K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 55724 niksiä!
Hyvä hammashygienia
Muista hyvä hammashygienia. Laita puhelimeesi muistutus kahden kuukauden päähän, jolloin pitää vaihtaa hammasharja. Näin harja tulee vaihdettua tarpeeksi usein.
0 0 0
Hävikin vähentäminen
Laita jääkaapin oveen lista, johon merkitset aina hävikkiin menevät elintarvikkeet ja ruuat. Näin pystyt seuraamaan, mitkä tuotteet eivät keittiössäsi tule käyttöön ja voit muutta omia ostotottumuksia. Tästä voi myös tehdä hauskan pelin, yritä saatko ensi kuussa listalle vähemmän tuotteita!
0 0 0
Purkka pois hiuksista
Jos purkka tarttuu hiuksiin, ei hätää! Suihkuta hiuksiin ja purkkaan hiustenhoitoainesuihketta niin purkan selvittäminen hiuksista helpottuu. Tarvitset myös tiheäpiikkisen kamman. Sakset voit unohtaa.
0 0 0
Kontaktimuovipalat pakkausapuna
Koululainen tuo kirjoja päällystettäväksi ja laitat niihin muovin päälle. Siitä jää usein kulmia ym. pieniä paloja ylimääräiseksi. Käytä ne seuraavan synttärilahjan pakkauksessa apuna, teipin sijaan!
0 0 0
Kauhat käyttöön
Jos tavara kori tai kattila on ylähyllyllä eikä ole käytössä tikkaita mutta liemikauha löytyy. Vedä tavara ulos hyllyltä kauhan koukkupäällä ja ota kiinni. Toimii.
0 0 0
Sähkön säästöä talvipakkasilla
Laske pakkaspäivänä putkessa seisonut vesi hanasta pakkasen kestävään kulhoon. Nosta se ulos ja anna jäätyä. Nosta jäätynyt kulho jääkaappiin. Pitää jääkaapin viileämpänä ja säästää näin sähköä. Samaa vettä voi käyttää useamman kerran.
0 0 0
Helpot ja siistit raidat hiuksiin kotona ilman foliota
Teet kotona itse raidat hiuksiin helpoiten papiljottien avulla. Ota sopiva määrä hiuksia ja levitä niihin raita-aine, vaalennusaine tai haluamasi väri ja kieritä hius rullalle ja se pysyy siististi paikoillaan eikä sotke pituuksia eikä valu tyveen, joihin väriainelaikut eivät ole tervetulleita.
0 0 0
Säihkyvää messinkiä
Erilaiset messinkiesineet saat säihkymään myrkyttömillä ainesosilla. Tavallinen ruokasooda ja sitruuna saavat messinkin hohtamaan uutuuttaan. Anna aineiden vaikuttaa ja hankaa, käytä apuna harjaa. Lämpimät messinkiesineet puhdistuvat helpommin.
0 0 0
Allergisen buffet-ruokailu
Ota kännykällä kuva noutopöydän ruokalistasta, johon on merkitty allergiatiedot. Helpottaa valintaa, eikä kaikkea tarvitse varmistaa tarjoilijalta.
0 0 0
Valoa pimeyteen
Valoa pimeyteen
Keräsin kaikki talon taskulamput, pyörän valot, heijastimet ja tietysti otsalamput yhteen koriin eteisen hyllylle. Nyt jokainen uloslähtijä löytää nopeasti tarvittavan valonlähteen tai heijastimen ja pääsee ripeästi pimeään ulkoilmaan.
0 0 0
Naamari kananmunarasiasta
Naamari kananmunarasiasta
Kananmunakennosta saat askarreltua hienon naamarin jos toisenkin! Lapset mukaan kehittämään erilaisia naamareita!
0 0 0
Pitkien hiusten vettä säästävä pesu
Pitkät hiukset voi pestä myös näin, jolloin säästyy yksi huuhtelukerta: Kastele ensin hiukset. Levitä hoitoaine latvoihin. Levitä shampoo hiusten tyveen ja vaahdota. Huuhtele hiukset.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös