K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Tee itse näppärä yöpöytä

Tee itse näppärä yöpöytä

Tee itse
Suorista kappaleista nikkaroitu lipallinen yöpöytä on helppo valmistaa. Saat säilytyspaikan myös koruille kiinnittämällä yöpöydän laitaan vaatekoukun.

Näitä tarvitset:

Tee näin:

  1. Mittaa ja sahaa liimapuulevyistä kaksi 300 × 200 mm:n kokoista kappaletta sivuiksi, yksi 310 ×200 mm:n kokoinen kappale yläosaksi, yksi 310 × 350 mm:n kokoinen kappale alaosaksi sekä lisäksi yksi 310 × 50 mm:n kokoinen kappale.
  2. Sommittele hyllyn osat niin että kahdesta samankokoisesta kappaleesta tulee hyllyn sivut, kapeasta katto ja suurimmasta alaosa. Naulaa ne toisiinsa vasaraa ja nauloja apuna käyttäen. Kiinnitä 310 × 50 mm:n kappale hyllyn yläosan alle, sivujen väliin. Sen avulla hylly kiinnitetään seinään.
  3. Maalaa hylly ja anna kuivua.
  4. Kiinnitä ruuvilla koukku tai koukut haluamaasi kohtaan hyllyn ulkoseinään.
  5. Kiinnitä hylly ruuvaamalla se seinään kapean kappaleen läpi. Valitse seinäkiinnikkeet seinä-materiaalin mukaan.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 18 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 0 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
0 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
2 0 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 0 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
2 0 0