Kultaiset ja hopeiset tehosteet vaatteissa ja asusteissa luovat heti juhlan tuntua. Pliseeratun mekon kultainen kuosi kimaltelee juhlavasti, ja tytön juhlatyylin viimeistelevät kimaltavat kengät.

Näyttävä mekko taipuu rennommaksi, kun puet sen kanssa leggingssit ja lenkkarit.

Scopen roosa mekko kultaisella kuosilla, suurimmat K-Citymarketit. Pinkit kimaltavat Cientan Evelina-ballerinat, Kookenkä.

Kaunis kaksikko

juhlapukeutuminen 2

Kaunis pitsi ja kiiltävät pinnat kuuluvat tähän juhlakauteen. Ne luovat välittömästi tyylikkään ja juhlavan kokonaisuuden. Tyylissä ei tarvitse tinkiä mukavuudesta: naisen mekko on joustavaa kangasta ja tytön mekko rennon kepeä. Molempien asujen materiaali on myös rypytön.

Tytöllä Scope-mekko (koot 140–164 cm), eriparisesti puetut mywearin pitsiloaferit ja Iberon hiussolki, K-Citymarket. Naisella valkoinen mywear-pitsimekko, -pistokkaat ja Iberon harmaat tupsukorvakorut, K-Citymarket. Laukku rekvisiittaa.

Selkeää eleganssia

juhlapukeutuminen 3

Jukka Rintalan Merlyn-merkille suunnittelema mekko sopii kaikille vartaloille. Selkeävärisenä ja muodoltaan yksinkertaisena se on helppo asustaa juhlaan kuin juhlaan, ja siitä tulee kesän luottomekko.

Korkokengät ja kaunis laukku tekevät tyylistä todella juhlavan. Hillityimmillä asusteilla voit pukea saman mekon vaikka rentoihin grillibileisiin.

Merlyn X Jukka Rintala -mekko, K-Citymarket. Nupukkinahkaiset Andiamo Nelia sling back -avokkaat, Kookenkä.

Klassikkovärein

juhlapukeutuminen 4

Mekkojen lisäksi toisiinsa hyvin sävyttyvät muut vaatteet ja asusteet luovat tyylikkään kokonaisuuden.

Muisthathan, että musta ja valkoinen toimivat aina yhdessä! Kun koko perheellä on sama harmoninen sävymaailma, vaatteet voivat olla lapsilla ja aikuisillakin rennommat, mutta silti kokonaisuus on juhlava. Tyylikoordinoitu perhe ihastuttaa!

Tytöllä Muumi-mekko ja -leggingssit, valikoidut K-Citymarketit. Mywearin hopeanväriset ballerinat ja Iberon rusettiponnari, K-Citymarket. Naisella valkoinen b.Young-jakku ja Janina F. -caprit, valikoidut K-Citymarketit. Alla mywearin pitsipusero, käärmeennahkakuosiset mywear-sandaletit ja Iberon lasihelmiset kaulakorut, K-Citymarket.

Lue lisää