K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Mitä lahjaksi lapselle?

Mitä lahjaksi lapselle?

Kodin talous
Kurkkaa tästä joululahjaideat lapselle. Katso lahjat ja varmat vinkit, joilla saat ideamyllyn pyörimään!

Pukin asialla, eikä kuitenkaan ideaa mitä ostaa lapselle? Kokosimme tähän muutamia lahjaideoita K-ryhmän kauppojen ja verkkokauppojen valikoimista.

Urheiluhullu vai lukutoukka? Hei, molempia!

Urheilusta pitävälle lapselle:

Kirja on muutenkin älyttömän hyvä joululahjaidea! Siihen kannattaa kysyä neuvoa K-Citymarketista: luettavaa alakoululaisille. Täältä kirjaston sivuilta löytyy poikien lukuvinkkejä.

Lelu vai lahjakortti?

K-Citymarket on yksi maan isoimmista lelukaupoista. Tämän joulun ehdottomia hittileluja ovat erilaiset LOL Suprise -lelupallot, joiden sisältä löytyy yllätyksenä ihmeellisiä LOL-hahmoja ja niiden tavaroita. Mitä isompi pallo, sitä enemmän kivaa tavaraa ja hahmoja.

Muista aineettomat lahjat muiden lahjojen lisäksi. Voit antaa lapselle ja nuorelle myös:

Lautapeli, palapeli, hyvä peli

  • Lego. Aina hyvä lahja.
  • Vuoden lautapeli. Tai viime vuoden, hyviä kaikki. Myös Yatzy ja Monopoly on hyviä, mutta perusasiat kunniaan: jonkun pitää ehtiä pelaamaan niitä lapsen kanssa.
  • Palapeli. Eri ikäisille eri pelit.
  • Askartelukamppeet. Mikään määrä savea, paperia tai värikyniä ei riitä, kun lapsi pääsee irti.

Katso lisää joululahjaideoita

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 67 ) Ei ( 26 )
Niksi
Lahjavinkki lapselle
Lapsilla on usein niin paljon leluja, ettei millään keksi mitään kivaa ja lasta miellyttävää lahjaa. Olen huomannut, että pienikin lapsi n.+3v ilahtuu saadessaan lahjaksi ihan oikean valokuvakehyksen johon on laitettu kiva tuttu kuva. Kehyksiä on saatavilla vahvasta materiaalista,muovista tai puusta valmistettuja.
1 6 0

Lisää niksejä
Koti
Ihmiset
Tyyli
Hyvinvointi
Niksi-Pirkka
Liesituulettimen suodatin puhtaaksi
Kun astianpesukone vaatii tehopuhdistusta, ja joudut käyttämään tujumpia pesuaineita, laita metallinen liesituulettimen suodatin koneeseen mukaan. Saat samoilla tehoaineilla suodattimeen kertyneen rasvan ja lian vaivatta pois.
2 0 0
Kestokassista istuinalusta
Unohtuiko istuinalusta laavulle tai ulkojäämatsiin mentäessä? Nappaa autosta kauppakassi. Taitellusta kestokassista saa paksun ja kosteutta hylkivän istuinalustan.
0 0 0
Vauvaperheen pyykkipulma
Ripusta vauvojen bodyt haaranepparien avulla roikkumaan pyykkinaurulle. Säästät tilaa, eikä bodyyn jää rantua pyykkinarusta.
0 0 0
Huppari sukkatelineeseen
Huppari kuivuu nopeammin, kun laitat sen alahelmastaan kiinni sukankuivaustelineeseen ja vedät hupun kangaskerrokset erilleen.
0 2 0
Tarraako lumi kiinni lapioon?
Suihkuta kenkijen kosteussuojaa lumikolaan ja lapioon, niin kostea lumi ei takerru kiinni ja irtoaa työvälineistä.
0 1 0
Nopea kananmuna
Lorauta vähän vettä pieneen kulhoon. Riko kananmuna ja sekoita se suolaripauksen kanssa veteen. Laita kulho mikroaaltouuniin puoleksitoista minuutiksi. Sekoita välillä, jos kypsyminen alkaa reunoista. Munakokkelia halutessa lisää vettä vähän enemmin. Jos haluat ruokaisamman version, pilko joukkoon nakki. Sopii leivälle, perunan lisukkeeksi, salaattiin tai välipalaksi.
0 0 0