Perinteiset ruskan sävyt hehkuvat syksyn trendeissä. Näiden lisäksi roosa ja viininpunainen ovat vahvasti mukana sekä pelkästään että kuoseissa. Kaikkia sävyjä voi yhdistellä rohkeasti, kuten eri kuosejakin. Valitse syksyn suosikkisävy ruskea esimerkiksi neuletakkiin, joka on helppo yhdistää kaikkien asujesi kanssa.

Rasti rohkeasti ruutuun

PI9 20 syksyn muoti 2

Ruudut ja kukonaskeleet ovat yhtä trendikkäitä. Yhdistä ruudut neutraalien sävyjen kanssa tai sekoittele eri ruutukuoseja keskenään. Kokonaisuus on tyylikkään rauhallinen ja sopii töihinkin. Asiallinen ruutu muuttuu rohkealla yhdistelyllä ja villeillä jalkineilla hauskaksi.

Ruuturouva asenteella

PI9 20 syksyn muoti 3

Hameet kaikissa muodoissaan raivaavat tietä trendien kärkeen. Pliseeratut, korkeavyötäröiset kynähameet, midit ja minit ovat tulleet takaisin. Yhdistä ne lempineuleisiisi. Asennetta tyyliin tuodaan maskuliinisilla jalkineilla ja hauskoilla laukuilla.

Täydelliset yhdessä

PI9 20 syksyn muoti 4

Ruutuhousut ja pooloneule toimivat syksyn trendikkäimmän asun kulmakivinä. Tyylin alkuun pääset hankkimalla ruudullisen alaosan, johon yhdistät pooloneuleen. Mausta tyylisi näyttävillä jalkineilla, joissa on eläinkuosia.

Kuvauspaikka: ravintola Madonna