Kaulusten paluu

Kapeat pystykaulukset ja korviin asti kipuavat poolot kuuluvat loppusyksyyn ja ne on helppo yhdistellä ja kerrostaa muun vaatetuksen kanssa. Myös 90-luvun lopun pörrö- ja fleecetakit ja vetoketjuneuleet tulevat takaisin.

Yllä olevassa kuvassa naisella mywearin violetti neule, musta pörrötakki ja keinonahkahame sekä Iberon suuret nappikorvakorut, K-Citymarket. Jalassa mustat Andiamo Gabriela -nahkamaiharit, Kookenkä. Miehellä mustat Jack’s-farkut, suurimmat K-Citymarketit sekä musta mywear-neule ja alla violetti -vaarinpaita, K-Citymarket. Jalassa mokkanahkaiset Andiamo Vincent -venykenilkkurit, Kookenkä.

Takki tyylillä

pukeutuminen 2 pif

Hyvännäköinen takki voi olla koko tyylisi avainvaate. Pidä silloin muu pukeutuminen yksivärisenä ja anna erisävyisen takin nousta rohkeasti esiin.

Harteilla camo-sävyinen mywear Frosty -parkatakki, sen alla musta mywear-neule, -chinohousut, -pipo ja Iberon lukulasit, K-Citymarket.

Ruskean hurmos

pukeutuminen 4 pif

Pue yllesi ruskean eri sävyjä kenkiä myöten. Mustat tai muut vahvat värit ruskeiden sävyjen rinnalla terävöittävät ja viimeistelevät tyylin. Erivärinen yksityiskohta nostaa asusi päävärin sävyt paremmin esiin.

Miehellä ruskea meleerattu mywear-neule, alla ruskea-musta mywear-baseballpaita ja sinapinruskeat mywear-chinot, K-Citymarket. Jalassa nahkaiset Andiamo Valentin -nilkkurit, Kookenkä. Naisella ruskeat b.Young-samettihousut ja jaloissa XTI-bootsit, valikoidut K-Citymarketit sekä musta mywear-neulepusero, sen alla mywear-neuletakki ja Iberon lukulasit, K-Citymarket.

Samansävyisiä kerroksia

pukeutuminen 3 pif

Poolot, neuleet ja lämpimät takit kuuluvat ehdottomasti syksyyn. Talvea kohti mentäessä vilukissat pukeutuvat kerrostaen niihin kaikkiin. Nyt on trendikästä korostaa kaulaa sitä myötäilevillä yläosilla. Samansävyiset ja muodikkaat poolo ja neule ovat helppo yhdistää kaikkiin erilaisiin alaosiin.

Korkeavyötäröiset Broadway-ruutuhousut, valikoidut K-Citymarketit. Violetti mywear-chenilleneule, alla mywear-poolo, harteilla mywearin talvitakki ja takin hihassa Iberon rusettiponnari, K-Citymarket.

Muoti kuvattiin Finnkino Omenan salissa Espoossa. Saat keskiviikkoisin Plussa-kortilla 20 prosentin alennuksen elokuvalipun hinnasta kaikissa Finnkinon elokuvateattereissa. Lue lisää: Finnkino.fi