Anna auringon hehkua

Varjosta kasvojasi aurinkopuuterilla ja luo kasvoille hyvinvoivaa auringon hehkua vuodenajasta riippumatta. Aurinkopuuterin avulla muotoilet kasvoja luonnollisesti.
Lumene Natural Glow -aurinkopuuteri, K-Citymarket.

Huomio huuliin

Upeansävyinen, kiiltävä huulipuna piristää tavallisia päiviä töissä ja vapaa-ajalla. Huulia hieman kosteuttava puna levittyy helposti ja tuntuu miellyttävältä huulilla. Tätä huulipunaa on saatavilla 12 eri sävyä. L’Oréal Paris Color Riche Plump & Shine 104 Guava Plump -huulipuna, K-Citymarket.

Vitamiinishotti on tutustumisen arvoinen

Uusi Brightening-vitamiinishotti kasvoille sisältää maksaläikkiä häivyttävää lakritsia ja kirkastavaa C-vitamiinia, Time-restoring -shotti puolestaan ihoa kiinteyttävää punalevää ja vegaanista kollageenia. Uutuustuotteita voidaan käyttää yksinään tai kosteusvoiteen alla.
Physicians Formula Skin Booster Time-Restoring ja Brightening Vitamin Shots -vitamiinishotit kasvoille, valikoidut K-Citymarketit.

Kirkasta katsettasi

Huolettoman kesän jälkeen on mukava palata huolitellumpaan tyyliin. Nuden- ja ruskeansävyisillä luomiväreillä luot hienostuneen lookin elokuuhun. Kun siltä tuntuu, lisää luomille rohkeaa glitteriä tai dramaattisia sävyjä.
Maybelline New York The City Mini Palette -luomiväripaletti, saatavilla useita eri sävyjä, K-Citymarket.

Pidennä kesää kasvoilla

Itseruskettava kasvovoide antaa iholle heleää auringon hehkua. Vegaanista, luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävää voidetta levitetään puhdistetuille kasvoille. Rusketuksen kehittyminen kestää yleensä noin viisi tuntia. Tämä tuote ei sisällä suojakerrointa.
Itseruskettava Lavera Self-Tanning Face Cream -kasvovoide, valikoidut K-Citymarketit.

Savinaamio uutuus

Ihoa puhdistava ja kirkastava savinaamio kätevästi puikossa. Levitä naamio suoraan puikosta, anna vaikuttaa viisi minuuttia ja huuhtele lämpimällä vedellä.
Physicians Formula Brightening Triple Rose Clay Mask ja Pore Refining White Halloysite Clay Mask -savinaamiot, valikoidut K-Citymarketit.

Ravintoa hiuksille

Myös hiukset kaipaavat ylimääräistä hoitoa kesän auringon jälkeen. Tämän monikäyttöisen hiusnaamion koostumus on 98-prosenttisesti biohajoavaa. Macadamiaöljyä sisältävä hiusnaamio ravitsee kuivia hiuksia. Voit käyttää tuotetta hoitoaineena, hiusnaamiona tai hiuksiin jätettävänä hoitoaineena. Garnier Fructis Macadamia Hair Food -hiusnaamio on yksi kolmesta erilaisesta naamiosta, K-Citymarket.