K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tyyli Skotlannin nummilta

Tyyli Skotlannin nummilta

Pukeutuminen
Kerrosta vaatteita ja kääriydy lämpimiin neuleisiin. Raikkaasta syyssäästä voi nauttia pukeutumalla oikein. Katso vinkit sekä naisen että miehen syystyyliin!

Viileän tullen

Vilusta ei tarvitse kärsiä syksyn edetessä, kun kääriydyt lämpimiin neuleisiin ja kerrostat vaatteita. Rouheapintaisia villakangastakkeja elävöittävät erilaiset ruutukuosit. Nauti raikkaasta syyssäästä!

Ruudullinen mywear-villa-kangastakki 59,95€, tummanruskea mywear-neule- takki 39,95€ ja nauhalliset mywear Martha -saapikkaat 69,95€, K-Citymarket. Fire & Glory -trikoohousut 29,95€ ja oranssi Fire & Glory -neule 26,95€, valikoidut K-Citymarketit.

Pehmeitä pintoja

syksyn pukeutuminen 2 Palmikointi, pörröisyys, puuvillan sileys ja erilaiset kuosit tuovat syksyn tyyliin särmää. Jalkineiden pehmeät vuorikankaat houkuttelevat viihtymään ulkona mahdollisimman pitkään. Pese neuleet aina nurinpäin ja seuraa tarkkaan pesuohjeita, niin saat vaatteesi kestämään käytössä pitkään.

Naisella tummanharmaa Ellen Tracy -neulemekko 59,95€, mywear-ruutu- trikoot 19,99€ ja XTI-maiharit 79,95 €, K-Citymarket. Miehellä mywear-neulepusero 36,95€, -farkut 39,95€ sekä Iberon lukulasit, K-Citymarket. Pörröinen Peak Performance Original Pile Zip Jacket -takki 140€, Intersport. Miehen nauhalliset Andiamon Casper -maiharit 99,90€, Kookenkä.

Luontoon ja kaduille

syksyn pukeutuminen 3

Ulkoilutakit ja ulkoilujalkineet ovat nyt katumuodin kärjessä. Työpäivän päätteeksi voit lähteä samassa asussa vaikka luontoretkelle. Takkien ja jalkineiden tekniset materiaalit pitävät lämpimänä säässä kuin säässä ja kestävät käytössä. Satsaa laatuun, ja ulkoiluvaatteesi ja jalkineesi säilyvät hyvinä vuosia.

Naisella McKinley Isabella kevytuntuvatakki 129€ ja Haglöfs-ulkoilukengät 149€, Intersport. Alla musta mywear-neulepoolo 19,99€, keltainen mywear-neuletakki 39,95€ ja mustat Ellen Tracy -housut 39,95€, K-Citymarket. Miehellä mywear-poolopaita 9,95€, -neule 26,95€ ja -farkut 39,95€, K-Citymarket. Miehen Haglöfs-ulkoilukengät 149€, Intersport.

Syksyn jatkajat

syksyn pukeutuminen 4 Kerrostamalla neuletakkeja ja kaulaliinoja voit jatkaa lempipuseroittesi tai toppiesi käyttöä pitkälle talveen saakka. Kiedo yllesi trendikkään pehmeitä ja murrettuja sävyjä sekä kietaise kaulaasi ihana lämmin neulehuivi.

Naisella beige mywear-neuletakki 39,95€ ja miehellä mywear- neuletakki 36,95€, K-Citymarket.

Kuvauspaikka Tapiola Golf

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 77 ) Ei ( 4 )
Tyyli
Ihmiset
Koti
Hyvinvointi
Niksi-Pirkka
Viestilappuja joulukalenteriin
Paras joulukalenteri vuodesta toiseen on ristipistotyöni, johon olen tehnyt ristipistoin numerot 1-24. Jokaisen numeron kohdalle on ommeltu pieni punainen muovirengas. Näihin renkaisiin voi laittaa viestilappuja esim. "Kierrä käy kurkkaa eteisen nurkkaa" tai "Yllätys ei löydy purkista, vaan tuolin alle kurkista" jne. Perheenjäsenet saavat vuoropäivinä etsiä pienen yllätyksen.
35 67 0
Upeasti heijasteleva kynttilä
Heijastus
Laita kynttilän jämän sisään tuikku. Sitten vielä peili lasisen kynttilänjalan heijastamaan valoa, niin kaunis asetelma on valmis.
0 1 0
Kaatuileva yrttipuska
Laita yrttipuska aterimille tarkoitettuun pyöreään telineeseen. Yrtit pysyvät pystyssä, ja vettä saa sopivasti pohjassa olevan reiän kautta.
0 1 0
Mökkisimulaattori
Pitkä syksy ja talvi ovat taas edessä ja nyt jo väsyttää? Palaa mökkitunnelmiin kotisaunassa! Lauteille pötköttelemään, taustalle soimaan aaltojen liplatusta ja kirkasvalolamppu aurinkoa mallaamaan.
0 0 0
Ruokaa ilman roiskeita
Paistoniksi uunille
Uuniruokia tehdessä törmää usein siihen ongelmaan, että rasva räiskyy astiasta uunin seinille. Laita vuokaan leivinpaperia. Kanankoivetkaan eivät silloin roiskuta rasvaa.
0 0 0
Viinitonkka takkaan
Täytä tyhjä pahvinen viinitonkka tiiviisti eri nopeuksilla palavilla sytykkeillä kuten paperilla, tuohella ja oksilla. Näin saat oivia "takkapuita".
0 0 0