Keväällä tummat sävyt alkavat maustua raikkailla yksityiskohdilla. Tutut mustat klassikot, paitapuserot ja housut saavat kaverikseen näyttävät lenkkarit ja heleän neuletakin. Kengissä mukavuus on kaiken a ja o.

Kevät on sitä aikaa, kun kaikkien eri kausien tyylien sekoittaminen on parasta. Kesävaatteisiin otetaan lämpimämpiä lisiä ja talvivaatteita puolestaan kevennetään.

Yllä olevassa kuvassa: Mustat Ellen Tracy -housut 39,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Musta mywear-paitapusero 24,95 €, -neuletakki 29,95 € ja Iberon korut, K-Citymarket. Nike Renew Lucent -lenkkarit 87,90 €, Intersport.

Kevätkerroksia ylle ja jalkaan

PI420 katse kenkiin 2

Mukavat mekot ja vaaleat vaatteet kerrostettuina ovat lempivaatteita kevääseen. Lyhyempien mekkojen kanssa puetaan sukkahousut, kunnes ilmat sallivat paljaat sääret.

Pue jo rohkeasti erilaisia kepeämpiä mekkoja sukkahousujen kanssa ja yhdistele niitä erilaisiin tennareihin ja lenkkareihin tuodaksesi leikkisän kevättyylin.

Erilaisilla asusteilla muutat saman mekon moneen käyttöön: Laita lippalakki päähän, jolloin sporttisuutesi korostuu. Toisena päivänä näyttävät korvakorut ja viimeistelty niskanuttura tekevät samasta mekosta erilaisen.

Nainen vasemmalla: mustavalkoinen Fire & Glory -mekko 24,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Vaaleanpunainen mywear-reppu 29,95 €, K-Citymarket. Luonnon korkista ja kierrätysmateriaaleista valmistetut Asportuguesas City Care -kengät 89,90 €, Kookenkä.

Nainen oikealla: roosat mywear-housut 29,95 €, -paitapusero 24,95 €, mywear-neuletakki 29,95 € ja -puhelinlaukku 19,99 €, K-Citymarket. Andiamo Isabel -tennarit 49,90 €, Kookenkä. Kaikki korut Ibero, K-Citymarket.

Leppoisan tyylikäs

PI420 katse kenkiin 3

Vaalea kevätmuoti johdattaa ajatukset kohti kesää ja aurinkoa. Luo leppoisa tyyli kuoseilla, jalkineilla ja materiaaleilla. Vaalea, pellavainen mekko sopii täydellisesti töihinkin, paisley-kuosit johdattavat suoraan kesäkaduille. Pyjama-tyyli kuuluu kevään ja tulevan kesän trendeihin.

Nainen vasemmalla: mustavalkoinen Ellen Tracy -tunika 39,95 € ja -housut 44,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Paksupohjaiset Andiamo Sandy -sandaalit 89,90 €, Kookenkä.

Nainen oikealla: valkoinen Ellen Tracy -liivimekko 59,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Vans-tennarit 70 €, Intersport ja Kookenkä. Kaikki korut Ibero, K-Citymarket.

Kengät kohti kevättä

PI420 katse kenkiin 4

Kengät ovat kevättyylin kiintopiste! Nyt niissä saa olla reilusti huomiota herättäviä sävyjä tai yksityiskohtia. Kenkien vaaleat, pirteät sävyt tai hillitymmät nudevärit saavat kaverikseen erilaisia kuoseja, kuten trendikkään käärmenahkakuosin.

Paksu pohja sopii lenkkareihin ja sandaaleihin. Pistokkaat ovat naisellisen kenkätyylin suurin trendi.

Takarivissä mustat mywear-punossandaalit 39,95 € ja trendikkäästi teräväkärkiset käärmekuosiset mywear-ballerinat 19,99 €, K-Citymarket.

Keskimmäisessä rivissä moniväriset Andiamo Onerva -lenkkarit käärmekuosilla 49,90 €, Kookenkä sekä käärmekuosiset mywear-nauhatennarit 39,95 € ja nudensävyiset mywear-pistokkaat 34,95 €, K-Citymarket.

Edessä vaaleanharmaat mywear-helmiloaferit 39,95 €, K-Citymarket sekä kamelinruskeat paksupohjaiset Andiamo Sandy -nahkasandaalit 89,90 €, Kookenkä.

Idan vinkkejä kevätpukeutumiseen

Hanki vaatekaappiisi klassikoita:

  • hyvin laskeutuvat housut ja farkut,
  • paitapusero parissa eri sävyssä,
  • laskeutuva kaunis neuletakki parissa eri sävyssä.

Näillä pääset luomaan loputtomasti erilaisia yhdistelmiä, jotka sopivat ihan kaikkialle arjessa. Niitä voi muuttaa päivittäin lisäämällä tai vaihtamalla asusteita, koruja ja jalkineita.

Uusien kevätvaatteiden hankintakin kannattaa aloittaa omasta vaatekaapista, katsoa mitä sieltä uupuu ja tsekata kevään isoimmat trendit. Mausta vaatekaappiasi juuri niillä täsmätrendeillä, jotka istuvat jo valmiiseen tyyliisi ja vaatteisiisi saumattomasti.

Muista asusteiden tärkeys! Asusteilla ja kengillä saat tyyliisi reipasta vaihtelua sekä pysyt trendeissä kiinni pienillä yksityiskohdilla. Pidä myös huolta asusteistasi yhtälailla kun vaatteistasi. Huolla jalkineita ja laukkuja, jolloin ne varmasti pysyvät vuosia käytössä siisteinä.

Pidä korut ja hiusasusteet esimerkiksi rasioissa tai niiden omisssa laatikoissa, jolloin ne eivät häviä tai sotkeennu ja kolhiinnu.

Hiukset ja meikki! Samoin kuin jalkineet ja asusteet muuttavat asun, myös hius- sekä meikkityyli tekevät sen. Huulipuna tai kutrit kiepautettuna korkealle nutturalle muuttavat hetkessä tyyliäsi. Voit siis hyvin luoda päivittäin erilaisen mielenkiintoisen tyylin vain paria asustetta vaihtamalla.

Kasvosi ja hiuksesi ovat aina myös osa tyyliäsi, joten pidä niiden kanssa hauskaa meikkaamalla joskus eri tavoin tai kokeilemalla uusia hiustyylejä.