K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tee itse: veikeä yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse: veikeä yövalo lastenhuoneeseen

Tee itse
Lempeä panda toimii lastenhuoneen yövalona. Seinävalaisin on helppo toteuttaa led-valonauhan avulla.

Cello Silo -paperipussi XL 14,90 €, Cello Pompula -matto 160 × 230 cm, 259 € ja Cello Lili -kori 14,95 €, K-Rauta. Hemtex 24h Rekostripe -pussilakanasetti 24,90 €, Hemtex 24h Embla -tyynynpäällinen 7,90 € ja myhome Aino -fleecehuopa 6,99 €, K-Citymarket. Unipuu Jatkopuu-vuode, niementehtaat.fi.

Nämä tarvitset:

Tee näin:

  1. Piirrä lyijykynän ja narun avulla ympyrät mdf-levyyn: pandan pää ø 55 cm ja korvat ø 26 cm.
  2. Leikkaa ympyrät pistosahalla irti.
  3. Aseta korvat paikoilleen päälevyn alle. Merkitse kohta, jossa korva on näkyvissä.
  4. Käännä pandan kasvot lattiaa vasten. Levitä liimaa korvan osaan, joka kiinnittyy pään taakse. Liimaa molemmat korvat. Anna liiman kuivua muutaman tunnin ajan painon alla.
  5. Maalaa pää valkoisella ja korvat mustalla.
  6. Hahmottele lyijykynällä silmät ja suu. Maalaa ohuella siveltimella mustat ovaalit silmiksi, lisää keskelle valkoiset pupillit. Maalaa viimeisenä vaaleanpunaiset läikät ja musta suu. Anna kuivua.
  7. Kiinnitä led-nauha kiertämään levyn taustaa noin 2 cm ulkoreunasta.
  8. Ruuvaa 3 cm paksu puukappale korokkeeksi keskelle levyn nurjaa puolta.
  9. Kiinnitä levyn taakse korvien liimakohtaan lyhyet ruuvit. Kiinnitä ruuvien väliin rautalanka ripustuslangaksi.

Tarvikkeet ja työkalut K-Raudasta.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 14 ) Ei ( 1 )
Niksi-Pirkka
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Avaimet turvaan taaperolta
Avaimet turvaan taaperolta
Varastaako taaperosi eteisen pöydällä olevat avaimet, mutta et halua porata vuokra-asunnon seinään reikää avainkaapille? Ei hätää, virkkaa tai solmi avainkipolle amppeli, jonka voit ripustaa naulakkoon. Avaimet ovat nyt turvassa alle metrin mittaiselta näpistelijältä.
3 5 0
Patakintaat sormia lämmittämään
Jäivätkö tumppusi tai hanskasi kotiin, kun lähdit ulos lastenrattaiden kanssa? Kiinnitä patakintaat narulla rattaiden työntöosaan, niin sormesi ei enää palele.
1 1 0
Helposti juustoraastetta
Saat juustoraastetta kädenkäänteessä, pilko juusto paloiksi ja laita se smoothiekoneeseen. Noin 5 sekunnin pyöritys ja juusto on raastettu.
0 3 0
Kaikki hunaja käyttöön
Kun hunajapurkin laidoilla on vielä hunajaa, kaada hieman lämmintä vettä purkkiin, sulje kansi ja ravista, jotta kaikki hunaja sulaa veteen. Kaada lopuksi hunajavesi teen sekaan. Näin saat kaikki hunajat käytettyä ja purkki on puhdas kierrätystä varten!
0 2 0
Joustavaa sidontaliinaa sukista
Sekajätteeseen muutoin joutuvista rikkoutuneista tai muuten käytöstä poistettavista sukista saa kestävää ja joustavaa sidontanarua esim. köynnösten, omenapuunoksien yms. tukemiseen. Leikkaa sukat varresta alkaen noin 2 cm:n lenkeiksi ja pujottele lenkit yhteen naruksi. Yhdestä nilkkasukasta tulee jo pitkä naru!
0 1 0