Puhdista hellästi

On tärkeää puhdistaa iho hyvin, jotta se pysyy kunnossa. Kiinnitä ihon hellävaraiseen puhdistukseen huomiota erityisesti talvella, jotta kuiva sisäilma ja pakkanen eivät pääse kuivattamaan ihoa.

Puhdista silmämeikki Nivean Daily-Essentials -sarjan Double Effect Eye Make-Up Remover -silmämeikinpoistoaineella. Se poistaa myös vedenkestävän meikin tehokkaasti ilman hankausta ja hoitaa ripsiä. Jos sinulla on ripsienpidennykset, poista silmämeikki Nivean Micellar-misellivedellä.

Tee jokailtaisesta puhdistuksesta itsellesi hellimistuokio. Rentouta kasvot hieromalla puhdistusemulsio kasvoille hellästi ja huolellisestipyöritellen. Gentle Cleansing Milk -puhdistusemulsio sopii erityisen hyvin talven kuivattamalle iholle ja poistaa meikin hellävaraisesti.

Puhdistus kannattaa aina päättää kasvovedellä. Soothing toner -kasvovesi sisältää manteliöljyä, rauhoittaa ihoa ja parantaa hoitovoiteiden imeytymistä.

Levollisia unia

Yön aikana iho lepää, ja sopiva yövoide tehostaa levon vaikutuksia. Levitä hellästi ihollesi Q10 plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream -energiayövoidetta. Se auttaa ihoa palautumaan ja tehostaa ihosolujen energiantuotantoa. Se myös lisää ihosolujen hapensaantia jopa 50 prosenttia. Iho voi paremmin ja on levänneen näköinen aamulla.

nivea tuotteet

Hoida ja hemmottele

Sekä aamuin että illoin iholle voi levittää seerumin. Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls -seerumi on suunnattu yli 40-vuotiaille, mutta nuorempikin voi käyttää sitä kuurina, kun haluaa tehostaa ihon hoitoa.

Kun seerumi pumpataan pullosta, ylelliset helmet rikkoutuvat ja ainesosat aktivoituvat. Iholle levitettäessä ainesosat yhdistyvät kosteuttavaan geeliin, joka auttaa niitä imeytymään ihoon. Iän myötä iho menettää kosteuttaan ja näyttää väsyneemmältä. Seerumi tuo takaisin ihon täyteläisyyttä ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä.

Kosteuta joka päivä

Pakkanen ja kuiva huoneilma kuivattavat ihoa. Kiristävä iho tuntuu kurjalta ja ärtyy helposti. Siksi jokapäiväinen kosteutus omalle iholle sopivilla tuotteilla on tärkeää. Levitä aamulla kasvoille kosteuttajaksi Q10plusC Anti-Wrinkle +Energy Day Care -päivävoide. Voiteen sisältämä C-vitamiini antaa iholle energiaa, sisältää suojakertoimen 15 ja suojaa UVA- ja UVB-säteiltä. Suoja on tarpeen, vaikka aurinko ei juuri paista, sillä UV-säteily vaikuttaa talvellakin.

Silmänympärykset kertovat herkästi väsymyksestä. Jos unet jäävät tilapäisesti lyhyiksi, kosmetiikka voi olla avuksi.

Meikin alle levitettävä oiva virkistäjä on Cellular Perfect Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide, joka vaalentaa tummia silmänympäryksiä ja varjoja silmien alla välittömästi. Se sopii myös piilolinssien käyttäjälle. Säännöllisesti käytettynä voide vähentää ryppyjä.

lahjaidea nivea

Kaikki tämän jutun tuotteet löydät K-Citymarketeista