Kesää kohti mennessä olkapäät saavat jäädä hehkumaan auringossa. Off shoulder -trendi eli olkapäiden alapuolelle jäävät mekot ja puserot sopivat sekä äidille että tyttärelle.

Valitse juhlatyyliksesi sellaiset vaatteet, kengät ja asusteet, että tunnet olosi niissä hyväksi ja juuri omaksi itseksesi.

Naisen Broadwayn Calais off shoulder -pusero 26,99 €, valikoidut K-Citymarketit. Tytön mywear-kukkamekko 16,99 €, Ibero-helmikaulakorut ja -hiuspanta, K-Citymarket.

kevään juhlamuoti 1

Lähde juhlimaan selkeälinjaisessa kietaisumekossa, jossa on sävynä vahva ja trendikäs fuksia. Vaaleanpunaisen eri sävyt, voimakas pinkki tai hempeän romanttinen roosa, ovat kevään ja kesän juhlien herkullisimmat värit.

Matalat ja nuden sävyiset jalkineet sopivat juhlavaan mekkoon ja tekevät tyylistä hieman rennomman. Nämä kengät sopivat myös ulkojuhliin ja nurmelle, kun ei tarvitse pelätä korkojen juuttumista maahan.

Fuksian värinen b. Young Filippo -kietaisumekko 59,95 €, valikoidut K-Citymarketit. Mywear-kangaskengät 19,99 €, Iberon korvakorut ja sormussetti, K-Citymarket.

kevään juhlamuoti 2

Erilaiset kuosit ja materiaalit tuovat elävyyttä ja leikkisyyttä juhlatyyliin. Lasten vaatteiden hauskat kuosit ilahduttavat nuorta juhlijaa. Jos juhlien aikaan sattuisi syntymään tahroja, ne häivyttyvät mukavasti mekon kuvioiden sekaan. Kauniisti laskeutuva ja kepeä plisee on eläväinen ja mukava yllä. Pliseerattu asu pysyy myös rypyttömänä koko juhlan ajan.

Naisella mywear-pliseetoppi ja -culottes-housut 24,90 €/kpl, tytöllä viidakkokuosinen mywear-trikoomekko 12,99 €, Iberon helmikaulakorut ja sydänpinnit, K-Citymarket. Tytöllä Cienta Eveliina -kengät 29,90 € ja naisella valkoiset Andiamo Pandora -sandaletit 39,90 € K-Plussa-kortilla (norm. 49,90 €), Kookenkä. Laukku rekvisiittaa.

juhlamuoti3

Sävyjen yhtenäisyys tekee kokonaisuudesta tyylikkään juhlavan. Kun sävymaailma on tarkoin harkittu ja päästä varpaisiin vaalea, voit valita yllesi rennompaakin vaatetta ja kevyitä vaatteita kerrostaen viileitä säitä varten. Lisäämällä vielä korot jalkoihin saa kerrostettu, rento jakkutyyli juhlan tunnun.

Vaaleanpunainen Broadwayn pitkä jakku 59,99 €, valikoidut K-Citymarketit. Valkoinen mywear-pitsipusero 39,95 €, -pitsihame 29,95 €, mywear-korolliset pistokkaat 34,95 € ja Iberon korvakorut ja rannekorut, K-Citymarket.