K-ruoka
Etsi reseptejä ja Pirkka-tuotteita K-Ruoka.fi-sivustolta.
Hups, jotain meni pieleen... :(
Ajatukset irti kiertoradalta!

Ajatukset irti kiertoradalta!

Terveys
Monta rautaa tulessa ja paljon tekemättömiä töitä? Lue, miten mindfullness-harjoituksista voisi olla hyötyä mielen tyynnyttämisessä.

PITÄÄKÖ OLLA huolissaan, kun on monta rautaa tulessa ja paljon tekemättömiä töitä? Ei kannata: jatkuva murehtiminen ei vie asioita eteenpäin. Kun huolet pyörivät päässä linkousnopeudella, kokeile mielen tyynnyttämistä mindfulness-harjoituksella.

Mindfulnessia kannattaa kokeilla ahdistuksen ja stressin vähentämiseen. Se voi olla avuksi jopa kivun lievittämisessä ja toimia avaimena rennompaan ja läsnäolevampaan asenteeseen. Tietoisuustaitojen säännöllisen harjoittamisen on todettu tukevan fyysistä terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä.

Myös lapset ja nuoret hyötyvät harjoituksista ja saavat niistä apua keskittymiseen, rauhoittumiseen sekä oppimiseen.

Suomen Mielenterveys ry:n sivuilta löydät useita harjoituksia kuunneltavaksi!

Lue lisää:

Oliko juttu kiinnostava? Kyllä ( 14 ) Ei ( 0 )
Niksi-Pirkka
Satulan suoja sateella
Ajelen pyörällä myös sateella. Jos käväisen jossakin, pujotan sadeviitan/sadetakin hupun satulan ympärille. Muu osa sadevaatteesta tavaratelineelle tai takakoriin. Näin huppu pysyy satulan yllä eikä kastu sateen yllättäessä.
0 0 0
Housuista mekoksi
Housuista mekoksi
Puuttuuko kaapistasi juhlamekko? Ota leveälahkeiset housut, astu molemmilla jaloilla toiseen lahkeeseen ja laita käsi toisesta lahkeesta sisään.
0 0 0
Pihka irti
Pihka lähtee iholta helposti vauvan kosteusliinoilla.
0 0 0
Turvalaita kirjoista
Kauniita unia!
Jos lapsi on liian iso pinnasänkyyn eikä korkealaidallista lastensänkyä löydy, laita lapsen lempikirjoa patjan ja sängyn reunan väliin estämään lapsen pyörähtäminen reunan yli. Lapsi voi yöllä herätessään myös katsella tuttuja kuvia, jos uni karkaa.
0 0 0
Paras kätkö herkuille
Aikuiset piilottavat karkkeja lapsilta, jotta herkut säilyvät seuraavaan kertaan, mutta monesti ne katoavat "mystisesti" parhaista kätköistä huolimatta. Seuraavan kerran kun ostat herkkuja, niin jätä ne autoon. Varmin piilopaikka on penkin alla. Niksi sopii myös aikuisille herkkusuille. Jätä osa karkeista, sipseistä tai suklaasta autoon, niin ei tule syötyä kaikkea kerralla.
0 0 0
Meikkien jämät käyttöön
Meikkien jämät käyttöön
Teen meikkivoiteiden, puuterien ja kosteusvoiteiden jämistä sekoituksen ja meikkaan kasvot sillä. Näin meikit tulee käytettyä loppuun asti. Tyhjät purkit pesen tiskikoneessa seuraavia sekoituksia varten.
0 0 0