K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 54392 niksiä!
Murskatut yrtit
Pakasta tilli ja persilja kokonaisena nippuna muovipussissa. Jäisenä ne on helppo murskata pussissaan, eikä tarvita sotkuista saksimista.
0 2 0
Ei enää haravointirakkoja
Saatko helposti rakkoja käsiin esimerkiksi haravoidessa, eivätkä hanskat auta? Leikkaa kinesioteipistä sopivan kokoinen pala ja liimaa teippi kohtaan, johon saat yleensä rakkoja (esim. peukalon tyveen).
0 2 0
Puuvillahanskakynsikkäät
Puuvillahanskakynsikkäät
Kärsitkö kuivista kämmenselistä ja halkeilevista rystysistä? Itse kärsin. Päivällä ei viitsi laittaa käsiin paksua rasvaa, jottei sotke joka paikkaa rasvalla. Leikkaa puuvillahanskoista sormiosat pois - saat näppärät kynsikkäät. Rasvaa kämmenselät ja rystyset ja pistä kynsikkäät käteen.
0 1 0
Unohtuuko hampaiden pesu?
Unohdatko vai et jaksa pestä hampaita aamuin illoin? Hanki kalenteri ja jaa päivät kahteen osaan. Merkitse rastilla toiselle puolelle, kun olet pessyt hampaasi aamulla ja toiselle puolelle kun olet pessyt illalla. Mikäli et ole pessyt hampaita esimerkiksi aamulla, laita säästöpossuun kolikko. Motivoi itseä että lapsia pesemään hampaat.
0 2 0
Hyvästit jäätyneille sormille
Talven kovilla pakkasilla on vaikea löytää riittävän lämpöisiä hanskoja. Korkilla suljettavasta lasten smoothiepussista saat kätevän, taskuihin mahtuvan lämpöpakkauksen, kun täytät sen kuumalla vedellä ja suljet korkin.
3 0 0
Kännykkä mukaan pesulle
Jos haluat olla tavoitettavissa myös suihkun aikana, jätä kännykkä suihkun ajaksi kylpyhuoneeseen kylpytakin taskuun. Kuulet puhelimen soivan, mutta kännykkä on turvassa kosteudelta. Odottelee myös sinua valmiiksi kylpytakin taskussa suihkun jälkeen.
0 2 0
Laturien johdot piiloon
Jos sinulla on paljon ladattavia laitteita, ja et pidä näkyvillä olevasta johtoviidakosta, niin järjestä kaapista tilaa tao pieni kokonainen kaappi. Laita sinne piiloon jatkojohto ja ladattavat laitteet piuhoineen.
0 0 0
Persimon pakkaseen
Persimon
Persimon on kausiherkkuani, jota olen nyt alkanut myös pakastaa. Pakastetut tai viipaloidut palat lisään puuroon, mysliin, jogurtin sekaan. Maistuu myös hiukan kohmeisena jäätelön kanssa.
0 0 0
Saunomiseen kylpylätunnelmaa
Haluaisitko nostaa sauna-nautintosi seuraavalle levelille? Kun olet ottanut riittävän kovat löylyt, huuhdo hiet pois. siirry suihkusta sivuun ja väännä hanan termostaatti kylmälle. Huuhdo sitten kehoasi raaja kerrallaan. Mene takaisin löylyyn ja toista kylmäsuihku halutessasi uuksiksi. Lopuksi olo on ihanan rentoutunut!
1 1 0
Hien haju kuriin
Pahaan hien hajuun auttaa tiikeripalsami. Pieni tipa topsilla karvotuksen ala puolelle, niin ei hiki hajse eikä vaatteet.
2 0 0
Purkeista iloa
Pyöriikö kaapeissasi tyhjiä lasisia kurkkupurkkeja? Kivaa tekemistä saat kun maalailet niihin kivoja kuvia ja käytät esim. kukkaruukkuina tai kolikkokippoina. Kolikkokippopurkkiin voit maalata esim setelin kuvan ja kukkapurkkiin leppäkerttuja ja kukkia.
0 0 0
Kuori avocado helposti
Kuori avocado juustohöylällä - se käy helposti ja nopeasti.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös