K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Juhlat pannassa? Näin käytät hiuspantaa eri kampauksissa

Kauneus
Kun haluat upean kampauksen nopeasti, kokeile hiuspantaa! Saatavilla on monenlaisia pantoja, jotka sopivat kaikenpituisille hiuksille ja erilaisiin tyyleihin.

Muodikas hiuspanta sopii niin lapsille kuin aikuisille, ja sekä pitkä- että lyhyttukkaisille. Pannalla saat helposti näyttävyyttä juhlatyyliin – vaikket olisikaan kokenut hiustenlaittaja. Jätä hiukset auki tai sido ne kiinni.

Kokeile pantaa esimerkiksisileän nuttura- tai poninhäntäkampauksen katseenvangitsijana. Valitse pannan paikka ja tyyli halutun lookin mukaan. Muhkea versio korkealla päälaella luo arvokkaan vaikutelman. Litteä panta lähempänä hiusrajaa on elegantin tyylikäs. Yhdistä panta laineisiin ja kiharoihin tai wet lookiin. Pantakampauksissa vain taivas on rajana – kirjaimellisesti!

hiuspannat Ibero Hiussolki Rusetti Kukka 6,50 €, Ibero olkipunosta imitoiva hiuspanta 9,50 € ja Ibero Hiusdonitsi, 6,50 €, K-Citymarket

Katso myös vinkit hiuskorujen käyttöön!

Korosta katsetta

catwalk 2

Kun juhlit maskissa, panosta silmämeikkiin. Levitä luomille luomiväriä, rajaa silmät ja harjaa ripsiin runsaasti maskaraa. Persikkainen sävy korostaa niin ruskeita, sinisiä kuin vihreitä silmiä.

Kohota kulmiasi

catwalk 1 Huolittele kulmat, se kohottaa koko ilmettä. Harjaa kulmakarvat ensin muotoonsa värillisellä kulmageelillä. Lisää tarvittaessa kulmakynää tai -väriä aukkokohtiin.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 32 ) Ei ( 10 )
Niksi-Pirkka
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Avaimet turvaan taaperolta
Avaimet turvaan taaperolta
Varastaako taaperosi eteisen pöydällä olevat avaimet, mutta et halua porata vuokra-asunnon seinään reikää avainkaapille? Ei hätää, virkkaa tai solmi avainkipolle amppeli, jonka voit ripustaa naulakkoon. Avaimet ovat nyt turvassa alle metrin mittaiselta näpistelijältä.
3 5 0
Patakintaat sormia lämmittämään
Jäivätkö tumppusi tai hanskasi kotiin, kun lähdit ulos lastenrattaiden kanssa? Kiinnitä patakintaat narulla rattaiden työntöosaan, niin sormesi ei enää palele.
1 1 0
Helposti juustoraastetta
Saat juustoraastetta kädenkäänteessä, pilko juusto paloiksi ja laita se smoothiekoneeseen. Noin 5 sekunnin pyöritys ja juusto on raastettu.
0 3 0
Kaikki hunaja käyttöön
Kun hunajapurkin laidoilla on vielä hunajaa, kaada hieman lämmintä vettä purkkiin, sulje kansi ja ravista, jotta kaikki hunaja sulaa veteen. Kaada lopuksi hunajavesi teen sekaan. Näin saat kaikki hunajat käytettyä ja purkki on puhdas kierrätystä varten!
0 2 0
Joustavaa sidontaliinaa sukista
Sekajätteeseen muutoin joutuvista rikkoutuneista tai muuten käytöstä poistettavista sukista saa kestävää ja joustavaa sidontanarua esim. köynnösten, omenapuunoksien yms. tukemiseen. Leikkaa sukat varresta alkaen noin 2 cm:n lenkeiksi ja pujottele lenkit yhteen naruksi. Yhdestä nilkkasukasta tulee jo pitkä naru!
0 1 0