K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Suppailu sopii kaikille

Suppailu sopii kaikille

Liikunta
Sup-lautailu ja -jooga villitsevät kesällä. Suppailu sopii kaikille aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Katso parhaat vinkit!

Havaijilta maailmalle

Sup-lautailu on kehitetty Havaijilla, mutta laji taipuu mainiosti Suomen kesään aina Lappia myöten. Jos vesi on kylmää tai sää viileä, kannattaa pukeutua märkä- tai kuivapukuun ja tossuihin. Hellesäällä pärjää kevyellä varustuksella ja tärkeintä on suojautua auringolta.

Jumppaa laudalla

Laji vahvistaa keskivartalon lihaksia, ja laudalla tasapainoilu laittaa myös pienet lihakset töihin. Eteneminen on helpointa ja kevyintä polviseisonnassa. Jos haluat nousta seisomaan, tee se vasta sitten, kun olet saanut lautaan vauhtia ja se kulkee tasaisemmin. Aivan oman lisämausteensa lajiin tuovat jumppa- tai joogatreenit laudan päällä. Tasapainoilu tehostaa tuttujakin liikkeitä.

Muista turvallisuus

Kiinnitä karkuremmi jalkaasi ja suppaile aina yhdessä jonkun kanssa. Lähde liikkeelle vastatuuleen, jotta voimien ehtyminen ei yllätä paluumatkalla. Pidemmille matkoille kannattaa pakata mukaan vesipullo, evästä ja vesitiiviiseen pussiin pakattu kännykkä.

Sup-lauta sopii moneen

Suppailu sopii uimataitoisille, vaikka aiempaa kokemusta muusta vesiurheilusta ei olisikaan. Laudan päällä on melko helppo pysyä, etenkin rauhallisissa vesissä. Siksi suppailu sopii yhtä hyvin himourheilijan kesätreenaukseen, leppoisaan mökkimelontaan kuin koko perheen hauskaksi harrastukseksi.

Vesiliikunnan aloittamiseen on monta hyvää syytä. Lue täältä tarkemmin!

Kiinnostaako sinua uinti, melonta tai soutu? Lue lajeista tarkemmin!

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 47 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 1 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
1 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
5 2 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 2 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
5 0 0