle levelille? Kun olet ottanut riittävän kovat löylyt, huuhdo hiet pois. siirry suihkusta sivuun ja väännä hanan termostaatti kylmälle. Huuhdo sitten kehoasi raaja kerrallaan. Mene takaisin löylyyn ja toista kylmäsuihku halutessasi uuksiksi. Lopuksi olo on ihanan rentoutunut!
1 1 0
Hien haju kuriin
Pahaan hien hajuun auttaa tiikeripalsami. Pieni tipa topsilla karvotuksen ala puolelle, niin ei hiki hajse eikä vaatteet.
2 0 0
Kestoväri ripsiin näppärästi
Kun värjäät ripsiä, voit käyttää hammasväliharjaa apunasi: saat sen avulla väriaineen siististi ripsiin.
0 2 0
Koronapassi
Tulosta koronapassi ja leikkaa QR-koodi irti. Teippaa koodi puhelimen kuoreen läpinäkyvällä teipill,ä niin se on aina mukana ja nopeasti näytettävissä.
0 0 0
Geelilakan poisto varpaankynsistä
Geelilakka lähtee varpaankynsistä kätevästi, kun käytät jaloille tarkoitettuja kuorintasukkia. Kuorinta-aine pehmentää samalla lakan, jonka voi helposti nostaa levynä kynneltä pois.
0 0 0
Kynsilakan haju pois
Kun olet poistanut kynsilakat vanulapulla, huuhtele se vedellä ja purista kuivaksi. Näin se ei haise roskiksessa.
0 2 0
Lentävien kynsien laatikko
Ärsyttääkö, kun kynsiä leikattaessa kynnenpalaset lentelevät ympäriinsä? Ota syliisi tyhjä laatikko ja laita kädet sinne. Sitten vain alat saksia kynsiä. Sinkoilevat kynnenpalat jäävät laatikkoon, josta ne on helppo pyyhkiä kostealla paperinpalalla roskiin.
0 0 0
Makeisrasiasta suojakotelo
Tyhjästä pastillirasiasta saa hyvän suojakotelon hammastikuille.
1 2 0
Etätyöläisen jalkahoito
Etätöissä on terveellistä välillä seistä, mutta kotoa harvoin löytyy varsinaista seisontamattoa. Liimaa kaksi styroksista reikeilyalustaa vastakkain, niin saat miellyttävän pehmeän ja jalkapohjia hellivän pienen ja kevyen seisontamaton. Se on helppo sujauttaa säilöön.
0 1 0
Havumetsän kasvohoito
Haluaisitko siloittaa juonteita kasvoillasi ja samalla kosteuttaa kasvojesi ihoa? Mene havumetsään tihkusateella. Tee syvähengitysharjoitussarjoja. Havupuiden erittämät polyfenolit alentavat stessihormoneiden tasoa. Kasvojesi huolijuonteet silottuvat ja kohta huomaat kuinka hyvä sinun on olla. Samalla kasvojesi iho saa kosteutusta.
1 7 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös