K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(

Niksi-Pirkka

jo 18389 niksiä!
Teipatut banaanit
Jos banaanit tummuvat liian nopeasti, sido banaanien päätyihin teippiä. Näin banaanit tummenevat hitaammin.
2 2 0
Halpa vakuutus
Osta prepaid- tai muu halpa liittymä ja piilota simkortti esim pyörän satulan sisään. Jos kallis pyörä varastetaan voit helposti paikantaa pyörän toisella puhelimella.
0 0 0
Roskien keräys lenkkeillessä
Ota vanha makkaranpaistotikku lenkille mukaan. Siihen voi keihästää melko määrän roskia teiden vierustoilta.
0 0 0
Säästä ennakoimalla
Ennakoimalla voi säästää arjen menoissa. Säästöt syntyvät parhaiten pienistä toistuvista menoista. Ostan esimerkiksi postimerkkejä isomman määrän vanhalla hinnalla juuri ennen hinnan korotusta. Merkkeihin on tulossa korotus nyt huhtikuun lopulla.
0 2 0
Croissant pulleana
Litistyykö ihana aamupalacroissant kun leikkaat sitä veitsellä auki täyttääksesi sen? Leikkaa croissant saksilla auki niin saat siistin ja ehjän.
1 1 0
Valrautapannut puhtaaksi
Valrautapannut puhtaaksi
Ulkona ruoan laittaminen on parasta. Mutta jäikö valurauta,- pannut ja wokkipadat viime syksynä pesemättä? Ei hätää. Valurautaiset pannut on helppo puhdistaa hankaamalla merisuolalla ja teräsvillalla. Sen jälkeen huuhtele, kuivaa ja rasvaa. Ja kas, näin sinulla on käyttövalmiit valurautapannut taas valmiina kesän ruoan valmistuksiin!
0 0 0
Yllätys takintaskussa
Laita seteliraha keväällä talvitakin taskuun, kun laitat sen varastoon. Yllätyt syksyllä iloisesti!
1 1 0
Vuotaako hana?
Tuntuuko, että joku kodin hanoistasi vuotaa tippa tipalta. Laita juomalasi hanan alle yöksi. Aamulla näet, onko hanassa vuotoa vai ei.
0 0 0
Aina hyvä kynsienlakkaus
Kauniin värikkään kynsilakan ollessa vähän jo kulunut, lakkaa kynnet helmiäislakalla tai koristehippulakalla. Värikäs kynsilakka kuultaa kauniisti koristelakan läpi eikä kynsilakka ole kuitenkaan liian räikeä.
0 0 0
Niputa piuhat ja johdot siististi!
Niputa piuhat ja johdot siististi!
Pussinsulkijasta saa siistin välineen johtojen niputtamisee. Ota vain syödystä leivästä pussinsulkija talteen ja taita se nurin päin. Näin ei päiväystäkään näy!
1 1 0
Parvekekukat kukoistamaan
Ihan pian saamme työntää sormemme multaan ja ryhtyä istuttamaan parvekkeen kukkalaatikoihin ja ruukkuihin kukkia. Hyvä ruukku, laadukas kukkamulta ja kasteluveden ravinneliuos ovat toki tärkeitä, mutta kukille juttelu tai hyräily auttavat myös kukkia kukkimaan koko pitkän kesän.
1 1 0
Viimeisetkin maut talteen
Hyötykäytä tyhjät virvoitusjuomapullot kertaalleen ennen kierrätystä. Saat ihanan aromaattisen makuveden, kun täytät tyhjentyneen virvoitusjuomapullon vedellä. Viilennä vesi jääkaapissa ja nauti oman makusi mukaisesta makuvedestä.
0 1 0
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ei niksin niksiä!
Näytä lisää
Niksien etusivulle Nuoli ylös