K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
DIY joululahjat

DIY joululahjat

Tee itse
Itsetehdyt joululahjat ovat niitä parhaita, ja ilahduttavat saajaansa takuuvarmasti. Tässä helpot DIY joululahjat pukinkonttiin.

Rouheaa kauneutta

Aseta kruunukynttilä rautakaupan messinkiliittimeen. Raskas liitin kestää hyvin kynttilän painon. Pujota kynttilän ja liittimen väliin pala alumiinifoliota, joka pitää kynttilän suorassa. Sujauta vielä alle keraaminen laatta suojaamaan pöytää.

Paperitähdet

PI1218 diy kuusi Kauniit paperitähdet sopivat myös joulun viemisiksi. Pienemmät tähdet käyvät kuusenkoristeiksi ja suuremmat ikkunalle tai hyllyyn.

Jouluasetelma lasipurkissa

lasipurkki Kierrätetty lasipurkki kätkee sisäänsä suloisen, tunnelmallisen talvimaiseman. Askartele monta ja saat kokonaisen metsän! Kurkkaa ohje täältä.

Joulukranssi

DIY kranssi artikkelikuva Joulukranssi syntyy helposti tukevan renkaan ympärille. Pyörittele kranssiin luonnosta kerättyjä kasveja, jotka säilyvät kauniina pitkään. Tee kranssi itselle tai lahjaksi!

Kynttilät peltipurkeissa

kynttilat

Sulata vanhat kynttilät ja vala niistä uudet kauniisiin metallipurkkeihin. Voit käyttää esimerkiksi kauniita balsamico- tai teepurkkeja ja koristele ne esimerkiksi kultanauhalla.

Herkkä betonikulho

betonikulho2

Munankuoren kaltainen kulho valmistuu helposti saneerauslaastista. Täytä betonikulho makeisilla ja vie joulutuliaiseksi.

Pyöreä liitutaulu

DIY liitutaulu hero Tee lahjaksi pyöreä liitutaulu, johon voi kirjoittaa vaikka joulumenun.

Kepparitalli

DIY kepparitalli hero Jokaisen heppatytön toivelahja! Kepparitallin voi mitoittaa ratsujen määrän mukaan.

Pitsineulesukat

pitsineulesukat2

Vielä ehdit tehdä pukinkonttiin nämä ihanan herkät naisen pitsineulesukat Novita 7 veljestä -langasta.

Lisää lahjavinkkejä

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 37 ) Ei ( 23 )
Niksi-Pirkka
Ostopäätöksen tueksi
Onko vaikea tehdä ostopäätös esim. uuden paidan tai kattilan kohdalla? Mietit onko ostos liian kallis? Vertaa hintaa tuntipalkkaasi tai yhden päivän käyttörahaan, ja mieti onko ostos sen arvoinen. Helpottaa kummasti!
1 2 0
Avaimet turvaan taaperolta
Avaimet turvaan taaperolta
Varastaako taaperosi eteisen pöydällä olevat avaimet, mutta et halua porata vuokra-asunnon seinään reikää avainkaapille? Ei hätää, virkkaa tai solmi avainkipolle amppeli, jonka voit ripustaa naulakkoon. Avaimet ovat nyt turvassa alle metrin mittaiselta näpistelijältä.
3 5 0
Patakintaat sormia lämmittämään
Jäivätkö tumppusi tai hanskasi kotiin, kun lähdit ulos lastenrattaiden kanssa? Kiinnitä patakintaat narulla rattaiden työntöosaan, niin sormesi ei enää palele.
1 1 0
Helposti juustoraastetta
Saat juustoraastetta kädenkäänteessä, pilko juusto paloiksi ja laita se smoothiekoneeseen. Noin 5 sekunnin pyöritys ja juusto on raastettu.
0 3 0
Kaikki hunaja käyttöön
Kun hunajapurkin laidoilla on vielä hunajaa, kaada hieman lämmintä vettä purkkiin, sulje kansi ja ravista, jotta kaikki hunaja sulaa veteen. Kaada lopuksi hunajavesi teen sekaan. Näin saat kaikki hunajat käytettyä ja purkki on puhdas kierrätystä varten!
0 2 0
Joustavaa sidontaliinaa sukista
Sekajätteeseen muutoin joutuvista rikkoutuneista tai muuten käytöstä poistettavista sukista saa kestävää ja joustavaa sidontanarua esim. köynnösten, omenapuunoksien yms. tukemiseen. Leikkaa sukat varresta alkaen noin 2 cm:n lenkeiksi ja pujottele lenkit yhteen naruksi. Yhdestä nilkkasukasta tulee jo pitkä naru!
0 1 0