K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Näin sisustaa luonnonystävä: puuta, maanläheisyyttä ja viherkasveja

Näin sisustaa luonnonystävä: puuta, maanläheisyyttä ja viherkasveja

Sisustus
Haluatko sopen, joka rauhoittaa ja luo hyvää mieltä? Sisusta luontoäidin opein ja ympäröi itsesi lämpöisillä puupinnoilla, maanläheisillä sävyillä ja sammaleenpehmeillä tekstiileillä.

Vihreä Hemtex 24h Leah -pussilakanasetti 39,99 €, keraaminen Hemtex 24h Viskan Vicky -säilytysrasia 9,99 €, Hemtex 24h Viskan Vicky -kynttilä 11,99 €, Hemtex 24 h Rustic -maljakko 24,99 €, Hemtex 24h Malva -lasipurkki 12,99 €, Hemtex 24h Rae -koristetyyny 14,99 €, vakosamettipintaiset Hemtex 24h Cord -koristetyynyt 14,99 €/kpl ja Hemtex 24h Johanna -torkkupeite 34,99 €. Vaaleanharmaa myhome-tyynyliina 4,99 €. Tuotteet: K-Citymarket.

Cello Pastoral -seinävalaisin 99,90 €, Cello-seinäpeili 39,90 €, Tuolilla kangaspintainen Cello-säilytysrasia 14,90 €, Boråstapeter Linen Rose Clay -tapetti 49 €/rulla, Cello Tammi Havana -hybridilattia 29,90 €/m². Sängynpäädyn valkoinen Cello-sisustuspaneeli 15 × 95 × 2 370 mm, 57,90 €/m². Tuotteet: K-Rauta. Seinällä Laura Itkosen keraaminen taideteos. Jakkara: Artek.

Luo sisälläkin luontoyhteys

PI323 sisustus 3 Luonnon hyvää tekevää voimaa voi tuoda kotiin nappaamalla perusopit biofiilisesta suunnittelusta. Sen tavoite on luoda ihmiselle ihanteellinen, rauhoittava tila ja vaalia luontoyhteyttä myös sisällä. Kun saat kuntoon nämä suuret linjat, olet jo pitkällä: Biofilian kulmakiviä ovat luonnonvalon maksimointi, raikas sisäilma ja varsinkin näkymä. Mielelle tekee hyvää, jos kodista näkyy luontoa tai edes yksi puu. Minimoi ärsykkeet ja häiritsevät asiat, kuten sotku ja epämiellyt-tävät äänet. Lisää sisustukseen viitteitä luontoon, onpa kyse materiaaleista, sävyistä, kuvioista tai muodoista.

Puurimoitusta muistuttavat, ohuista komposiittisäleistä ja huovasta valmistetut akustiikkapaneelit vaimentavat ääniä ja luovat tilan tuntua, 30 × 265 cm, 64,90 €/kpl. Väreinä oliivi, harmaa, tammi, musta ja valkoinen. Tuote: K-Rauta.

Näin luonnonystävä sisustaa - 5 parasta vinkkiä

PI323 sisustus 4

  1. Jos himoat trendisävyjä, valitse niistä luonnollisia ja maanläheisiä, kuten taivaansineä, laventelia tai metsänvihreää. Levollisella sävyllä kannattaa maalata koko huone: se vaikuttaa tehokkaimmin tunnelmaan.

  2. Uutuustapetit henkivät herkkää suvea. Murrettujen sävyjen parina näkyy nyt taivaansinistä. Kasvikuoseissa on ikuinen kesä. Jos tapetoit vain yhden efektiseinän, poimi kuosista maalisävy viereisiin seiniin.

  3. Puu on ekologinen ja kestävä materiaali, joka tuo sisustukseen lämpöä. Kotimaiset puulajit, kuten mänty ja koivu, ovat yhä suosittuja ja sopivat luontevasti suomalaiseen kotiin. Hyödynnä puupintoja paitsi kalusteissa myös paneloinneissa ja nyt muodikkaissa rimoituksissa.

  4. Tekstiileillä on helppo tuoda kotiin luonnosta tuttuja värejä ja aiheita. Valitse peittoihin, lakanoihin ja keittiötekstiileihin luonnonmateriaaleja, sammuneita värisävyjä ja herkkiä luontokuoseja. Tyyliin sopivat parhaiten rouheat, orgaanisen muotoiset astiat.

  5. Viherkasvit parantavat viihtyisyyttä ja osa niistä myös huoneilman laatua. Leikkokukat ja hedelmät pöydällä virkistävät.

PI323 sisustus 5

Pieni myhome Utu -ruukku 4,99 €, suurempi myhome Utu -ruukku 9,99 €, Hemtex 24h -verkkokassi 6,99 €, keraaminen Hemtex 24h Ilse -maljakko 24,99 €, Hemtex 24h Titiyo -lautanen, halkaisija 20,5 cm, 9,99 €, Hemtex 24h Titiyo - annoskulho, halkaisija 15,7 cm, 9,99 €. Tuotteet: K-Citymarket. Metallinen Cello Sirius -naulakko 12,95 €, Boråstapeter Linen Rose Clay - kuitutapetti 49 €/rulla. Tuotteet: K-Rauta. Plastex-kastelukannu 5,99 €, valikoidut K-ruokakaupat. Orkidea ja neuletakki rekvisiittaa.

Juttu julkaistu Pirkka-lehdessä 3/2023

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 15 ) Ei ( 1 )
Niksi-Pirkka
Kukkien hoito-ohjeet tallessa
Kukkien hoito-ohjeet
Unohtuvatko kukkien hoito-ohjeet helposti? Leikkaa ruukun ympärillä olevasta muovista hoito-ohje ja teippaa se muoviruukkuun. Voit unohtaessa kurkata suojaruukun sisään.
0 1 0
Tikkana talvipäivään
Valele jääkylmällä vedellä silmäsi, kasvosi ja niskasi aamupesun yhteydessä. Nappaa edellisenä iltana kylmän terassin naulaan jättämäsi pyyhe. Kuivaa huolellisesti. Olet taatusti pirtsakkana valmis uuteen päivään pikaisen kylmäkäsittelyn jälkeen.
1 0 0
Meikki pois hellävaraisesti
Helppo tapa poistaa vedenkestäväkin meikki on pyyhkäistä se ripsistä ja kasvoista Pirkka lasten puhdistuspyyhkeillä. Ei silmien kirvelyä ja on tehokas ja edullinen tapa.
0 0 0
Erota oma pyyhkeesi muista
Erota oma pyyhkeesi muista
Kylpylöissä asiakkaat tuovat pesutiloihin kymmeniä samanlaisia, valkoisia pyyhkeitä. Vältät oman pyyhkeesi sekoittumisen merkkaamalla sen värillisellä nauhalla. Tähän soveltuu hyvin uusista vaatteista niihin ommellut, talteen ottamasi ripustusnauhat. Kun laitat jokaiselle perheenjäsenelle vielä eri värisen nauhan, pyyhkeet pysyvät hyvin järjestyksessä!
5 2 0
Pääsiäisruohon kylvö helposti
Pääsiäisruohon kylvö
Kun kylvät pääsiäisruohoa niin laita astian pohjalle Pirkka tuorekelmua. Multa kelmun päälle niin, että kelmua ei näy. Saat ruohon helposti pois astiasta pääsiäisen jälkeen. Astia pysyy siistinä eikä ruohon juuret tartu astiaan kiinni.
0 2 0
Appelsiinit syöntijärjestykseen
Säästä banaaneissa olevat tarrat ja laita ne merkiksi appelsiineihin. Eli kun laitat uusia appelsiineja koriin niin merkitse vanhemmat tarroilla, näin tulee syötyä vanhemmat ensin!
5 0 0