K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Jaksaa, jaksaa! Juoksun suosio kasvaa

Jaksaa, jaksaa! Juoksun suosio kasvaa

Liikunta
Juoksun suosio kasvaa kasvamistaan, mutta tiesitkö, että juoksuharrastuksen terveysvaikutuksetkin ovat melkoiset?

KUKAPA OLISI OSANNUT ennustaa, että koulun liikuntatuntien inhokkilajista tulee koko kansan lempiharrastus. Juoksun suosio kasvaa kasvamistaan, mikä on poikinut myös mielenkiintoisia sivujuonteita. Muutama kesä sitten muotiin tuli paljasjalkajuoksu, josta jalostui viime talvien hittilaji: villasukkajuoksu.

Harrastuksen terveysvaikutukset ovat melkoiset. Tuoreen tutkimuksen mukaan juokseminen voi pienentää sydänsairauksiin kuolemisen riskiä jopa 45 prosenttia (Journal of the American College of Cardiology, 2020.) Syynä tähän on se, että juoksu vaikuttaa suotuisasti verenpaineeseen, kolesteroliarvoihin ja verensokeriin.

Varusteet kehittyvät samaa tahtia lajin suosion kanssa. Nyt kohistaan keveistä ja energiaa säästävistä juoksukengistä. Intersportista kerrotaan, että laadukkaiden jalkineiden (140–180 €) kysyntä on kasvanut. Värit ovat haastaneet tumman lookin. Tyylistään tarkimmat spurttaajat huolehtivat, että varusteet mätsäävät.

Parhaat tuotteet juoksuun

juoksutuotteet

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 15 ) Ei ( 7 )
Niksi-Pirkka
Kerma käy ruokaan kuin ruokaan
Parasta ennen päiväysen ohi mennyttä kermaa ei koskaan kannata heittää pois vaan se käy ruokaan kuin ruokaan antamaan lisämakua ja mehevyyttä.
0 1 0
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Tiskirätin voi ripustaa näppärästi kuivumaan astiankuivauskaapin alaritilään pyykinpesussa käytettävän sukkanipistimen avulla. Rätti on helposti saatavilla muttei kuivuessaan tipahda tiskialtaaseen esim. likoamassa olevien astioiden sekaan mikä parantaa keittiöhygieniaa.
0 0 0
Fine diningia kotona
Ei varaa käydä fine dining ravintolassa? Tee kodistasi fine dining ravintola helposti! Valkoiseksi pöytäliinaksi sopii esimerkiksi valkoinen lakana. Valot himmeälle, hieno kattaus kynttilöineen, taustalle musiikkia ja omatekoinen kolmen ruokalajin illallinen, muuta ei tarvita!
1 1 0
Sammalta kiville
Uudella pihalla isot kivet saavat nopeasti kauniinvihreän sammalpeitteen,kun huuhtelet tyhjät piimä-tai juguttipurkit vedellä ja kaadat seoksen kiven päälle. Sammaleen kasvu nopeutuu huomattavasti.
0 2 0
Helpotusta kakun koristeluun
Kakun koristelu ja kerman levitys vaativat pyörivän alustan. Ota mikroaaltouunista lautanen sekä rullilla pyörivä kehikko ja aseta pöydälle kakku sen päällä. Pyörivä kakkualusta on siinä.
0 3 0
Lisäravinne ja kastelupullo kasveille
Lisäravinne / kastelupullo kasveille
Tyhjästä salaatinkastikepullosta saat oivallisen kastelu,- lisäravinteen annostelupullon. Vettä tai ravinnetta ei mene kasveille liikaa, kun puristepullo on helppo käyttää.
0 1 0