K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49535 niksiä!
Vappupallon pelastus
Ota heliumpallo-ostoksille mukaan lapsen kanssa valittu ”apulainen”, jonka tehtävänä on pitää palloa. Tarkoitukseen sopii vaikkapa pehmolelu tai pikkuauto. Sido pallon naru tiukasti apulaiseen. Jos lapsen ote apulaisesta lipeää, pallo ei pääse karkaamaan korkeuksiin.
0 0 0
Dippikastikepurkille kansi
Säästä pyöreät kannet esimerkiksi raejuustopurkeista. Niistä on hyötyä, jos teet juhliin dippikastiketta kermaviilipurkissa. Et tarvitse kelmua, ja purkit voi pinota jääkaapissa päällekkäin.
0 1 0
Koirankarvoista lämmikettä jaloille
Onko taloudessasi koiria, joilla on paksu ja pehmeä aluskarva? Kun harjaat koiria, ota talteen tämä pehmoinen, pumpulimainen materiaali. Kun laitat riittävästi karvaa väljiin urheilusukkiin, olo on kuin tyynyillä kävelisi ja jalat pysyvät lämpiminä. Näiden kanssa ei toki kannata mennä allergiaperheeseen kyläilemään.
1 0 0
Ämpäristä kakkukupu
Kakku suojaan, mutta kupu puuttuu
Onko kakkukupu kadoksissa? Etsi kaapista sopivan kokoinen ämpäri ja kippaa se kakun päälle.
0 0 0
Kananmunat hylsyyn
Keitetyt eväsmunat saa ehjinä perille, kun pakkaat ne tyhjän vessapaperirullan sisälle. Yhteen rullaan mahtuu kaksi munaa.
0 0 0
Lämpimin varpain luistelemaan
Pakkaa luistimet kylmäkassiin parin kuumavesipullon kanssa, niin luistimet ovat mukavan lämpimät. Laita ulkokengät kassiin luistelun ajaksi, niin pääset jalat lämpiminä myös kotimatkalle.
0 0 0
Puhelimesta heijastin
Teippaa heijastinteippiä puhelimen suojakuoreen tai puhelimen takakuoreen, niin sinulla on aina heijastin mukanasi.
0 0 0
Hyttysverkko sadevesien siivilöintiin
Leikkaa hyttysverkosta sopivan kokoinen pyöreä pala. Saat siitä kätevän "siivilän", joka estää sadevesien mukana ränneistä tulevien lehtien ja havuneulasten kulkeutumisen sadevesiviemäreihin. Siivilä pysyy paikallaan vaikkapa pienten kivien avulla. Älä silti unohda puhdistaa rännejä säännöllisesti!
0 0 0
Tarra tipattomasta
Anna itsellesi kiva tsemppitarra jokaisesta tipattomasta päivästä. Liimaa se viikkokalenteriin, niin teet tavoitteesi ja onnistumisesi näkyväksi. Tarroja kerätessä ei tule sitä yhtäkään "terveysvaikutteista" viinilasillista tai saunakaljaa otettua. (Ei nimeä näkyviin, kiitos)
0 0 0
Haisevat lenkkikengät raikkaaksi
Sivele hammastahnaa esimerkiksi käytettyyn, pahviseen kynsiviilaan ja laita se kengän sisälle vuorokaudeksi. Voit myös imeyttää suuvettä huokoiseen pahviseen alustaan ja ujuttaa sen kenkään. Toimii paremmin kuin soodajauhe tai teepussit!
0 0 0
Minikuppikakut ehjinä perille
Minikuppikakkujen kuljetus
Minikuppikakkujen vienti juhliin helpottuu, kun laitat ne munakennoon kuljetuksen ajaksi.
0 0 0
Sormusrasia kananmunakotelosta
Sormusrasia kananmunakotelosta
Unohditko varustautua häihin sormusrasialla? Näyttävä ratkaisu syntyy vaikkapa juhlapaikan keittiössä viime hetkellä. Pehmusta kananmunarasia pumpulilla ja koristele kansi esimerkiksi sukkahousuilla ja muffinssivuoalla.
0 5 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle