Tänä syksynä voit rohkeasti pukea tyylikkäimmät tuulihoususi toimistoon. Yhdistä trendikäs sametti tai muu kaunis puserosi ulkoiluhousuihin. Viimeistele kokonaisuus rohkeaksi tyylittelyksi kauniilla koruilla sekä koroilla. Vihreä samettipintainen mywear-t-paita 16,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Mustat Karhu-ulkoiluhousut 19,90 € ja Iberon korvakorut, K-Citymarket.

PI9 muoti2

Working girl

Kokeile vajaamittaisia leggareita tutun hameen asemasta, kun haluat yllättävyyttä tyyliisi. Olkatoppaukset ja maskuliiniset bleiserit ovat myös syksyn trendinä. Mausta asusi pienin romanttisin yksityskohdin, jolloin kokonaisuus on sopivan naisellinen. Vilahtava pitsi ja kenkien röyhelö ihastuttavat. Harmaa liituraitainen Broadway-bleiseri 47,99 €, suurimmat K-Citymarketit. Mustat mywear-legginssit 7,99 €, valkoinen mywear-alustoppi pitsihelmalla 14,99 € ja Iberon mustakultaiset korvakorut, K-Citymarket. Viininpunaiset Andiamo Donata -nahkanilkkurit 139,90 €, Kookenkä.

PI9 muoti3

Syksyn ruuturouva

Ruutu on syksyn vahvin kuosi ja sitä näkyy kaikissa vaatteissa. Ruutu on helppo yhdistää kaiken kanssa, myös trendikkääseen pallokuosiin. Hillitty harmaa hurmaa, kun siihen yhdistää pehmeän naisellisen sävyn. Valitse mattaisten pintojen kaveriksi kiiltoa laukuilla tai lakerikengillä. Kengissä näkyy syksyllä paljon koristeellisuutta. Harmaa Broadway-ruututakki 89,99 €, harmaa mywear-ruutuhame 19,99 € ja mywear-pallopusero 26,95 €, suurimmat K-Citymarketit. Iberon korvakorut, K-Citymarket. Koristeelliset Andiamo Jorgina -lakeriloaferit 89,90 €, Kookenkä. Läppärisuojus rekvisiittaa.

PI9 muoti4

Ei mikään seinäruusu!

Selkeä kukonaskelkuosi kuuluu syksyyn. Ole rohkea ja pukeudu siihen vaikka päästä varpaisiin tai yhdistele muiden kuosien ja yksiväristen vaatteiden kanssa. Paksummat leggarit ja muhkea villakangastakki lämmittävät pitkälle viilenevään syksyyn. Harmaa Broadway-takki 89,99 €, kukonaskel-kuosinen Janina F. -pusero 36,95 € ja kukonaskel-kuosiset Merlyn-leggarit 19,95 € sekä harmaa camo-kuosinen mywear-laukku 24,95 €, suurimmat K-Citymarketit.

Muodin syystrendit 2018

  • Selkeä vaatekaappi. Kaikki vaatekaapissa olevat vaatteet voi yhdistää ristiinrastiin, jolloin vaatekaapin asut tuntuvat loputtomilta.
  • Selkeät värit takaavat yhdisteltävyyden. Harmaat, valkoiset, mustat ja nudet toimivat täydellisesti keskenään ja sallivat kaikki muutkin sävyt rinnalleen.
  • Maskuliiniset leggarit, bleiserit, jalkineet ja takit. Olkatoppaukset ovat takaisin!
  • Kuosit isossa roolissa. Ruutuja, palloja, raitoja ja kukonaskelia: näillä mennään läpi syksyn tai vaikka kaikki kuosit yhdessä.
  • Yksityskohtaiset asusteet. Siinä missä vaatteissa on selkeyttä ja linjakkuutta voivat asusteet maustaa pukeutumista naisellisesti tai hauskasti. Pitsiä, korumaisuutta esimerkiksi helmin, karvapintaa/tekoturkista, kiiltoa ja metallinhohtoa. Kengissä, koruissa ja laukuissa nämä kaikki näkyvät voimakkaimmin.
  • Leggarit ja tuulihousut! Nämä useiden inhokit ovat virallisesti takaisin trendeissä ja nyt ne puetaan trendikkäästi osaksi arki- tai jopa juhlatyyliä. Muista kuitenkin tehdä se asenteella ja mieti aina kokonaisuus kuntoon. Näin et näytä siltä kuin olisi lähdössä ulkoilemaan tai joogaan.
  • Rohkeus ja asenne. Mielentila vaikuttaa tyyliin ja tänä syksynä vaatteilla ei missään nimessä pyydellä anteeksi tai kadota massaan. Pue rohkeasti juuri sitä mitä haluat, kanna se asenteella ja uskalla erottautua. Se asenne millä kannat itsesi tekee viimeistäänkin tyylistäsi täydellisen ja mikä olisi sen trendikkäämpää?