K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 59735 niksiä!
Tuhkasta hiilet talteen
Tuhkasta hiilet polttoon
Puulämmiteisistä uuneista tulee tuhkaa. Sekaan jää jonkinverran myös hiiliä. Tuhkasta kannattaa seuloa hiilet erilleen ja käyttää ne seuraavassa lämmityksessä.
0 0 0
Kännykkä lämmittämään
Onko vilu iltaisin vällyjen alla? Laita latautumassa oleva kännykkä peiton alle latautumisen ajaksi tai pitele sitä käsissäsi.
1 0 0
Havuja hammasväleihin
Kuivat männynneulaset ovat oivia hammastikkuja. Kanta edellä leveät hammasvälit, kärjellä kapeat rakoset. Hyvästi kalliit ja kaukaa tuodut hammastikut!
1 0 0
Vaihtelua leivän päälle
Vaihteleva leivänpäällys
Kun totutut kurkut ja tomaatit on jääkaapista loppu, voi kekseliäästi laittaa leivän ja leikkeleen päälle vaikkapa omenaviipaleen. Hedelmästä saa tarvittavat vitamiinit ja raikkauden leipäpalalle. Muitakin hedelmiä ja vihanneksia voi kokeilla.
0 2 0
Naulan jäljen paikkaus
Naulan ottaminen pois seinästä jättää seinään pienen reiän. Jos seinä on valkoinen, sipaise reikään valkoista hammastahnaa ja reikä on poissa.
2 2 0
Heijastinhenkseleistä nilkkaheijastimet
Heijastinhenkseleistä nilkkaheijastimet
Purin heijastinhenkselit ja ompelin tarranauhapalat päihin. Joustavat, helposti puettavat ja kätevät pukea ulkohousujen tai kenkävarsien päälle.
1 0 0
Raasta appelsiinin kuoret mausteiksi
Raasta appelsiinin kuoret mausteiksi
Ennen kuin syöt appelsiinin raasta sen kuori talteen ja käytä se mausteena leivonnaisiin tai jälkiruokiin. Jos et tarvitse sitä heti, sen voi pakastaa.
0 3 0
Mikroaterian lämmityspulmat
Jääkö mikroateria aina keskeltä kylmäksi? Laske mikron teho keskitasolle ja lämmitä ruokaa muutama minuutti lisää. Näin ruoka ei ole tulikuumaa ulkoa ja jääkylmää sisältä.
0 0 0
Painopeitto auton tuulilasin suojaksi
Onko painopeitto käynyt turhaksi? Käytä sitä talvella auton tuulilasin suojana. Peitto on sen verran painava ettei lähde tuulella karkuun eikä peittoa tarvitse sitoa naruilla kiinni. Peitolla voi myös osittain suojata sivuikkunoita.
0 0 0
Taimienkastelupurkki
Saat käytetystä vitamiinipurkista kätevän välineen pikkutaimien kasteluun. Tee kanteen reikiä esim. saksien terävällä kärjellä. Täytä purkki vedellä. Kun ravistelet purkkia alassuin, kannen rei'istä putoilee pisaroita herkille taimille kuin lempeää kesäsadetta.
0 0 0
Kaukosäätimen pika-fixaus
Eikö kaukosäädin reagoi ja paristoja ei tietenkään löydy? Avaa kaukosäätimen paristoluukku ja pyöritä sormin siellä olevia paristoja paristojen ollessa paikoillaan. Taas yhdistää jonkin aikaa! Paristokauppaan sitten myöhemmin.
0 1 0
Lieden emalipinnan pikakohennus
Jos lieden valkoiseen emalipintaan tullut kolhu häiritsee, mustan pilkun saa helposti piiloon valkoisella kynsilakalla.
0 3 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös