K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 56030 niksiä!
Sähköhammasharjalla laattasaumojen kimppuun
Wc-altaan kohdalla laatta- ja silikonisaumat tummuvat herkästi. Ota avuksi käytöstä poistettu sähköhammasharjan pää harjaa saumat hammastahnalla. Huuhtele ja pyyhi kuivaksi.
0 0 0
Nutturasta se lähti
Nutturasta se lähti
Hämärässä kaikki autot ovat harmaita, etenkin parkkipaikoilla. Oman auton erottaa jo kauempaakin antenniin kiinnitetyn hiusdonitsin ansiosta.
1 0 0
Pihvit vohveliraudalla
Perinteisellä vohveliraudalla saa helposti ja nopeasti paistettua ohuet jauhelihapihvit hampurilaisten väliin.
0 0 0
Älä neulo koko villasukkaa
Yleensä sukan teräosa kuluu rikki. Leikkaa resoriosa talteen ja kudo siihen uusi terä. Mummon viisautta.
0 0 0
Parran ajo dippaustekniikalla
Laita partavaahtoa jugurttipurkkiin tai partavaahdon korkin sisäpuolelle. Dippaa vaahtoa partahöylällä ja höylää partaasi.
0 0 0
Voidemmainen poskipuna
Voidemmainen poskipuna
Uupuuko sinulta voidemmainen poskipuna? Kaiva huulipunan jämäsi lusikkaan ja lisää väripigmenttiä (puuterista poskipunaa tai luomiväriä) sekaan. Sulata kynttilän päällä samalla sekoittaen seos tasaiseksi pinnillä tai metallisella kamman piikillä. Kaada seos tyhjään luomiväri- tai poskipuna nappiin. Laita nappi jääkaappiin jäähtymään ja voila! Voidemmainen poskipuna on valmis. Levitä se sormella tai poskipunasiveltimellä.
0 0 0
Agilityeste
Saat helposti tehtyä lemmikillesi agilityrengasesteen. Tarvitset vain aurauskeppejä, hulavanteen ja nippusiteitä. Kiinnitä hulavanne kiinni nippusiteillä aurauskeppeihin ja kiinnitä maahan.
0 0 0
Suodatinpussin korvaaja
Loppuiko Pirkka suodatinpussit? Keitä kahvi ilman suodatinpussia, laita kasvoillesi kasvomaski ja nauti kahvi sen läpi. Kahvinmurut jäävät maskiin.
2 0 0
Vanhat tiilet hyötykäyttöön
Vanhat tiilet hyötykäyttöön!
Käytä vanhat tiilet kukkapenkkien reunuskiveksi.
0 0 0
Siimat solmussa
Jos siima on päässyt sotkeutumaan, laita koukkuun sinitarrapallo. Näin koukku ei sotkeudu siimaan enempää, ja selvittely on helpompaa.
0 0 0
Salaattilingon korvike
Jollei sinulla ole salaattikuivuria, pese salaatit ja muut kasvikset vesihanan alla ja laita ne kuivumaan lävikköön tai ritilän päälle. Nosta se astiankuivauskaappiin valumaan, niin vesipisarat putoavat tiskialtaaseen.
0 0 0
Mausteiden muistilista lautasella
Mausteiden muistilista lautasella
Jos teet isompia satseja liha- tai pataruokia, on tärkeää, että muistaa lisätä kaikki reseptissä olevat mausteet. Mittaa kaikki tarvittavat mausteet lautaselle ja lisää ne yhtä aikaa ruokaan.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää

Seuraa Niksi-Pirkkaa

Fanita, kommentoi, kysy ja pysy kuulolla niksiuutisista!

#niksipirkka

Niksien etusivulle Nuoli ylös