K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59735 niksiä!
Värikäs viirinauha postikorteista
Värikkäistä postikorteista saat kauniin viirinauhan lastenhuoneeseen tai -juhliin, kun leikkaat kortit kolmioiksi ja kiinnität ne esim. nitojalla nauhaan.
0 1 0
Napeista kukkakortteja
Ota napit talteen ennenkuin heität käyttökelvottoman vaatteen pois. Nappeja voit itse tai lapset liimata kukan muotoon kartongille ja tehdä hauskoja onnittelukortteja.
0 2 0
Lanka ompelukoneen neulansilmään
Helposti lanka ompelukoneen neulansilmään
Onko langan saaminen ompelukoneen neulansilmään vaikeaa? Pane sormesi neulansilmän taakse, niin näet reiän paremmin ja lankakin menee helpommin läpi reiästä.
0 1 0
Hyödynnä vanhaksi menneet strösselit
Strösselit koruiksi
Onko strösseleitä mennyt vanhaksi? Käytä ne lapsesi Gemex-korujen koristeina.
2 3 0
Rispaantuneet resorit
Rispaantuneet resorit
Jos hupparin tai vastaavan vaatteen hihansuut ovat rispaantuneet, voit korjata ne pohjasta rikki menneiden sukkien varsilla. Saat sukan varsista joustavat resorit ja värejäkin varmasti löytyy moneen lähtöön.
0 0 0
Kassi kuormaliinasta
Kassi kuormaliinasta
Vanhoista kuormaliinoista saat ommeltua erittäin kestävän kassin. Kierrätystä, kestävyyttä, ympäristöystävällisyyttä ja laatua uusiokäytöllä helposti!
0 4 0
Joulukalenterista kortteja
Paperinen adventtikalenteri muutautuu näppärästi seuraavan vuoden joulu- tai pakettikorteiksi! Poista kalenterin päällimmäinen kerros, jonka alta paljastuu kuva kokonaisuudessaan. Kuvasta voi leikata kortit haluamaansa kokoon ja muotoon.
0 2 0
Silmukkastoppari
Kun neulot neljällä sukkapuikolla suljettua neuletta (esim. pipoa) ja joka puikolla on paljon silmukoita, voi välisovitus olla vaikeaa. Neulos venyy ja silmukat uhkaavat pudota puikkojen päistä. Laita puikkojen päihin niihin tiukasti menevät helmet sovituksen ajaksi, niin vältyt pudonneiden silmukoiden metsästykseltä.
0 2 0
Avainkorvikset
Käytä tarpeettomaksi jääneet ja sopivanpainoiset sekä -kokoiset avaimet (lasten päiväkirjat, munalukot, ovet, lokerot, lippaat...) korvisten askarteluun. Koristelussa ja tuunaamisessa vain mielikuvitus on rajana.
2 1 0
Paikka sukkaan
Paikka sukkaan
Onko sukan parsiminen vaikeaa? Neulo puikoilla sopivan kokoinen neliö ja neulo se reiän päälle.Ja mikä estää laittamasta paikkaa vaikka tukevasta kankaastakin.
0 10 0
After eight-kääreiden uusiokäyttö
Joulusta jäi paljon tyhjiä After Eight suklaakääreitä. Tyhjistä suklaa pussukoista voi tehdä vaikka seuraavan vuoden joulukalenterin liimaamalla kuoret kartonkiin ja kirjoittamalla valkoisella tussilla kuoreen numeron. Pussukan sisään voi laittaa kolikon, karamellin tai pikkupaperille mietelauseen!
0 3 0
Maustepurkkien tuunaus
Maustepurkkien tuunaus
Liuota erilaisista pienistä lasipurkeista etiketit pois ja täytä ne mausteilla. Leikkaa lehdistä maustetta vastaavia kauniita kuvia (esim tuoreyrttejä) ja kiinnitä ne kontaktimuovilla purkkeihin. Muista myös nimetä purkit.
0 11 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös