Täydellinen päivä

Uskomatonta! Hämmästys oli Noora Turusen (kuvassa vasemmalla) ensimmäinen reaktio, kun hän kuuli voittaneensa muuttumisleikkipäivän itselleen ja ystävälleen Annelle.

– Osallistuin K-Citymarketin järjestämään kilpailuun Facebookin kautta, enkä ajatellut, että kuulisin siitä sen enempää. Oli ihan absurdia voittaa. Ystävälläni oli vielä sopivasti synttärit, joten tämä toimi loistavasti lahjana, Noora sanoo.

Muutospäivä on ollut yllätyksellinen ja erityinen heille molemmille.

– En ole ikinä ollut mukana tällaisessa. Tämä oli maailman paras synttärilahja Nooralta, Anne iloitsee.

Päivä alkoi aamulla tutustumisella Lumenen tehtaille, jossa parikymppiset naiset saivat kuulla lisätietoa Cutrinista ja Lumenesta. Heihin teki vaikutuksen se, että muutosleikissä mukana olleet asiantuntijat olivat niin osaavia ja ammattitaitoisia.

uusi look meikki

– Käytän Lumenen ja Cutrinin tuotteita paljon, joten oli kiva kuulla tarkemmin, mistä tuotteet oikeastaan tulevat, Noora kertoo.

Noora kokee meikissä suurimmaksi ongelmaksi epätasaisen ihon sävyn.

Naiset meikannut Anna-Kaisa Vaarno Lumenelta kertoo, että eri vuodenaikoina kannattaa valita ihonhoitoon eri tuotteet.

– Sain käytännön vinkkejä siihen, mihin ihonhoidossa kannattaa kiinnittää huomiota ja mikä sopii juuri minulle. Opin meikkipohjan tekemistä, varjostuksia ja korostuksia. Olen arkena aika laiska meikkaaja, joten kerrankin sain kunnon meikin, Noora riemuitsee.

Annen meikin lähtökohtana oli herkkä iho, joka huomioitiin kaikissa tuotevalinnoissa. Kaunis iho tasoitettiin Lumenen kevyellä Natural Glow Meikkivoiteella. Nordic Nude Air-light Irtopuuteri meikkivoiteen päällä antoi täydellisen pidon muille meikkituotteille ja sai ihon sädehtimään. Kulmakarvojen kaunista muotoa korostettiin puuterimaisen kulmavärin avulla.

Trendihiukset molemmille

Hiuksiin haetaan nyt yksilöllisyyttä, jota ei tule heti muilla vastaan. Rohkeita värejä ja malleja voi esitellä vaikka somessa ja blogeissa. Toisaalta myös klassinen luonnollisuus on trendikästä. Hiuksissa voi olla luonnollisia ja vähän villejä rakenteita ja väreissä kylmien ja lämpimien sävyjen yhdistelmiä.

uusi look hiukset

Nooran omaa vahvaa tyyliä ja värikästä, luovaa persoonallisuutta korostettiin söpön karkkimaisilla ja heleän läpikuultavilla, pastellisilla hiusväreillä. Kampaaja Kaisa Vuorenpää värjäsi ne Cutrinin Peace and Harmony -sarjan rohkeilla sävyillä.

– Olen kokeillut paljon eri värejä, joten en pelkää leikkiä hiussävyillä, Noora sanoo.

Annen uusi hiustyyli syntyi kevyellä leikkauksella ja kiharoilla. Hiukset rullattiin luonnollisiksi kiharoiksi, ja hän sai hyvät ohjeet kiharoiden tekemiseen myös kotioloissa. Hiusten uusi väri on luonnollinen sammutettu kupari, joka on tänä syksynä hyvin trendikäs hiusväri.

uusi look hiukset2 – Muutoksen ei aina tarvitse olla ääripäästä toiseen. Myös hienovaraisempi piristys väriin ja malliin saa aikaan uuden ilmeen, Annen hiukset laittanut kampaaja Jani Kinnunen Cutrinilta kertoo.

Toimivat hiusvinkit

  • Hentoihin hiuksiin sopii leikkaus, joka ei vähennä hiusten volyymia. Myös oikeat värivalinnat ja viimeistelytuotteet saavat hiukset tuntumaan runsaammilta.
  • Trendikkäimmät kiharat eivät ole nyt ”glamour-kiharat” vaan tyylissä otetaan vaikutteita 1980-luvun permanenteista. Hiuksissa saa olle rouheutta ja rakennetta.
  • Ota kiharrusvälineet rohkeasti käyttöön. Kiharat voit tehdä esimerkiksi kiharrusrullilla tai laineraudalla. Jos haluat napakat kiharat, hiukset kannattaa jakaa pieniin osioihin. Löysemmät kiharat syntyvät isommille hiusosioille kerrallaan. Kannattaa jakaa ainakin päälaki ja takaosan hiukset kahteen osaan. Lopputulos riippuu myös siitä, käytätkö kiharrinta pysty- tai vaakasuunnassa
  • Muista laadukkaat viimeistely- ja hoitotuotteet. Cutrinilta löytyvät sopivat sarjat kaikille hiustyypeille sekä kätevä multispray, joka on hiusten muotoilijan tärkeä monitoimisuihke.

Parhaat meikkivinkit

  • Täydellinen iho ei välttämättä tarvitse paksua maskia kauttaaltaan. Voit myös peittää ongelmakohdat niihin tarkoitetuilla tuotteilla, mutta antaa kauniin ihon kuultaa meikkipohjan läpi. Peitä couperosan aiheuttama punoitus poskilta ja nenänpielistä Lumene Red Neutralizerilla. Voit levittää peitevoidetta meikkivoiteen alle tai vasta tarvittaessa meikkivoiteen päälle.
  • Korosta luomivärillä silmien omaa väriä. Vihreille silmille sopivat hyvin esimerkiksi kanervan ja luumun sävyt. Siniset silmät korostuvat esimerkiksi pronssilla, joka on sinisen vastaväri.
  • Luo syvyyttä katseeseen lisäämällä hieman tummempaa luomivärisävyä silmäluomen ulkonurkkaan. Vaalea sävy luomen sisänurkassa avaa katsetta.
  • Luo hehkua ja piristystä kasvoille poskipunalla. Korosta kasvojen muotoa aurinkopuuterilla varjostamalla.
  • Valitse mahdollisimman lähellä huulten omaa sävyä oleva huultenrajauskynä, kun haluat korostaa huuliesi omaa muotoa.