K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 49978 niksiä!
Silityslaudasta seisomatyöpöytä
Silityslaudasta seisomatyöpöytä
Etätöissä kotona voit tehdä töitä seisten, kun laitat silityslaudan päälle pari lehtikoteloa korokkeeksi ja läppärin niiden päälle. Työniloa!
1 3 0
Aina tuoretta leipää
Aina tuoretta leipää
Pakastetusta sämpylästä tai leipäpalasta tulee kuin uunituoretta ja pehmeää, kun laitat sen mikroon puolillaan vettä olevan pienen lasin päälle. Lämmitä normaaliteholla 15-30 sekuntia.
0 1 0
Kumipää avuksi kauppareissulle
Käytä sormen sijaisena kumipäällä varustettua lyijykynää vaikkapa kaupan vaaoilla, maksupäätteillä tai hisseissä. Muista puhdistaa kynä esimerkiksi käsidesillä, vaikka kun tulet kotiin.
0 4 0
Intensiivisen työnteon tauotus
Jos tauot meinaavat unohtua kotona töitä tehdessä tai opiskellessa, niin tee työt läppärillä ilman laturijohtoa. Kun akku loppuu, niin läppärin latauksen ajan on hyvä pitää ruoka- tai kahvitaukoa.
0 0 0
Askeleet talteen
Kännykkä mukaan
Haluatko käyttää kännykän askelmittaria kotona, mutta kotihousuissa ei ole taskua? Sujauta kännykkä polvisukkaan ja leikkaa sukan varsi kahtia vyöksi. Myös vastaaminen onnistuu tarvittaessa!
2 2 0
Mysteerikasvit
Mysteerikasvit
Anna lapsille helposti itävien kasvien siemeniä, mutta älä kerro, minkä kasvin siemenet ovat kyseessä. Istuttakaa siemenet yhdessä ja seuratkaa kasvua. Lapset voivat seurata kasvua päivittäin ja arvailla, mitä kasveja siemenistä kasvaa. Tästä riittää iloa pitkäksi aikaa, ja samalla tulee opiskeltua kasvilajeja.
0 1 0
Lue lapselle Skypen kautta
Saat pidettyä yhteyttä esimerkiksi lapsenlapsiin kivalla tavalla, kun luet heille lastenkirjaa ääneen Skypen tai muun palvelun kautta. Lapsen on mukava rauhoittua tarinan äärelle.
1 7 0
Saunasta etätyöpaikka
Sauna on mitä loistavin paikka etätöiden tekemiseen! Siellä on täydellinen rauha, ja saat tehtyä kovista lauteista miellyttävän pesän pehmeillä tyynyillä.
0 4 0
Kaksi maljakkoa sisäkkäin
Muut kukat eivät viihdy narsissien kanssa samassa vedessä. Laita pienempi maljakko isomman sisään ja vettä kumpaankin. Näin saat narsissit eri veteen kuin muut kukat. Sisempi maljakko voi olla myös lasipurkki.
0 2 0
Käsipainot luistimista
Käsipainot
Pienet käsipainot ovat monesta kaupasta loppu. Käytä taitoluistimia puntteina ja laita halutessasi lisäpainoksi pienet nilkkapainot tai hernepussi, joka pysyy nauhojen ansiosta paikoillaan kenkäosassa. Laita terään suoja, niin painoista on mukavampi pitää kiinni.
0 0 0
Säästä kasvovettä
Laita kasvovesi suihkepulloon. Suihkuta suoraan kasvoille ja pyyhi vanulapulla tai virkatulla kestolapulla.
0 0 0
Raasta ripeästi
Porkkanan raastaminen on hidasta, ja kaikilla ei ole monitoimikonetta. Laita porkkananpalat nesteen kanssa blenderiin ja käytä tuotos vaikka sämpylöihin tai leivonnaisiin.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle