Mukavat kengät, mukava ihminen

Mukavuus on isoin jalkinetrendi, eikä enää tarvitse kiduttaa jalkojaan ollakseen muodikas. Keväällä lenkkarit ja tennarit vain vaihdetaan vaaleampiin sävyihin. Ruusukulta, metallinhohto, glitter ja paljetit kengissä ovat näyttävyydessään tämän hetken materiaalitrendejä. Myös tasapaksut pohjat muistona 90-luvulta ovat tulleet vahvasti takaisin. Ne ovat mukava tapa saada hiukan lisää pituutta.

biosandaalit teksti

Kevään tullen voi jopa kaivaa sandaalimallisia kenkiä esiin tai shoppailla uudet sandaalit tai avoinkärkiset nilkkurit. Viileämmillä ilmoilla sandaalien alle puetaan kunnon sukat! Ilmojen lämmetessä voi sitten kätevästi jättää sukat kengistä ja ne jatkavat eloaan kesäsandaaleina. Valitse siis malli joka miellyttää vielä kesälläkin ja sovita sandaalimallisia kenkiä sukilla ja ilman niitä.

Sporttisesti korollisilla nilkkureilla

Erilaiset sporttivaatteet ja rennot collegeasut ovat nousseet saleilta ja kotisohvilta virallisesti katumuotiin. Jos et halua asusi henkivän liikaa oleilua, yhdistä löysien collegehousujen pariksi tyylikkäät korolliset nilkkurit. Ne nostavat asun kotoisuuden välittömästi salonkikelpoiseksi.

korkokengat teksti Tyylikkäät nilkkurit toimivat kenkäkaapin kulmakivenä, koska ne on helppo yhdistää eri tyyleihin. Valitse malli joka istuu juuri sinun jalkaasi kuin nakutettu.

Nude on uusi musta, se sopii kaikkeen

Jos haluat satsata kenkiin, jotka sopivat kaikkien asujesi kanssa, hanki nuden väriset kengät. Nude on hyvin lähellä ihonsävyä, ja se mimikoi ihoamme. Puettuna meiltä näkyy kasvojen ja käsien ihoa, jolloin nudekengät sointuvat automaattisesti sävyihimme. Nudekengät myös pidentävät jalkoja, olipa kengänkärki pyöreä tai terävä.

Nudekengat teksti

Vastakohtien rohkea yhdisteleminen

Yhdistä rohkeasti näyttävät lenkkarit naiselliseen ja hiukan juhlavaankin tyyliin saadaksesi asusta rennon ja arkeenkin sopivan. Pukeutumisessa voi sekoittaa eri kuoseja reippaasti keskenään ja kengillä saat asun aina uuteen rytmiin.

Tällä hetkellä nilkkureissa ja korkokengissä näkyy paljon teräväkärkisyyttä, kun taas tennareissa, lenkkareissa, loafereissa ja ballerinoissa pyöreäkärkisyys on vahvemmin esillä.

Katso kevään kenkävalikoimaa Kookengästä, Athlete's Foot -liikkeistä, K-Citymarketista ja Intersportista.

Tossut teksti