K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55724 niksiä!
Hyvä hammashygienia
Muista hyvä hammashygienia. Laita puhelimeesi muistutus kahden kuukauden päähän, jolloin pitää vaihtaa hammasharja. Näin harja tulee vaihdettua tarpeeksi usein.
0 0 0
Helpot ja siistit raidat hiuksiin kotona ilman foliota
Teet kotona itse raidat hiuksiin helpoiten papiljottien avulla. Ota sopiva määrä hiuksia ja levitä niihin raita-aine, vaalennusaine tai haluamasi väri ja kieritä hius rullalle ja se pysyy siististi paikoillaan eikä sotke pituuksia eikä valu tyveen, joihin väriainelaikut eivät ole tervetulleita.
0 0 0
Stoppi herkuttelulle
Kun herkkuhimo iskee, laita kiireesti väkevä kurkkupastilli suuhusi ja imeskele tovi. Sen jälkeen on suusi niin raikas, etteivät herkut maistu enää hyvältä.
0 0 0
Helppo ja rentouttava jalkahieronta
Älä heitä viini- tai shamppanjapullon korkkista korkkia pois, saat siitä ihanan jalkapohjien hierontavälineen itsellesi. Nouse seisomaan, laita korkki jalan alle, ja ala pyöritellä sitä jalan alla. Taivaallisen tuntuista ja niin helppoa!
0 0 0
Kutrit kuriin
Letitit hiuksesi, mutta valmiista letistä jäi taas hiussuortuvia roikkumaan letin viereen. Ei hätää, lettiä ei tarvitse purkaa! Kaiva käsitöiden lankojen päättelyyn tarkoitettu tylppäteräinen viimeistelyneula esiin ja pujota hiukset siististi letin sekaan!
0 0 0
Hammaslankarasiasta korvatulppakoteloksi
Hammaslankarasiasta korvatulppakoteloksi
Korvatulpat pysyvät taskussa puhtaina ja ovat silti helposti yhdelläkin kädellä saatavissa, kun teet niille kotelon hammaslankarasiasta. Rasian iso puoli poksahtaa auki reunoista puristamalla. Rullan akseli tukee suuria tulppia juuri sopivasti - eivät irtoa tahattomasti. Pienempiä tulppia varten voi akselin ympärysmittaa ja kitkaa kasvattaa esim. kumilenkillä.
0 1 0
Rentoutta jaloille
Rentoutta jaloille
Kiinnitä laudankappaleeseen (esim vanha leikkuulauta) harja, saat tehokkuutta jalkojen pesuun kun harjaat jalkapohjia. Karkeuden voi itse määritellä. Seiso laudan päällä ja hankaat toista jalkaa harjaan. Rentouttaa ja puhdistaa.
0 1 0
Pehmeä aamu lampulla
Rosanvärinen valaistus WC:ssä pehmentää ulkonäköä. Lähdet hyvillä mielin ulos.
0 0 0
Tee se itse kylmätyyny
Tee se itse kylmätyyny
Muovailuvahasta saat erittäin hyvän kylmäkääreen. Tee nilkan, ranteen, tai kipeän nivelen ympärille muotti jonka laitat muovipussissa pakastimeen.
0 0 0
Talvi-ihon apu
Lotionpullon pohjalle jää aina voidetta. Sitä ei saa kunnolla enää hyödynnettyä. Suihkussa tai ammeessa ollessasi lisää pulloon lämmintä vettä, hölskytä ja näin saat valmiin pesuvoiteen. Iho jää pehmeäksi suihkun jälkeen. Pullo muovinkierrätykseen tai uusiokäyttöön.
0 0 0
Uusiokäyttö maskeille
Syksyllä kantapäät tahtovat kuivua kun rasvaus unohtuu. Maskeista saa oivan suojan rasvatuille kantapäille, eikä rasvastu sukat. Jokaisella on varmaan jäänyt maskeja käyttämättä joten tässä uusiokäyttö niille. Maski kantapäähän ja lenkeillä jalan päältä kiinni. Sukka päälle niin pysyy paikallaan.
0 2 0
Hyvä ryhti
Mene kasvot seinää vasten ja laita kädet seinälle. Venytä niskaa, niin ryhtisi paranee ja samalla kasvat pituutta.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös