K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Pane pää hommiin!

Pane pää hommiin!

Terveys
Uuden taidon opettelu on parasta aivojumppaa. Kaikenlainen pinnistely kieliopinnoista samban askelkuvioihin pitää aivot virkeinä.

Opettele soittamaan

Harmittaako, että et ikinä opetellut soittamaan mielisoitintasi? Koskaan ei ole liian myöhäistä opetella soittamaan vaikka ukulelea – tai verestää vanhoja taitoja ja opetella uusia biisejä. Mikä voisi olla hauskempaa aivotreeniä kuin musisointi! Laulutaitojasi voit treenata JBL PartyBox On-The-GoBluetooth -kaiutinsetin avulla.

Koko Wasgij-palapeli

Jos sudokut eivät nappaa, kokeile koota 1000 palan Wasgij-palapeli! Wasgij-palapelissa ei koota pakkauksessa olevaa kuvaa, vaan ratkaistaan ongelmia ja mietitään, miltä kuva näyttää esimerkiksi jonkin mysteeritapahtuman jälkeen. Wasgij-palapeli on varsinaista aivojumppaa.

Treenaa tanssiaskelia

Tanssiminen parantaa koordinaatiota, vähentää stressiä ja kohentaa tasapainoa. Tanssin aivoterveyttä parantavien vaikutusten on todettu näkyvän jopa ikääntyneiden tanssinharrastajien aivokuvissa. Alkuun pääset laittamalla musiikin soimaan ja nousemalla sohvalta ylös! Motivoi itseäsi uusilla treenitossuilla ja -paidalla. Osta treenikaverillesi Spotify-lahjakortti, ja voitte tehdä soittolistoja itse tai valita valmiista listoista. Kuuntele musiikkia tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella niin online- kuin offline-tilassa.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 15 ) Ei ( 4 )
Niksi-Pirkka
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Avaimet turvaan taaperolta
Avaimet turvaan taaperolta
Varastaako taaperosi eteisen pöydällä olevat avaimet, mutta et halua porata vuokra-asunnon seinään reikää avainkaapille? Ei hätää, virkkaa tai solmi avainkipolle amppeli, jonka voit ripustaa naulakkoon. Avaimet ovat nyt turvassa alle metrin mittaiselta näpistelijältä.
3 5 0
Patakintaat sormia lämmittämään
Jäivätkö tumppusi tai hanskasi kotiin, kun lähdit ulos lastenrattaiden kanssa? Kiinnitä patakintaat narulla rattaiden työntöosaan, niin sormesi ei enää palele.
1 1 0
Helposti juustoraastetta
Saat juustoraastetta kädenkäänteessä, pilko juusto paloiksi ja laita se smoothiekoneeseen. Noin 5 sekunnin pyöritys ja juusto on raastettu.
0 3 0
Kaikki hunaja käyttöön
Kun hunajapurkin laidoilla on vielä hunajaa, kaada hieman lämmintä vettä purkkiin, sulje kansi ja ravista, jotta kaikki hunaja sulaa veteen. Kaada lopuksi hunajavesi teen sekaan. Näin saat kaikki hunajat käytettyä ja purkki on puhdas kierrätystä varten!
0 2 0
Joustavaa sidontaliinaa sukista
Sekajätteeseen muutoin joutuvista rikkoutuneista tai muuten käytöstä poistettavista sukista saa kestävää ja joustavaa sidontanarua esim. köynnösten, omenapuunoksien yms. tukemiseen. Leikkaa sukat varresta alkaen noin 2 cm:n lenkeiksi ja pujottele lenkit yhteen naruksi. Yhdestä nilkkasukasta tulee jo pitkä naru!
0 1 0