K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tuotteen takana: Tähtiä keittiöstä

Tuotteen takana: Tähtiä keittiöstä

Henkilöt
Michelin-kokki Pekka Terävä ei tietäisi valmisruoista paljon mitään Ilman pandemiaa. Nyt myynnistä löytyvät Olo Creative Kitchen -valmisateriat.

KOKKIEN MIELESTÄ jonkun muun tekemä ruoka maistuu aina parhaalta. Äidin tekemästä silakkalaatikosta tulee mieleen hyviä muistoja. Kun ruoka oli otettu uunista, sen tuoksu sai veden kielelle. Maku oli taivaallinen. Omat kotiruoka-bravuurini vaihtelevat sesongin mukaan. Ensipuraisu uudesta perunasta on aina paras.

Kesällä mökillä tarjoan kotimaisia kasviksia grillatun lihan kanssa, se on pettämätön makuyhdistelmä. Alkukeväästä saa olla aikamoinen ideanikkari, mutta onneksi kotimainen ahven, kuha ja made ovat silloin parhaimmillaan. Ja varhaiskaalista saa pitkään kypsytetyn häränlavan kanssa herkullisen padan. Koronatilanne sai miettimään, miten työllistämme ravintoloidemme henkilökuntaa. Kehitimme Olo Creative Kitchen -valmisateriasarjan, jossa on alkuruokia, pääruokia ja jälkiruoka.

Suunnittelussa oli tärkeää valita raaka-aineet, jotka kestävät herkullisina muutaman päivän. Lihapulliin haettiin makua, joka tuntuisi siltä kuin olisi syömässä ravintola Olossa. Testasimme ja kehitimme makuja, rakennetta ja valmistustekniikkaa. Varsinkin etätöitä tekevät kaipaavat ideoita ja vaihtelua ruokapöytään. Onneksi ravintolat tarjoavat noutoruokaa laajalla kirjolla.

Valmisruoat olivat minulle uusi maailma, ja tarjonnan laajuus hämmästytti. Perhearjessa ne säästävät aikaa ja niitä voi tuunata mielen mukaan. Kun kilometrejä tulee, olen alkanut ajatella ruokaa myös terveellisyyden kannalta. Syön entistä harvemmin lihaa ja enemmän kalaa ja kasviksia. Ehkä kerran kuussa pitää saada kunnon marmoroitu pihvi.

Ruoka on yhteen kokoava tekijä ja ruokapöydässä on hyvä jakaa suruja ja iloja. Näinä aikoina olemme huomanneet, miten tärkeitä sosiaaliset kohtaamiset ovat. Kun tästä päästään, pistän grillin pauhaamaan ja kutsun ystävät paikalle.”

Olo Creative Kitchen -valmisateriat saatavilla valikoiduissa K-ruokakaupoissa

Lisää "Tuotteen takana" -tarinoita:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 10 ) Ei ( 3 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 0 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
0 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
2 0 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 0 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
2 0 0