K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Apua senioreiden arkeen verkossa

Apua senioreiden arkeen verkossa

Henkilöt
Neuvontapalvelu auttaa senioriasiakasta löytämään ruokaostokset kotiovelle toimittavan K-ruokakaupan sekä auttaa tilauksen tekemisessä puhelimen välityksellä.

ERÄS IÄKKÄÄMPI ROUVA kiitteli, että arki on helpottunut, kun ei enää tarvitse ajaa kauppaan taksilla. Ostokset voi tilata puhelinpalvelun kautta ja ne tulevat suoraan kotiin, kertoo Katri Kenola, K-Ruoka-verkkokaupan kehityspäällikkö.

Moni suomalainen on tehnyt tänä vuonna ensimmäistä kertaa ruokaostokset netissä. Poikkeuksellinen vuosi on vaatinut nopeita muutoksia myös K-ryhmän ruokakaupoilta, joiden verkkokauppatoiminta laajeni keväällä kertarysäyksellä.

Suurin kynnys verkkokauppoihin on yhä iäkkäämmillä asiakkailla, jotka kokevat netissä ostamisen vaikeaksi. Senioreiden avuksi käynnistettiinkin maaliskuun lopussa neuvonta- ja tilauspalvelu, jossa K-ryhmän asiakaspalvelija auttaa asiakasta kauppaostosten kanssa.

– Opastamme puhelimessa kohta kohdalta, kuinka asiakas voi luoda K-Ruoka-verkkokauppaan tunnukset ja valita haluamansa tuotteet. Jos verkkotilaaminen kuitenkin vielä arveluttaa asiakasta tai hänellä ei ole käytössään nettiä, kirjaamme ylös ostotilauksen. Hän voi maksaa ostokset kortilla kotiinkuljetuksen yhteydessä, Katri Kenola kertoo.

Ensin asiakaspalvelija toki aina tarkistaa, onko soittajan alueella kotiinkuljetuspalvelua. Osa kaupoista kerää ruokaostokset valmiiksi, ja asiakas voi käydä noutamassa ne itse. Palaute on osoittanut, että puhelinpalvelulle on ollut tarvetta. Keväällä senioreita avustaneen Eero Kanteleen mieleen on jäänyt ikimuistoisia kohtaamisia.

– Koronavuosi on ollut monelle vanhukselle rankka kokemus ja lisännyt yksinäisyyden tunnetta, kun läheiset eivät ole voineet käydä heidän luonaan. Se kävi ilmi monessa puhelussa.

Kokemukset ovat olleet avartavia myös K-ryhmän puhelinpalvelussa työskenteleville. Vaikka suomalaiset mielletään usein teknologian edelläkävijöiksi, meillä on yhä paljon ihmisiä, jotka eivät osaa tai pysty hoitamaan asioitaan netissä.

Maksullinen puhelintilauspalvelu palvelee arkipäivisin klo 9–16 numerossa 0600 023 25.

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 30 ) Ei ( 1 )
Niksi-Pirkka
Kerma käy ruokaan kuin ruokaan
Parasta ennen päiväysen ohi mennyttä kermaa ei koskaan kannata heittää pois vaan se käy ruokaan kuin ruokaan antamaan lisämakua ja mehevyyttä.
0 1 0
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Hyvästit altaaseen putoaville tiskiräteille
Tiskirätin voi ripustaa näppärästi kuivumaan astiankuivauskaapin alaritilään pyykinpesussa käytettävän sukkanipistimen avulla. Rätti on helposti saatavilla muttei kuivuessaan tipahda tiskialtaaseen esim. likoamassa olevien astioiden sekaan mikä parantaa keittiöhygieniaa.
0 0 0
Fine diningia kotona
Ei varaa käydä fine dining ravintolassa? Tee kodistasi fine dining ravintola helposti! Valkoiseksi pöytäliinaksi sopii esimerkiksi valkoinen lakana. Valot himmeälle, hieno kattaus kynttilöineen, taustalle musiikkia ja omatekoinen kolmen ruokalajin illallinen, muuta ei tarvita!
1 1 0
Sammalta kiville
Uudella pihalla isot kivet saavat nopeasti kauniinvihreän sammalpeitteen,kun huuhtelet tyhjät piimä-tai juguttipurkit vedellä ja kaadat seoksen kiven päälle. Sammaleen kasvu nopeutuu huomattavasti.
0 2 0
Helpotusta kakun koristeluun
Kakun koristelu ja kerman levitys vaativat pyörivän alustan. Ota mikroaaltouunista lautanen sekä rullilla pyörivä kehikko ja aseta pöydälle kakku sen päällä. Pyörivä kakkualusta on siinä.
0 3 0
Lisäravinne ja kastelupullo kasveille
Lisäravinne / kastelupullo kasveille
Tyhjästä salaatinkastikepullosta saat oivallisen kastelu,- lisäravinteen annostelupullon. Vettä tai ravinnetta ei mene kasveille liikaa, kun puristepullo on helppo käyttää.
0 1 0