K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 51392 niksiä!
Viestilappuja joulukalenteriin
Paras joulukalenteri vuodesta toiseen on ristipistotyöni, johon olen tehnyt ristipistoin numerot 1-24. Jokaisen numeron kohdalle on ommeltu pieni punainen muovirengas. Näihin renkaisiin voi laittaa viestilappuja esim. "Kierrä käy kurkkaa eteisen nurkkaa" tai "Yllätys ei löydy purkista, vaan tuolin alle kurkista" jne. Perheenjäsenet saavat vuoropäivinä etsiä pienen yllätyksen.
25 52 0
Eikö kattilan kansi pysy raollaan?
Eikö kattilan kansi pysy raollaan?
Laita vispilä kattilan ja kannen väliin, niin pysyy kansi paikallaan ja keitokset kattilan sisällä.
0 0 0
Höyrypesurilla taidekuvia
Höyrypesurin höyry on samanlaista kuin savukoneiden savu, joten sitä on helppo käyttää hyödyksi valokuvissa.
0 0 0
Ponnarit peittoon
Pujota peitto pussilakanan sisään. Tee joustavilla hiuslenkeillä pienet poninhännät pussitetun peiton yläkulmiin. Peitto pysyy siististi paikallaan ja petaaminen helpottuu.
0 0 0
Taittuva leikkuulauta
Taittuva leikkuulauta
Leikkaa nestekartonkitölkki kokonaan auki ja poista pohja. Näin saat taittuvan leikkuualustan. Kun se rispaantuu, tee uusi.
0 0 0
Viiniin sävytetty huulipuna
Värjääntyvätkö huulesi liilan väriseksi punaviiniä juotuasi? Laita illanistujaisiin valmiiksi violettia huulipunaa, niin ei tarvitse huolehtia suttuisista huulista.
0 0 0
Chilien kasvatus
Poista chileistä siemenet ja istuta ne kukkamultaan kukkaruukkuun. Muutaman viikon päästä sinulla kasvaa uusia, omia chilejä.
0 0 0
Parkkipaikka kauempaa
Jätä K-kaupassa asioidessasi auto mahdollisimman kauas sisääntulo-ovesta. Näin vältät ruuhkat ja saat kuin huomaamatta lisäaskelia eli hyötyliikuntaa!
0 0 0
Kynnenleikkuu näppärästi
Kun leikkaat sormiesi kynsiä, kostuta wc-paperi ja asettele se kaksinkertaisesti suojaksi lavuaarin reikään. Leikkaa kynnet lavuaarin yllä ja pyyhkäise sitten palaset pois kostuttamallasi paperilla. Voit viedä paperin lopuksi biojätteeseen.
0 0 0
Uunibroileri
Teetkö uunibroileria? Laita riisit ja vesi uunivuoan pohjalle ja lisää päälle kanankoivet. Homma sujuu samalla vaivalla, eikä lisätiskiä tule. Voit lisätä vuokaan myös haluamasi kasvikset.
0 0 0
Vaihtoehto tuoksukynttilöille
Laita kannelliseen rasiaan keitettyä vettä, anna jäähtyä ja lorauta lempparihuuhteluainettasi joukkoon. Laita veteen myös pesty keittiöpyyhe. Laita pyykinpesujen välissä kuivaksi väännetty pyyhe kuivumaan kylppäriin tai kodinhoitohuoneeseen, niin saat puhtaan pyykin tuoksun kotiisi ilman tuoksukynttilöiden pienhiukkasvaaraa.
0 0 0
Pullo huppuun
Voit laittaa polkupyöräillessä juomapullon takin huppuun, jos sinulla ei ole reppua mukana.
0 0 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös