K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Pienen kodin tehokkaat neliöt

Pienen kodin tehokkaat neliöt

Sisustus
Kun tila käytetään tehokkaasti, pieneen kotiin mahtuu kaikki tarvittava. Tässä vinkit, miten otat tilan haltuun!

Pyörillä kulkeva kuljetusalusta 58 × 29 × 11 cm, 19,95 €, pinottavat H-box-säilytyslaatikot 3,95 €/kpl, tarranumerot 1,99 €/kpl, Cello Industrial -tuoli 59,90 €, Engblad Arkiv -tapetti alk. 43 €/rulla, Cello Nukka -villamatto 160 × 230 cm, Cello-tammilaminaattilattia 24,90 €/m² sekä Ledvance vintage -riippuvalaisin 26,90 € (lamppu myydään erikseen), K-Rauta. Myhome Ilja -tarjotin 45 cm, 44,95 € ja myhome Dot -ruukut alk. 6,99 €, valikoidut K-Citymarketit. Rottinkiovinen kaappi, lundia.fi.

Sängynpääty onkin hylly

PI8 sisustus 4

Sängynpäädyn taakse kätkeytyy kätevää säilytystilaa kirjoille, ja pyörillä kulkeva vaunu on hyvä säilytysapu missä tahansa huoneessa. Hyllytilalla varustettu sängynpääty on toteutettu puutavarasta ja etulevy päällystetty sormipaneelilla.

Sängynpäädyn etulevy Cello sormi -sisustuspaneelia 47,90 €/m². Sängynpääty ja seinä on maalattu Tikkurilan sisustusmaalin sävyllä S491 petrooli. Cello Tracy -tarjoiluvaunu 49,90 €, Cello Pompula -villamatto 140 x 200 cm, 199 € ja Eglo Port Seton -riippuvalaisin 44,95 € (lamppu myydään erikseen), K-Rauta. Myhome Kenno -pussilakanasetti 25,95 €, valkoinen myhome -tyynyliina 3,99 €, Hemtex 24h Chumpy -viltti 29,90 €, myhome Elia -muki 4,99 €, myhome Line -ruukut alk. 6,99 €, myhome Alina -maljakko 9,99 €, Hemtex 24h Elin -säilytyslaatikko 9,90 €, myhome Diamond -koristetyyny 12,99 € sekä harsokukkanippu 14,90 €, K-Citymarket.

Eteinen tekee ensivaikutelman

PI8 sisustus 2

Eteinen pysyy järjestyksessä laatikoiden ja kätevien pienkalusteiden avulla. Naulakot ja kenkätelineet voi myös kätkeä katseilta verhon taakse.

Cello Cai -kenkäteline 39,90 €, Cello Ija -hattunaulakko 39,90 €, Cello Silo -säilytyspussi 14,90 €, pyöreät Cello-vaatekoukut 10,95 €/kpl, pyörällinen Cilla-vaateteline 59,90 €, Cello Basic -säilytyslaatikot 6 l/4,45 €, 12 l/5,75 € ja 18 l/6,85 €, Utu-valmisverho 29,90 € sekä Cello Nukka -villamatto 160 × 230 cm, 179 €, ja Engblad Arkiv -tapetti 43 €/rulla, K-Rauta. Paletti-lahjakassi 3,99 €, puiset myhome-henkarit 4,99 €/4 kpl, ruskeat mywear-nilkkurit 79,95 €, mustat mywear-maiharit 89,95 €, molemmat nahkaa, ja henkareilla roikkuvat vaatteet, K-Citymarket. Takki ja hatut ovat kuvausrekvisiittaa.

Työtila toimivaksi

PI8 sisustus 3

Pienen kodin säilytysratkaisut ja toimiva työtila helpottavat arkea. Töihin ja opintojen pariin on kiva palata, kun työpiste on kunnossa ja tavarat järjestyksessä.

1. Satsaa valaistukseen. Työpöydän ääressä on hyvä olla yksi valaisin työskentelykäyttöön. Se voi olla pöytävalaisin, jalkavalaisin tai pöydän reunaan kiinnitettävä valaisin, joka ei vie tilaa työpöydältä. Valaisimen on hyvä olla suunnattava. Oikeakätinen sijoittaa työpöytävalaisimen vasemmalle.

2. Muista ergonomia. Valitse työtason ja tuolin korkeus niin, että kyynärvarret lepäävät pöytätasolla hartioiden ollessa rentoina. Kun tarvitset työpistettä säännöllisesti, valitse kunnon työtuoli, jonka istuimen ja selkänojan korkeutta voi säätää. Istumisen ja seisomisen vuorottelu sekä tauot ja kevyt liikunta työpäivän aikana vähentävät lihasjumeja.

3. Järjestä tavarat. Työpisteellä on hyvä olla säilytystilaa, johon tärkeät paperit ja välineet saa säilöön. Lokerikot, kynäteline, teippirulla-teline, nitoja ja tyylikkäät kynät ilahduttavat silmää ja ovat työpöydällä aina käden ulottuvilla. Hyödynnä lokerikoita, jotka voivat toimia myös sisustuselementteinä. Järjestä työpiste päivän päätteeksi, jotta seuraavana päivänä on mukavampi aloittaa.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 50 ) Ei ( 6 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 1 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
1 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
5 2 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 2 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
5 0 0