K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tee itse suloinen joulukylä

Tee itse suloinen joulukylä

Tee itse
Puusta tehdyssä joulukylässä on lumihuippuiset vuoret ja suloiset pienet talot. Joulukylä sopii myös lahjaksi niin aikuiselle kuin lapsellekin.

Vuorien ja talojen muodot voit suunnitella oman mielesi mukaan. Valitsemalla taloihin liitutaulumaalin saat niihin pinnan, johon voit piirtää ikkunoita tai muita kuviota.

Nämä tarvitset:

Tee näin:

  1. Luonnostele vanerille tai laudalle talojen ja vuorten muodot viivottimen ja lyijykynän avulla.

  2. Sahaa luonnostelemasi muodot käsisahalla tai pöytäsirkkelillä.

  3. Hio kappaleiden reunat tasaisiksi hiekkapaperilla.

  4. Maalaa talot ja vuoret haluamallasi tavalla. Voit maalata osan muodoista myös liitutaulumaaleilla, jolloin voit piirtää niihin liiduilla ikkunoita, ovia ja muita kuvioita sekä vaihdella tyyliä.

Tarvikkeet K-Rauta

Löydä lisää DIY-ohjeita:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 2 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Lumikengät
Jos tennis-innostus on päässyt hiipumaan, tee vanhoista tennismailoista lumikengät. Siteiksi käy vaikka minisuksien siteet tai irtohihnat.
0 1 0
Pakastustölkit
Leikkaa pestyt maitotölkit hieman matalammiksi ja tee niihin läpät, jotka taitat kanneksi. Näihin on hyvä pakastaa keitot, marjat ja tehdä vaikka kesäjuhliin jäämöykky booliin. Nämä "tiiliskivet" eivät vie turhaa tilaa pakkasessa.
0 0 0
Avatun viinipullon korkki takaisin
Avattuun viinipulloon on haastavaa saada kunnolla korkki takaisin. Korkkisen korkin saa paikoilleen leivinpaperin avulla. Laita pieni leivinpaperin pala korkin ympärille ja työnnä takaisin pulloon. Näin viini säilyy parempana esim. seuraavaan päivään.
0 1 0
Perusteellinen kevätraivaus
Pitäisikö tehdä perusteellinen kevätraivaus tavaroille, muttei jaksaisi? Pyydä tarjous kotisi "kuolinpesän" ostosta ja laita kerrankin kunnolla uudet tuulet puhaltamaan. Vapise konmari!
0 0 0
Kaarituki paikoilleen
Jos rintaliivien kaarituki onnistuu puhkomaan itsensä kankaan läpi, saat reiän paikattua helpoiten kuumaliimalla. Liimausjäljen saa hiottua mukavan tuntuiseksi kynsiviilalla. Paras lopputulos tulee kiillotusviilalla.
0 0 0
Väsyneen hiihtäjän niksi
Väsyykö kädet hiihtäessä? Laita sauvat taakse ja pidä kädet rentona. Näin voit hiihtää, eikä tasapaino horju.
0 0 0