1. Läsnäolo

tommi-koivisto Tommi Koivisto pitää suosittua Isyyspakkaus-blogia. Hän tapasi vaimonsa Satun bileissä 19-vuotiaana. Satu tarjoaa Tommille korvaamattoman turvan ja tasapainon elämässä.

– On hieno tunne, että tietää toisen oikeasti viihtyvän minun kanssani ja haluavansa olla kanssani aina. Sadun kaikista teoista välittyy, miten paljon minä ja meidän perheemme hänelle merkitsee. Hän on minulle aina aidosti läsnä ja kuuntelee. Se kannattelee elämässä.

2. Uudet näkökulmat

samu-kolehmainen Samu Kolehmainen työskentelee koordinaattorina. Hän astelee vihille Katariinansa kanssa 2017. Samu tajusi jo ensitapaamisella, että nyt hän on kohdannut jotain ainutlaatuista.

– Tuntuu mystiseltä, miten hyvin tajuamme toisiamme ja miten samanlaisista jutuista pidämme. Katan kanssa kaikki on ollut helpompaa kuin koskaan kenenkään muun kanssa. Hän on kokonainen ihminen ja tuo esille tunteensa ja mielipiteensä. Hän saa minut näkemään asioita uudelta kantilta. Sellainen uuden oppiminen ravistelee ja saa hengittämään uudella tavalla.

3. Tuki

j-p-kurvi J-P Kurvi sanoo, että ilman vaimoaan Piritaa hänen elämänsä olisi ehkä seesteisempää, mutta myös rakkaudetonta ja yksinäistä. J-P:llä on Touretten syndrooma. Pariskunta pitää supersuosittua Vitun huora mä rakastan sua -blogia ja Facebook-sivua.

– Pirita on auttanut minua kasvamaan omien haasteideni edessä. On hänen ansiotaan, että pystyn nykyään puhumaan sairaudestani. Pirtsu on tehnyt valtavan hyvää itsetunnolleni. Ennen Pirtsua minun oli myös vaikeampi ajatella olevani rakkauden arvoinen.