K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Kesämuodin parhaat palat

Kesämuodin parhaat palat

Pukeutuminen
Kesämuoti kuuluu jokaiselle! Oletpa romanttisen, sporttisen tai klassisen tyylin ystävä, löydät näistä asuista monikäyttöisiä ja mukavia herkkuja vaatekaappiisi.

Kukkamekko on kesän romanttinen suosikkivaate. Monikäyttöinen ja pitkähelmainen malli sopii joka vartalolle ja niin arkeen kuin juhlaan. Singoalla-pääntie paljastaa halutessasi olkapäät. Mywearin maksimittainen kukkamekko 29,95 €, K-Citymarket.

Viileästi vaalea

PI6-7 muoti2

Valkoinen mekko on klassinen luottovaate kesään. Tässä versiossa on trendikkäästi pitsimäinen pinta ja pussimaiset hihat. Ohut kangas ja väljä malli tekevät mekosta vilpoisan. Napakat pyöräilyshortsit ovat hyvä valinta mekon alle. Ne estävät reisiä hankautumasta yhteen ja pelastavat vilauttelulta.

Fire&glory-tunikamekko 29,95 € ja -pyöräilyshortsit 16,99 € sekä Sprox-sandaalit 34,95 €, valikoidut K-City-marketit. Mywear-hattu 11,99 € ja Ibero-korvakorut, K-Citymarket. Nopsa Comfort 28/3 -polkupyörä 449 €, Intersport.

Joustoa löytyy

PI6-7 muoti3

Lyhyt stretch-hame ja rento college ovat täsmävaatteet urbaanin sporttiseen tyyliin. Kokovaalea asu ei kuumennu auringossa. Joustavahame sallii kaikenlaisen liikkumisen mukavasti. Collegepusero lämmittää sopivasti viileinä päivinä. Sillä saa hauskaa kontrastia myös romanttisiin mekkoihin.

Logoilla koristeltu Champion-collegepusero 49,95 €, Ellesse-t-paita 29,95 € ja joustava Avia-hame 26,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Keltaiset mywear Iris -canvas­tennarit 29,95 € sekä Ibero-aurinkolasit ja -sormukset, K-Citymarket.

Ihanan helppoa!

PI6-7 muoti4

Haalari säästää asukriiseiltä, koska se ei vaadi yhdistelyä.

Fire&glory-haalari 39,95 € ja -neuletakki 29,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Mywear-sandaalit 49,95 €, K-Citymarket.

Viimeistele tyyli asusteilla

asusteet

Aurinkolasit suojaavat silmiä, mutta myös viimeistelevät tyylin. Ibero-aurinkolasit, 15,90 €. Reiluun korikassiin mahtuu kaikki tarvittava. Mywear Puro -korilaukku, 24,95 €. Näyttävät korvakorut nostavat asun kuin asun uudelle tasolle. Valitse rohkea väri! Ibero-korvakorut 11,90 €. Kaikki tuotteet K-Citymarket.

  • Kukkapuseroa voi säätää vyötäröltä. Siksi se sopii joka kropalle ja eri tyyleihin.
  • Culottes -housujen väljät ja vajaamittaiset lahkeet imartelevat kaikkia. Mukavat housut on helppo yhdistää eri yläosiin.
  • Neuletakille on käyttöä viileinä iltoina. Valkoinen väri sopii moniin asukokonaisuuksiin ja on tarvittaessa vilpoisa.
  • Terveyssandaalit jäivät muotiin pysyvästi, ja hyvä niin, koska ne ovat täydelliset jokaiseen jalkaan. Valikoima on laaja, ja sandaalit voi pukea niin housujen kuin hameiden kanssa.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 106 ) Ei ( 12 )
Niksi-Pirkka
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Avaimet turvaan taaperolta
Avaimet turvaan taaperolta
Varastaako taaperosi eteisen pöydällä olevat avaimet, mutta et halua porata vuokra-asunnon seinään reikää avainkaapille? Ei hätää, virkkaa tai solmi avainkipolle amppeli, jonka voit ripustaa naulakkoon. Avaimet ovat nyt turvassa alle metrin mittaiselta näpistelijältä.
3 5 0
Patakintaat sormia lämmittämään
Jäivätkö tumppusi tai hanskasi kotiin, kun lähdit ulos lastenrattaiden kanssa? Kiinnitä patakintaat narulla rattaiden työntöosaan, niin sormesi ei enää palele.
1 1 0
Helposti juustoraastetta
Saat juustoraastetta kädenkäänteessä, pilko juusto paloiksi ja laita se smoothiekoneeseen. Noin 5 sekunnin pyöritys ja juusto on raastettu.
0 3 0
Kaikki hunaja käyttöön
Kun hunajapurkin laidoilla on vielä hunajaa, kaada hieman lämmintä vettä purkkiin, sulje kansi ja ravista, jotta kaikki hunaja sulaa veteen. Kaada lopuksi hunajavesi teen sekaan. Näin saat kaikki hunajat käytettyä ja purkki on puhdas kierrätystä varten!
0 2 0
Joustavaa sidontaliinaa sukista
Sekajätteeseen muutoin joutuvista rikkoutuneista tai muuten käytöstä poistettavista sukista saa kestävää ja joustavaa sidontanarua esim. köynnösten, omenapuunoksien yms. tukemiseen. Leikkaa sukat varresta alkaen noin 2 cm:n lenkeiksi ja pujottele lenkit yhteen naruksi. Yhdestä nilkkasukasta tulee jo pitkä naru!
0 1 0