K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Taltuta talven pimeys: Pukeudu raikkaaseen siniseen

Pukeutuminen
Taltuta talven pimeys raikkailla sinisen sävyillä sekä kukka- ja ruutukuosilla. Kun vielä maustat asuasi rennoilla asusteilla, tyyli säilyy raikkaana.

Kuvassa yllä pitkähihainen mywear-kukkamekko 39,95 € ja valkoiset mywear-varsitennarit 19,99 €, K-Citymarket. Jakku kuvausrekvisiittaa.

Kukoista arjessa

PI4 21 muoti 2

Läpikuultava sifonkipusero on kaunis pari yksivärisille housuille, farkuille tai hameelle sekä arkeen että juhlaan. Pue puseron alle keväällä pitkähihainen aluspaita tai alustoppi, niin pysyt lämpimänä.

Läpikuultava fire&glory-kukkapusero 26,95 €, suurimmat K-Citymarketit. Iberon korvakorut, K-Citymarket. Housut kuvausrekvisiittaa.

Hyppää ruutuun

PI4 21 muoti 3

Klassinen ruutukuosi on aina toimiva pari yksivärisille vaatteille. Kokeile myös yhdistää keskenään eri kuoseja, kuten ruutua ja kukkaa. Mitä kirkkaammat värit, sitä näyttävämpi kokonaisuus.

Vaaleansininen fire&glory -pusero 16,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Nilkkamittaiset mywear-ruutuhousut 29,95 €, -lippalakki 5,99 €, -paperinarukassi Puro 24,95 €, -canvastennarit 19,99 €, harmaat mywear-sukat 9,99 €/5 paria/pkt ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

Kuvauspaikkana ravintola Yes Yes Yes , Helsinki

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 65 ) Ei ( 5 )
Niksi-Pirkka
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Avaimet turvaan taaperolta
Avaimet turvaan taaperolta
Varastaako taaperosi eteisen pöydällä olevat avaimet, mutta et halua porata vuokra-asunnon seinään reikää avainkaapille? Ei hätää, virkkaa tai solmi avainkipolle amppeli, jonka voit ripustaa naulakkoon. Avaimet ovat nyt turvassa alle metrin mittaiselta näpistelijältä.
3 5 0
Patakintaat sormia lämmittämään
Jäivätkö tumppusi tai hanskasi kotiin, kun lähdit ulos lastenrattaiden kanssa? Kiinnitä patakintaat narulla rattaiden työntöosaan, niin sormesi ei enää palele.
1 1 0
Helposti juustoraastetta
Saat juustoraastetta kädenkäänteessä, pilko juusto paloiksi ja laita se smoothiekoneeseen. Noin 5 sekunnin pyöritys ja juusto on raastettu.
0 3 0
Kaikki hunaja käyttöön
Kun hunajapurkin laidoilla on vielä hunajaa, kaada hieman lämmintä vettä purkkiin, sulje kansi ja ravista, jotta kaikki hunaja sulaa veteen. Kaada lopuksi hunajavesi teen sekaan. Näin saat kaikki hunajat käytettyä ja purkki on puhdas kierrätystä varten!
0 2 0
Joustavaa sidontaliinaa sukista
Sekajätteeseen muutoin joutuvista rikkoutuneista tai muuten käytöstä poistettavista sukista saa kestävää ja joustavaa sidontanarua esim. köynnösten, omenapuunoksien yms. tukemiseen. Leikkaa sukat varresta alkaen noin 2 cm:n lenkeiksi ja pujottele lenkit yhteen naruksi. Yhdestä nilkkasukasta tulee jo pitkä naru!
0 1 0