K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tee itse suloinen joulukylä

Tee itse suloinen joulukylä

Tee itse
Puusta tehdyssä joulukylässä on lumihuippuiset vuoret ja suloiset pienet talot. Joulukylä sopii myös lahjaksi niin aikuiselle kuin lapsellekin.

Vuorien ja talojen muodot voit suunnitella oman mielesi mukaan. Valitsemalla taloihin liitutaulumaalin saat niihin pinnan, johon voit piirtää ikkunoita tai muita kuviota.

Nämä tarvitset:

Tee näin:

  1. Luonnostele vanerille tai laudalle talojen ja vuorten muodot viivottimen ja lyijykynän avulla.

  2. Sahaa luonnostelemasi muodot käsisahalla tai pöytäsirkkelillä.

  3. Hio kappaleiden reunat tasaisiksi hiekkapaperilla.

  4. Maalaa talot ja vuoret haluamallasi tavalla. Voit maalata osan muodoista myös liitutaulumaaleilla, jolloin voit piirtää niihin liiduilla ikkunoita, ovia ja muita kuvioita sekä vaihdella tyyliä.

Tarvikkeet K-Rauta

Löydä lisää DIY-ohjeita:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 3 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 1 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
1 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
5 2 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 2 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
5 0 0