K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 46899 niksiä!
Kätevä kauppalappu
Kirjoita kauppalistasi tarralappuun. Liimaa lappu puhelimesi kuoreen kiinni, niin se ei huku. Kaupassa liimaa lappu edelleen ostoskärryn työntökahvaan, niin lappu ei joudu hukkaan.
0 0 0
Tiukoille sukanvarsille hyvästit
Tiukoille sukanvarsille hyvästit
Tuliko sukanvarret liian tiukoiksi tai lyhyiksi? Ratkaisu ongelmaan on, kun poimii silmukat "tulosuunnan" vastaisesti ja halutessaan vaihtaa puikot vähän paksummiksi, neuloo oikeaa muutaman kerroksen ja päättää silmukat löyhästi. Tehty lerppuvarsi on nyt helppo nykäistä jalkaan, varren joustinneuloshan tiukkaa sopivasti, ettei sukat putoa jaloista. Jos sukansuu on kovin tiukka, sitä voi purkaa kerroksen verran ja sitten neuloo kuten edellä.
0 0 0
Monipuoliset pizzatäytteet
Jos olet leipomassa pienen perheen pizzaa, johon tulee monta suosikkitäytettä, kannattaa täytteet ostaa kaupan irtomyynti- tai salaattibaareista. Kilohinta esimerkiksi aurajuustolla ja savulohella on huomattavasti alhaisempi salaattitiskillä kuin paketissa ostettuna, ja ostat vain sen verran kuin tarvit!
0 1 0
Ruusut turvaan yöksi
Nosta maljakkokukat yöksi jääkaappiin. Kukat virkistyvät ja säilyvät pidempään, eikä kissasi pääse rouskuttelemaan niitä salaa.
0 0 0
Vessapaperin hylsystä pelikortit
Vessapaperi hylsy peli kortit
Kuvassa vessapaperin hylsyistä tehdyt pelikortit. Yhdestä hylsystä saa neljä pelikorttia.
0 1 0
Puuttuuko sinulta voiveitsi?
Puuttuuko sinulta voiveitsi?
Jos sinulla ei ole voiveistä, voit ottaa normaalin ruokaveitsen ja käyttää sen selkäpuolta. Toimii juuri kuin oikea voiveitsikin!
1 1 0
Yllätä itsesi
Arjen pieniä iloja ja yllätyksiä saat luotua, kun sanaristikkolehteä täyttäessäsi jätät satunnaiset ristikot täyttämättä. Kun luulet täyttäneesi jo koko ristikkolehden, voit yllättyä iloisesti, kun lehteä selatessasi huomaat, että osa ristikoista onkin vielä ratkomatta!
0 0 0
Nukkaharja puhtaaksi
Laita pöydälle 1 talouspaperiarkki karheampi puoli ylöspäin ja pyyhi nukkaharjan sileämpää suuntapuolta paperiin. Harja puhdistuu helposti kaikesta, mitä siihen on harjatessa tarttunut. Kissankarvat, pölyt, hiukset ja muut.
0 1 0
Nukat pois sheiverillä
nukat veks!
Sheivaa tekstiilien nukat helposti pois ihokarvojen poistoon tarkoitetulla sheiverillä. Lopputulos näkyy heti ja pinta oon jälleen kuin uusi!
0 0 0
Rahkadippi
Dipistä saa helposti terveellisemmän version vaihtamalla kermaviilin rahkaan! Maku on sama.
0 0 0
Kyynärsauvat pystyssä
Kyynärsauvat
Kyynärsauvat pysyvät hyvin pystyssä esimerkiksi pöytää tai tuolia vasten, kun laitat suikaleen maton alle tarkoitettua liukuestettä tarvittavaan reunaan. Muuten sauvat kaatuilevat jatkuvasti.
0 1 0
Rairuoho pilttipurkissa
Rairuoho pilttipurkissa
Kylvä rairuoho lastenruokapurkkiin. Koristele esimerkiksi tipuilla ja höyhenillä. Saat kivan viemisen lapsiperheelle pääsiäisenä.
1 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle