Valkoinen hymy

Tahdon pitää hampaani kunnossa. Curaproxin Black Is White -purukumi sisältää ksylitolia ja aktiivihiiltä, jotka hoitavat ja valkaisevat hampaitani yhtä aikaa. Pureskelen näitä aina ruokailun jälkeen.

Särkeville lihaksille

Käyn dynaamisilla joogatunneilla muutaman kerran viikossa. Kun lihaksia särkee seuraavana päivänä, Perskindol kylmä–lämmin -spray helpottaa. Suihkeesta ei jää iholle tahmeaa tunnetta ja sen tuoksukin on miellyttävä.

Neutraali meikki

Pidän luonnollisesta meikistä ja suosin nudesävyisiä luomivärejä. Paese Kashmir 666 -luomivärissä on peittävä pigmentti, ja se levittyy hyvin.

Lempeä kosteuttaja

Pintakuiva ihoni tarvitsee tehokasta kosteutusta. So’ Bio Éticin Hydra Aloe Vera -voide imeytyy hetkessä, jättää ihon pehmeäksi ja tuoksuu hennosti ruusulle. Tämä on uusi luottotuotteeni!

Raikas suihku

Rakastan hieman syvempiä ja aavistuksen maskuliinisia tuoksuja. Mádaran Cool Mint and Bitter Absinthe -suihkugeelissä on ihana tuoksu: raikas ja jännittävä. Tuote ei kuivata ihoani ja on suosikkini jo pidemmältä ajalta.

Hoitoa flunssalle

Flunssan hoitoon kehitetty Lunera-sinkki vahvistaa elimistön puolustusmekanismeja ja lyhentää flunssan kestoa. Valmiste sisältää sinkin lisäksi C- ja D-vitamiineja sekä auringonhattu-uutetta, jotka ylläpitävät vastustuskykyäni joka päivä.

Hehkuvat posket

Poskipuna on helppo tapa saada väriä kasvoille. Iho näyttää kirkkaammalta ja kasvonpiirteet korostuvat, kun posket hehkuvat hieman punaisina. Lily Lolo Rosebud -mineraaliposkipunan sävy on tarpeeksi vaalea talven kalventamalle iholleni. Lopputulos on luonnollinen.

Bloggaaja ja toimittaja Anna Kauhala, 36, kirjoittaa Anna Vihervaarasta -blogissaan hyvästä elämästä: kestävästä elämäntyylistä, naiseudesta, asenteesta, tyylistä, joogasta ja hyvinvoinnista. Seuraa Annaa blogissa ja Instagramissa @annavihervaarasta