K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Parhaat hittilahjat pukinkonttiin

Parhaat hittilahjat pukinkonttiin

Kodin talous
Mitä tänä jouluna löytyykään pukinkontista? Tässä valikoima takuuvarmoja hittejä ja hyödyllisiä uutuuksia!

Miltä kuulostaisi lihashuoltovasara? Entä flossaava laiskiainen tai vuorovaikutteinen ilmapallokoira? Tai ehkä sittenkin Mauri Kunnaksen uusin joulukirja tai langattomat nappikuulokkeet? Remonttimiehen ehdoton toivelahja on ahtaisiinkin paikkoihin ulottuva viimeistelynaulain.

Kokosimme valikoiman joulun hittejä sekä hyödyllisiä uutuustuotteita, näistä löydät varmasti jokaiselle jotain!

Hauskaa ja hyödyllistä

hauskaa ja hyodyllista

Käyttölahja on aina saajalle mieluisa, kun se on ajatuksella annettu; vaarille tohvelit, mummille lämmin huopa. Nettipeleihin hurahtanut ilahtuu uudesta hiirestä ja lautapelien ystävää miellyttää Alias-peli perinteisenä tai DIY-versiona. Liikunnan harrastajille sopii sykemittari tai hyppynaru, ja kaikki rakastavat lämpöisiä pörrösukkia!

Barker-villahuopa 49,95€, K-Citymarket. Miesten Noel-kotitohvelit, 29,90€, Kookenkä ja Kookenka.fi. Black Horsen pitkät alushousut, 26,90€, K-Citymarket. Moderni Eglo Hornwood -pöytävalaisin, 49,95€, K-Rauta. Polar Unite -rannesykemittari mittaa palautumisen joka yö ja seurailee univaiheita, 149€, Intersport. Nahkainen hyppynaru, jossa on magneettikiinnitteiset kahvat: Power-kahvat 9,90€ ja nahkanaru 6,90€, yhteensä 16,80€, Intersport. Kaunis Cello Love -pöytäkoriste, 12,95€, K-Rauta. Sony WH-CH710N BT -vastamelukuulokkeet, 149€ (plussa-kortilla 89€), K-Citymarket. Täyteläinen Pirkka Barolo Riserva -punaviini, 0,75l, 29,90€, Alko. Tunnelmallinen koristeauto, 29,95€, K-Rauta. Naisten Kari Traa Himle Glove -nahkahanskat, 69,90€, Intersport. Ladattavassa Prof Focus 900 -taskulamppu, 34,95€, K-Rauta. Fjällraven-reppu sopii kouluunkin, 99,90 €, Intersport. Sidoste-pörrösukat, 7,99€, K-Citymarket. Men’s Collection -lahjapakkaus sisältää ihonhoito- ja puhdistustuotteita, 15,90€, valikoidut K-Citymarketit. FXA-etäisyysmittauslaite, 29,95€, K-Rauta. Do It Yourself Alias, 26,95€, K-Citymarket.

LÄMPIMIN AJATUKSIN

Tavaralahjojen lisäksi kannattaa muistaa myös lahjakortit, jotka voi kätevästi napata mukaan K-Ruokakaupoista!

Katso lisää lahjavinkkejä:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 152 ) Ei ( 27 )
Niksi-Pirkka
Lumikengät
Jos tennis-innostus on päässyt hiipumaan, tee vanhoista tennismailoista lumikengät. Siteiksi käy vaikka minisuksien siteet tai irtohihnat.
0 1 0
Pakastustölkit
Leikkaa pestyt maitotölkit hieman matalammiksi ja tee niihin läpät, jotka taitat kanneksi. Näihin on hyvä pakastaa keitot, marjat ja tehdä vaikka kesäjuhliin jäämöykky booliin. Nämä "tiiliskivet" eivät vie turhaa tilaa pakkasessa.
0 0 0
Avatun viinipullon korkki takaisin
Avattuun viinipulloon on haastavaa saada kunnolla korkki takaisin. Korkkisen korkin saa paikoilleen leivinpaperin avulla. Laita pieni leivinpaperin pala korkin ympärille ja työnnä takaisin pulloon. Näin viini säilyy parempana esim. seuraavaan päivään.
0 1 0
Perusteellinen kevätraivaus
Pitäisikö tehdä perusteellinen kevätraivaus tavaroille, muttei jaksaisi? Pyydä tarjous kotisi "kuolinpesän" ostosta ja laita kerrankin kunnolla uudet tuulet puhaltamaan. Vapise konmari!
0 0 0
Kaarituki paikoilleen
Jos rintaliivien kaarituki onnistuu puhkomaan itsensä kankaan läpi, saat reiän paikattua helpoiten kuumaliimalla. Liimausjäljen saa hiottua mukavan tuntuiseksi kynsiviilalla. Paras lopputulos tulee kiillotusviilalla.
0 0 0
Väsyneen hiihtäjän niksi
Väsyykö kädet hiihtäessä? Laita sauvat taakse ja pidä kädet rentona. Näin voit hiihtää, eikä tasapaino horju.
0 0 0